icon

Robím niečo zle?

10. sep 2023

Ahojte baby, mám 160 cm a +- 84kg, momentálne som na diéte ale faktom je, že ja sa cítim byť pekná a som spokojná s tým ako vyzerám. Je to zle?

suriella
10. sep 2023

Blahozelam 🙂 citis sa krasna vo svojom tele. Co by ine za to dali. Kasli na dietu a svoju energiu vloz do niecoho, co ta naplna a bavi.

liv1
10. sep 2023

Nejde ani tak o vyzor ale hlavne o zdravie. Ci nieco robis zle vies len ty. Kolko sa hybes, kolko jes a hlavne co jes. To vies len ty.

veselo_neveselo
10. sep 2023

Nie je to zle, je to vyborne. Zdrava vaha nema byt o vyzore, ale o zdravi.

domka222
10. sep 2023

Moja výška je tak ako tvoja,ale teda mám o 20kg menej. V mojom prípade si neviem predstaviť nosiť ešte tých 20kg navyše. Ale ak sa naozaj cítiš dobre a spokojná, tak potom žiadny problém

mirko84
10. sep 2023

@veselo_neveselo tak ja neviem, clovek nebude zdravy ak si bude nahovorat alebo dokonca uprimne mysliet, ze je zdravy. Vyssia hmotnost je zataz na klby, cievy, srdce … to nie je nieco, co ta odrovna za rok alebo dva, ale dlhodobo to preukazatelne skracuje dlzku zivota a zvysuje pravdepodobnost roznych chorob a komplikacii.
Autorka: je uzazne, ze sa citis spokojne / pekne, napriek tomu by urcite nebolo na skodu, keby si dale jedno desatkilecko dole.

domka222
10. sep 2023

*30kg

svokrinjazykmonika
10. sep 2023

Môžeš tu písať neviem koľko že si s tým okay, neverím. Už len to že riešiš svoju váhu/nadváhu anonymne na fóre je znamenie, že sama vieš že je zle. Podľa bmi kalkulačky máš vysokú nadváhu, obezita 1. stupňa. Tak neviem či máš byť s čím spoko.

zuzitko74
10. sep 2023

Teraz sa možno cítiš fajn, ale rokmi ti kvôli nadváhe určite pribudnú zdravotné problémy.

trema
10. sep 2023

Jaaj ale to sem nepis, tu ti 50 kilova baba napise, ze si to ani nevie predstavit, ze ona ked mala 53, tak sa citila ako hrosica a tuk jej vsade pretekal.. tu nemozes napisat, ze sa citis pekna a spokojna, lebo urcite klames sama seba a snazis sa len zakryt svoje mindraky.
jasne, ze sa mozes citit dobre a zaroven mozes aj trochu schudnut, aby si mala zdrave telo

veselo_neveselo
10. sep 2023

@svokrinjazykmonika
@mirko84
Ale ved pise, ze je na diete. Ak ma niekto nadvahu to neznamena, ze sa musi hnusit sam sebe, a nenavidiet sa za to.
Autorka je spokojna, paci sa sama sebe, to je len a len dobre. Takych ludi nie je vela, co by boli spokojni s tym, ako vyzeraju - ci su stihli ci nie.
Evidentne je na diete kvoli zdraviu a nie kvoli vyzoru.

mirko84
10. sep 2023

@veselo_neveselo tie dve vety co napisala sa dali pochopit vseliako, napriklad aj “ uz sa mi nechce drzat ta dieta, ved ja sa citim spokojne a pekne. Dajte mi prosim suhlas s tym, ze mozem prestat, ved nemam 3 cifernu hmotnost”.
Lenze my nie sme jasnovidci, takze kazdy reaguje podla toho, ako si to interpretuje.