icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

cumin
2. dec 2012

@llluckaaa to me prece nemusis vysvetlovat, ne? nechapu kam smerujes
@mimikyky no pri stagnaci vahy neni nutny takovy drastarny, vetsinou staci trochu prenastavit ziviny, ja jsem si rikala, ze pri takovym stravovani bych byla uplne nepouzitelna, nevymyslela bych ani jak se jmenuju 😀

luci78p
autor
2. dec 2012

tak sa musím pochváliť, 4 týždne za mnou - 4,2 kg - škoda že neviem či to nie je aj zo svalov 😝 😝 😝 ale tak dúfam,že nie,ono ten prvý mesiac je to vždy najviac,keď začínam,potom už menej,tak si dávam cieľ na ďalší mesiac -2,1 kg (to by som sa dostala na 75kg.nooooo,idú vianoce,silvester,tak neviem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jééééj,ale som sa s malou dušičkou postavila na váhu ráno 😀

luci78p
autor
2. dec 2012

@mimikyky dnes som na raňajky skúšala tú placku s proteínom a cottage od teba,bola mňamky,dala som na ňu tvaroh a domáci džemik - nabudúce volím ovocie,bolo to dosť sladké - ale inak tiež fajná porcia,ledva som ju dopučila - ale bola mňamky - dkm za receptík 😀 😀 😀 😀

mimikyky
2. dec 2012

@luci78p a miery? aj si sa merala? alebo fotila?
inak 4 kg je pekné, podľa mňa ani veľa ani málo 😉

luci78p
autor
2. dec 2012

@mimikyky merala som sa len tento týždeň,takže to zhodnotím až za mesiac,škoda,že ma to skôr nenapadlo - aj tie foto,čo som minule nahadzovala 😝 😝 😝 😝 teraz chcem dať na 3 dni prestávku od cvičenia,sa cítim akási unavená aj svaly ma stále bolia,asi potrebujem zregenerovať,ale v stredu si dám zasa riadnu makačku 😀 😀 😀

dnika2
2. dec 2012

@luci78p no to si na tom ako ja ja mam dole tiez 4 kila za 3tyzdne 😀

dnika2
2. dec 2012

baby staci mi na opbed poriadna porcia hovadzej polievky?ci? 😖

sylvar
2. dec 2012

ahoj, tak mám 58 kg...ale dám si ten přísun KJ podle toho, co mi doporučuje program, tj. 5000KJ 😉

mimikyky
2. dec 2012

@dnika2 stačí, so zeleninou a mäskom... a tak o 2,5-3 hodky olovrant

dnika2
2. dec 2012

@mimikyky no dnes si idem dat aj kasu z masom u priatel asi neodolaaam a od zajtra zasa moj rezim

luci78p
autor
2. dec 2012

@dnika2 tak to si na tom lepšie 😀

luci78p
autor
2. dec 2012

akurát som dovarila kuracie prsia na zeleninke - na spôsob sviečkovej a ešte dokončujem celozrnné knedlíčky - si chystám na zajtra do práce 🙂 🙂 🙂 😉 vyzerá to chutne 😉 😉 😉 😉

lubica69
2. dec 2012

Ahojte dievčatá
Ako ste víkendovali?
Som to tu trošku zanedbala
Čo sa váhy týka ja radšej nevážim 😅 odvážim sa až keď budem mať pocit,že to stojí za to 😀
@dnika2 pekne pekne 😉
@luci78p veru veru tie sviatky 😅

luci78p
autor
2. dec 2012

@lubica69 noooo,víkend trošku lenivý....a ešte som pojedla syrové nite - domáce - ako to mu by neodolal asi nikto...to je naj....tak som ich zhltla 20 kúskov 😀 😀 😀 😀 😀 teraz som si dala kocku horkej čokolády 90% a ešte si doprajem 2 ovsené sušienky

llluckaaa
2. dec 2012

@cumin Raději té debaty necháme, očividně není přínosná pro žádnou z nás 😉 Ono psané slovo kolikrát vyzní úplně jinak než je myšleno.

Naložila jsem si maso a zítra se chystám na šunku. Docela se bojím toho, jak se mi povede 1,5 hodiny udržovat teplotu cca 80 stupňů 😒 Koupila jsem si kvůli tomu i teploměr na zavařování 🙂

mimikyky
2. dec 2012

@luci78p idem veru pozrieť do mrazáku, narobila si mi chute 😀

lubica69
2. dec 2012

@luci78p juj tak tie syroví nite mňam mňam
Inak tento týždeň sa chystám konečne na toho lososa do Lidlu kedže v Tescu som vôbec nezohnala 😅
Ešte raz sa chcem uistiť pred varením rozmraziť???

lubica69
2. dec 2012

@llluckaaa tak držím palce nech sa podarí Potom daj vedieť

llluckaaa
2. dec 2012

@lubica69 Děkuju. Budu se snažit, aby byla šunka poživatelná 😀 Pak se pochlubím s výsledkem 😉

lubica69
2. dec 2012

@llluckaaa oki 😉

dnika2
2. dec 2012

čo zajtra varite?ja asi spagetky s pestom olivami a hoblinkami parmezanu na veceru maso ryza natural zelenina
@lubica69
@llluckaaa
@mimikyky
@sylvar

grimaska4
2. dec 2012

@dnika2
ja mam zajtra slivkove gule z ovsenych otrub,tesim sa na ne 🙂

luci78p
autor
2. dec 2012

@llluckaaa ja už tiež rozmýšľam nad šunkou,dnes som prišla na to,že svokrovci majú šunkovar.......
@grimaska4 môžeš dať receptík na tie slivkové gule??? 😵 to by som si dala

dnika2
2. dec 2012

@grimaska4 hod receptik

dnika2
2. dec 2012

@luci78p ja si sunku 96percentnu chodim do lidla kupovat

mimikyky
3. dec 2012

@lubica69 áno, rozmraziť 😉

@dnika2 aj ja chodím na tú šunku, má najlepšie hodnoty...ale občas zmením, aby som sa jej nepejedla 😀 ja si tam kupujem aj schwarz. šunku, alebo takú "sušenú" neviem teraz rýchlo ako sa volá

luci78p
autor
3. dec 2012

@dnika2 tak to som tam ešte nevidela,ako som tam už dávno aj nebola,musím ísť na nákupik,aj cottage tam mávajú za dobrú cenu...

llluckaaa
3. dec 2012

@dnika2 Já dnes budu dojíždět zbytky z víkendu - guláš s těstovinama. Ale je to docela diení 😉 Ta z Lidlu mi taky chutná a je super, ale když já bych prostě chtěla šunku bez těch přídavných látek na obarvení a prodloužení trvanlivosti, abych ji mohla dávat i dětem 😅 Oni když vidí šunku, tak se můžou zbláznit 🙂
Šunka už je ve vodní lázni, takže tak za dvě hodinky budu hlásit výsledky 😀

llluckaaa
3. dec 2012

@luci78p Já se držela nakonec tohoto postupu https://www.modrykonik.cz/katalog/firma/luthien.... Se šunkovarem bys to měla o dost jednodušší, trošku mi dělalo problém do obalu maso natlačit, abych tam neměla díry 🙂

luci78p
autor
3. dec 2012

@llluckaaa vyzerá to zložito 🙂 som zvedavá,ako sa ti podarí 🙂