Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
Ahojteee
Ďakujem za rady čo sa večere týka,že žiadne sacharidy Budem na to myslieť
Včera som bola na love v Tescu takže lososík už pekne čaká v chladničke na tepelnú prípravu 😝
Ale kupovala som nakoniec čerstvého nie toho vákuovo baleného po 9 eur kilo 😀
jaj a na večer včera bola zeleninková polievočka čo som malej robila výživu z nej a ostalo aj na dnes
@fatima30 http://varecha.pravda.sk/recepty/celozrnne-gris... - ja som nemala sušené kvasnice,tak som dala čerstvé 😀 - inak margotka je iná kalorická bomba - mala si veľkú,alebo malú??? 😀 😀 😀
@mimikyky ďakujem za pochvalu 😀 😀 😀 heeeeeh mi rastie ego 😀 😀 😀 😀 😀 ja dnes obedík rajčinová s parmezánom a tými tyčinkami
@misulee idem hned kuknúť link 😵
Ahojky holky, nevím, jestli je to rada, ale já žádné diety nikdy nedržela...jednou jsem měla akupunkturní jehly zapíchnuté v uších a u toho byla úprava stravy...měli jsme to celá rodina a efekt byl rychlý...jen pak jsme si to, až na naši švagrovou, neudrželi špatným jídelníčkem....mám nadváhu, ale nijak extra to neřeším....ale kvůli gyn. problémům jsem musela přestat sladit a jíst sladké a za měsíc a půl mám dole 4 kila. tak asi to jde 🙂 jo a na sladké už vůbec nemám chuť a to jsem předtím jedla pamlsky každý den 🙂

@luci78p hm nvm skusim daco vymysliet a ryby ake jes?ja len zatial som mala losos odradzaju ma kosti co nema este kosti okrem pangasia toho nechcem