Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
mne sa dnes lososík neskutočne podariiiiiiiiiiil v teplovzdušnej som robila
@mimikyky
@saurer
@luci78p
@sylvar
@dnika2
@misulee kočky,kukali ste niekedy tento blog a čo na to poviete???už ho mám dlho medzi záložkami a dnes som kukla pár článkov a receptov - neviem - tie obedy bez sacharidovej prílohy radí?????ale zaujímavé veci sú tam o potravinách....škoda,že je už kopec hodín....
@dnika2 http://www.vladozlatos.com/blog.html - jéééžiš,som ja ale trúba,to s toho sladkého sa mi mozok topí 😀 😀 😀 😀 😀 😀
tak po včerajšku som sa zobudila najedená - šak sa ani nečudujem, ledva som do seba natlačila grahamový rožok,biely jogurt a banán, na obed idem robiť kuracinu, tak snáď ma dnes chute budú obchádzať....bleeeeee,ked si spomeniem na včerajšok 😝 😝 😝 😝 😝 😀 😀 😀
včerajší obed - rajčinová s parmezánom a tyčinkami......taška do fitka mi dnes prišla-bola objednaná tmavomodrá,prišla čierna,ale platila som o 5e menej,tak si ju nechám-sa s nej vytešujem,už nemusím moju krásnu kabeločku napchávať tými spotenými handrami a rvať na nej zipsík 😀 😀 😀 😀 myslím,že táto je dosť veľká.....a ešte včerajšie raňajky....a už idem upratovať 😀 😀 😀 😀
inak baby, ja na to nejdem na to až tak brutalne ako vy...ja si robim celozrny chlieb doma, ale aj ak tam je polovica polohrubej muky a len ta druha polovica je celozrna, razna, taka zmes.....ja tym kupovanym velmi neverim..lebo ak su naozaj celozrne, tak su strasne drahe, a inak su len zafarbene...
ja napr. jem normlany jogurt, smotanovy 10% tuku, sem tam aj 3%, ale jem z klasickymi ovsenymi vlockami..som si myslela, že to nikdy nezjem..a predstavte si, je to uplne v pohode....
ja si len ku kazdemu jedlu davam velku porciu zeleniny...na ranajky..paradajky, uhorka, paprika, na desiatu jogurts vlockami + kalerab, naobed polievka + normalne jedlo, aj priloha, ale vela zeleniny /mrazene zmesi/, na olovrant mam salat zeleninovy bud s toffu, alebo uniakom alebo cottage a vecer už dam len napr. 2-3 lyzicky tvarohu..ale to už vacsinou ani nie som hladna...
a vela, vela pijem..kazdu hodinu 3 dcl cistej vody...
ale ja mam znizenu cinnost stitnej zlazy, tak si myslim, že toto by malo byt udrzatelne po dlhsiu dobu....

@luci78p juuuj to si toho dost pojedla 😀 ja mam tiez kramy ale nic som nechcela sladke 😝