icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

dnika2
6. dec 2012

@luci78p juuuj to si toho dost pojedla 😀 ja mam tiez kramy ale nic som nechcela sladke 😝

luci78p
autor
6. dec 2012

@dnika2 noooo,ešte som dala pred chvílou pomaranč a snád mám už pokoj,hormóny sú svine 😀 😀 😀 😀 😀 ale je mi až zle normálne 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 zajtra čo varíš????

lubica69
6. dec 2012

@mimikyky
@dnika2
@luci78p to čo je kočky dnes za deň 😠 Ja som mala taký zlý podvečer,že až A odniesol si to croasant 😅 😀

lubica69
6. dec 2012

@saurer ale tak nejaké cukry telo potrebuje,nie?

dnika2
6. dec 2012

@luci78p konecne mali dnes lososa tak lososa zemiaky na pare robim a ty?ja uz nic nejdem jest o 6 som mala este to rafaelo tim som to dnes zakoncila 😀

lubica69
6. dec 2012

@mimikyky jeeej Tatry závidím

lubica69
6. dec 2012

mne sa dnes lososík neskutočne podariiiiiiiiiiil v teplovzdušnej som robila

luci78p
autor
6. dec 2012

@lubica69 neva,sme sa pobavili a pokračujeme 😀 😀 😀 😀 😀 to je asi to zimnééé obdobie 😉

saurer
6. dec 2012

@lubica69 tak určitě tělo potřebuje cuky, jenže ty jsou ve spoustě věcí - v ovoci, pečivu a kdoví kde ještě...spíš nejím vyloženě nezdravé cukrovinky 🙂

lubica69
6. dec 2012

@saurer aha tak to hej
Ja sladké nemusím ale zas kávu vypijem len s cukrom(1lyžička hnedého trstinového)a max 3 denne 😅 😅 😅

saurer
6. dec 2012

@lubica69 třtinový taky používám, když už není k zbytí, snažím se na něj přeučit rodinku 🙂

luci78p
autor
6. dec 2012

@saurer ja som už preučila na trstinový mm a malá iný ani nechce - nie je to až taká výrazná zmena ako napr.pri múke - myslím chuťovo,no s cenou je to už inak 😀

luci78p
autor
6. dec 2012

@mimikyky
@saurer
@luci78p
@sylvar
@dnika2
@misulee kočky,kukali ste niekedy tento blog a čo na to poviete???už ho mám dlho medzi záložkami a dnes som kukla pár článkov a receptov - neviem - tie obedy bez sacharidovej prílohy radí?????ale zaujímavé veci sú tam o potravinách....škoda,že je už kopec hodín....

dnika2
6. dec 2012

@luci78p nechapem aky link?

luci78p
autor
6. dec 2012

@dnika2 http://www.vladozlatos.com/blog.html - jéééžiš,som ja ale trúba,to s toho sladkého sa mi mozok topí 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dnika2
6. dec 2012

@luci78p co tam ako ma byt?

luci78p
autor
6. dec 2012

@dnika2 inak máme pekné fotky,čo???sa tak podobáme teraz,aj tebe stopli???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

luci78p
autor
6. dec 2012

@dnika2 tak celkovo,že celozrnné pečivo nie je až také zdravé,tam robí normálne bielu bagetu a veľa masla a na obed len mäsko a šalát a v jste to co jíte havlíček napr.prílohu na obed odporúčal....a tučné syry tam krája a tak 😀 😀 😀 😀 😀 že či sa riadiť radami,a či neeeee

dnika2
6. dec 2012

@luci78p jaj no ja by som sa radsej podla havlicka vsak vidis ze tí ludia v tej relacii aj schudli

luci78p
autor
6. dec 2012

@dnika2 šak toto, ale či aj potom nepribrali 😀 😀 😀 😀 ale tam v tom blogu sa mi to zdá prehnané,asi fakt pre takých kulturistov....ale mám chuť na rukolový šalát......idem spať 😔

dnika2
6. dec 2012

@luci78p aj ja idem poamly spat rano kluce musim ist dat rozrobit och 😖

luci78p
autor
7. dec 2012

tak po včerajšku som sa zobudila najedená - šak sa ani nečudujem, ledva som do seba natlačila grahamový rožok,biely jogurt a banán, na obed idem robiť kuracinu, tak snáď ma dnes chute budú obchádzať....bleeeeee,ked si spomeniem na včerajšok 😝 😝 😝 😝 😝 😀 😀 😀

luci78p
autor
7. dec 2012

včerajší obed - rajčinová s parmezánom a tyčinkami......taška do fitka mi dnes prišla-bola objednaná tmavomodrá,prišla čierna,ale platila som o 5e menej,tak si ju nechám-sa s nej vytešujem,už nemusím moju krásnu kabeločku napchávať tými spotenými handrami a rvať na nej zipsík 😀 😀 😀 😀 myslím,že táto je dosť veľká.....a ešte včerajšie raňajky....a už idem upratovať 😀 😀 😀 😀

dnika2
7. dec 2012

@luci78p fuu to mas hojne ranajocky ja mam skoro kazdy den biely jogurt s musli ten tvoj banan by som nahradila nejakym inim ovocim banan je dost tucny ako sladkost pomaly spaluje sa 90min zevraj ja vpobec banany nejdem

dnika2
7. dec 2012

@luci78p ja som mala z cinana tiez tasku taku velku cez plece za 5eura minule som bola len tak v sekaci a co nevidim nike ruksak uz ho aj nosim do fitka 😀 a stal asi 2eura

luci78p
autor
7. dec 2012

@dnika2 ja banány len doobeda - zasa potláčaju chuť na sladké 😀 musli sú inak tiež zbytočne sladké 😀 táto taška ma vyšla na 15,20e 😀 mi odpustili poštovné 😀 😀 kukala som aj u číňana ,ale nič som nenašla

dnika2
7. dec 2012

@luci78p ja nejem musli ale ovsene nesladene vlocky to je obrovsky rozdiel 😀 a ja viem ale i takl ja si dam radsej mandarinku dobeda

luci78p
autor
7. dec 2012

@dnika2 noooo,tak to je teda rozdiel riaden!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a jogurtík si dávaš aký...ja by som čisté vločky a biely jogurt asi nedala,musela by som osladiť..

dnika2
7. dec 2012

@luci78p normalny biely jogurt si davam iba bud activiua lebo kladik biely uz som si zvykla teraz si dam o 11 ovocie o 1 losos o 3 asi kalerab a na veceru este enviem asi maso dake

mima595
7. dec 2012

inak baby, ja na to nejdem na to až tak brutalne ako vy...ja si robim celozrny chlieb doma, ale aj ak tam je polovica polohrubej muky a len ta druha polovica je celozrna, razna, taka zmes.....ja tym kupovanym velmi neverim..lebo ak su naozaj celozrne, tak su strasne drahe, a inak su len zafarbene...

ja napr. jem normlany jogurt, smotanovy 10% tuku, sem tam aj 3%, ale jem z klasickymi ovsenymi vlockami..som si myslela, že to nikdy nezjem..a predstavte si, je to uplne v pohode....
ja si len ku kazdemu jedlu davam velku porciu zeleniny...na ranajky..paradajky, uhorka, paprika, na desiatu jogurts vlockami + kalerab, naobed polievka + normalne jedlo, aj priloha, ale vela zeleniny /mrazene zmesi/, na olovrant mam salat zeleninovy bud s toffu, alebo uniakom alebo cottage a vecer už dam len napr. 2-3 lyzicky tvarohu..ale to už vacsinou ani nie som hladna...
a vela, vela pijem..kazdu hodinu 3 dcl cistej vody...
ale ja mam znizenu cinnost stitnej zlazy, tak si myslim, že toto by malo byt udrzatelne po dlhsiu dobu....