icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

mima595
7. dec 2012

a inak..dnes rano na vahe cista 75 kg..a cviceniu nedavam nejako vela, tak normalne, lebo som robila tortu, takže 3 noci som isla spat o jednej v noci, takže som aj dost unavena a vycerpana.....

lubica69
7. dec 2012

@luci78p tak zas foto ako z knižky Mňam mňam A čo s tým blogom?*Som kukla ale neviem čo hšadať 😅
Ja obed kuracinka s lečom(paradajka,paprika,pór)udusiť spolu a mňamka 😝

fatima30
7. dec 2012

@luci78p
ta placka vyzera uzasne🙂 a bola to velka margotka co som zozrala🙂)) 😀

luci78p
autor
7. dec 2012

@lubica69 ďakujem :D len tak,že celkovo čo tam radí ,či sa to dá dodržiavať a či je to úplne správne 😉 čo sa stravy týka myslím - že obedy bez sacharidovej prílohy a tak.....ja obed hnedá ryža,kuracinka na pare a cuketa na masielku 😀

luci78p
autor
7. dec 2012

@fatima30 ďakujem 😀 ja som toho včera do seba nahádzala...veľká margot je oproti tomu nič 😀 😀 😀

mimikyky
7. dec 2012

Ahojte kočky 🙂 ste sa veru rozpísali, budem mať čo robiť, aby som to všetko potom doma prečítala a dobehla 😀
ja som práve dopapala pribináčika 😝 som zvedavá, ako sa tento oddychový víkend v Tatrách odzrkadlí na mojich výsledkoch 😠

luci78p
autor
8. dec 2012

tak som pribrala 0.2 kg!!!!ale ked si pozriem čo som zožrala celý týždeň - všetko si poctivo zapisujem - sa čudujem,že to nie je viac,plus žiaden pohyb 😝 😝 😝 😝 ale včera to už bolo ok,chute prešli,uvidím víkend - idem do práce - ako sa budem držať tam 😝 😝 😝 😝 😝 fúúúúú,celé zleeeeee

sylvar
8. dec 2012

@luci78p to bude příští týden lepší 😉
holky, potřebuju uvařit něco echt dietního, na snídani jsem si dala pressíčko s mlíkem a marlenku, přítel dovezl z práce, že tam měli nějakou akci a lidi dostávali darem od marlenky krabici s různými druhy, tak jsme hned dnes dali na snídani marlenku-napoleonku, sladký to bylo až běda!ale neměli jsme ani rohlík doma, pečivo jsme snědli na večeři k tataráku 😵
takže dnes celý den musím jemně...asi to vidím na zeleninový salát s masíkem,ale co malá na to, no asi jí to udělám s rýží ještě 😎

sylvar
8. dec 2012

jo, tak ve zveráku, když jsme šly koupit Royal canin kocourovi jsem se rozhodla, že udělám bramboračku a malá že chce rajčatovou s písmenkama, tak že jo.

dnika2
8. dec 2012

@luci78p no ja som tiez zvedava vcera som pozrala 2balenia orechov 2rafaela gulky a pus vino este sme mali och este aspon ze som vcera zabehla3hm a 45min squashu

dnika2
8. dec 2012

dnes nik nič?

luci78p
autor
8. dec 2012

@dnika2 dnes som to zvládla super,teraz som došla z robotky,dám sprchu,ešte zajtra a v pondelok idem konečne cvičiť...sa normálne teším.dnes som mala na obed sojove mäso v rajčin,omáčke a celozrnnú knedlu a zajtra neviem,asi vývar s kuracím prsom a zeleninkou...

bronia13
9. dec 2012

@luci78p ahoj mozem sa spytat na tej fotke to je co s tymi bananami? nejaka domaca celozrnna placka s jogurtom? vyzera to lakavo 🙂 len neviem co to je????

inac aj ja sa musim ku vam pridat co my mozno poradit ako schudnut....

luci78p
autor
9. dec 2012

@bronia13 jasné,pridaj sa 😀 tá placka - 50g ovsených vločiek,60 ml mlieka,2čl medu, 1 bielok - to spolu zmixuješ a upečieš klasicky na troške oleja,potrieť môžeš čím chceš,ja som mala dnes ráno jogurt a džem,na tej foto je banán, jogurt,a med. 🙂 keď dávaš sladšiu oblohu,môžeš z cesta ubrať 1čl medu.a skúšala som už do cesta pridať aj lanové semiačko.

bronia13
9. dec 2012

@luci78p hm dakujem 😵 lanove semiacka no to zase sa mam trapit a googlovat co to je? to fakt tu vsetky jete len zdrave veci??? 😉 vyskusam, ovsenych vlociek mam na kilogrami a neviem co s nich robit tak budem piect posuchy 😎 a vies co mozno mozem tam pridat aj slnecnicove semiacka? lebo ich mam dost hodne doma a mam ich velmi rada, vyskusam dam vediet ako to dopadlo..

luci78p
autor
9. dec 2012

@bronia13 ľanové semiačko je bežne dostupné v supermarketoch - je lepšie ho pomlieť alebo podrviť,inak je nestráviteľné... 😅 je to veľmi zdravééé 😀 😀 😀 šak pogoogli 😀 😀 😀

luci78p
autor
9. dec 2012

@bronia13 teraz kukám tvoje bydlisko ,tak neviem či je v USA dostupnéééé 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale u nás áno 😀 😀 😀 😀

dnika2
9. dec 2012

@luci78p tak superja som vcera robila pudiny tak som zozrala 2 inak som mala maso na pare zemiaka na veceru 2chlebiky zo sunkou no a som sa vazila ta po tyzdni vaha ani nestupla ani neklesla tak neviem ci byt rada ci nie ja dnes idem zasa na squas´h a cvicit tak sa tesim este pojdem na vianocne nakupy nemas daky jedn.recept na kolac nejaky?by som dala aj celoz.muku 😒

sylvar
9. dec 2012

@bronia13 rozhodně tu všechny nejíme ,,jen,, zdravé věci 😀

bronia13
9. dec 2012

ja mam taky mensi problem ze som "cokoladoholik" takze mi je hrooozne tazko drzat dietu, keby nejaka cokoladova dieta existovala tak mi prosim vas dajte o nej vediet 😉 ja normalne v noci vstanem a idem do ladnicky a jem cokoladu ale niekedy ma prebehne manzel a zje mi celu - on je pritom ako prutik kotuha jedna 😝

vichrica
9. dec 2012

Ahojte, @mimikyky mi doporučila túto vašu tému, tak by som sa rada pridala k vám. Od januára som v súťaži, kde sa chudne a celkom pekne mi to zatiaľ išlo. Dala som dole 25 kg 😎 Momentálne mám 77-78 kg a došla na mňa kríza. ☹ Strácam motiváciu, disciplínu a pevnú vôľu, tak dúfam, že tu pri vás sa opäť namotivujem a začnem opäť pekne dodržiavať zdravú stravu. Momentálne jem dosť veľa sladkého 😢 Mikuláš nás veľmi štedro obdaril aj u dedka a aj u babky a ja ako dobrá mama pomáham deťom so všetkým 😀 😀 😀 Mojím cieľom je dostať sa na 70 kg pri výške 172 cm. Dúfam, že sa mi to podarí 😉

sylvar
9. dec 2012

@vichrica podaří, musíš věřit 😀

@bronia13 já milovala čoko, jedla jsem denně a teď jím do 5000KJ denně a to si itu čoketku dám klidně, jen pak musím sníst o něco méně jídla, pak je to o prioritách 😀 ale vesměs na čokoládu ani chuť nemám a nechápu, kam odešla, no ale jsem ráda celkem 😎

bronia13
9. dec 2012

@sylvar no zase som musela googlovat 😉 tak je to 1200 kal - u vas sta stale pouizvaju kilojueles? ja som mylela ze to uz konvertovali... no 1200 kal je take fakt dietne, ja viem ze si mozes dat aj tu cokoladu ale ked ja sa jej "napapam" asi neurekom no tak teda neviem postava vsersus cokolada 😉

mimikyky
9. dec 2012

Ahojte kočky 🙂 Vítam všetky nové tváre 😉
Tak sme sa vrátili z víkendu v Tatrách, nezmrzli sme, aj keď nám odišlo kúrenie už cestou tam , a cestou späť sme nekúrili už vôbec 😠 😠 kúpili sme v Lipťáku deky, a nejako sme to prežili 😝 Pojedla som všeličo, aj halušky v kolibe, aj nejakého jeleňa či čo to bolo, a dnes sme sa zohrievali v BB v M&D tak tam som to zaklincovala, ale musela som sa ukľudniť, inak by som mm asi zabila 😠 😠 😠
idem vás dočítať

@bronia13 ľanové semiačka by si mala aj u Vás zohnať, aj celé aj mleté, ja používam dosť veľa receptov z fitness časákov, a tam to fitnesky používajú v receptoch stále...

@vichrica vitaj medzi nami 🙂 som rada,že si nakukla 🙂
kočky, veru vichrica má za sebou krásne výsledky, naozaj sa úžasne "zmenšila"

vichrica
9. dec 2012

@sylvar Ďakujem za podporu. Nevzdávam to, len momentálne to nejde ako chcem 😝
@mimikyky Ďakujem. Aj Ty si to pekne odštartovala s chudnutím. Ako ste sa mali v Aquacity?

mimikyky
9. dec 2012

@vichrica bolo super, malý sa vyblbol kvalitne 😀 aj dnes hodinu na Donovaloch cestou domov...
ale s dcérou mám problém, je podchladená 😠

lubica69
9. dec 2012

Ahojte kočenky spolubojovníčky
Ako ste víkendovali???
Jeeej a je nás tu viac Tak pekne vítam 😀

lubica69
9. dec 2012

@mimikyky jeeej tak to si bola na skok odo mňa 😀

lubica69
9. dec 2012

@luci78p veru budúci týždeň bude lepší Ani ja som teda nebola veľmi poctivá tento víkend 😅

lubica69
9. dec 2012

@vichrica presne tak netreba strácať motiváciu Veď si krásne dala dole 25kg ako klobúk dole 😉