icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

lubica69
9. dec 2012

@mimikyky a ako bolo?

mimikyky
9. dec 2012

@lubica69 bolo fajn, trošku zima 😀 nejsme zvyknutý... mladú tu roztápame, práve som ju odpojila z vibromasážneho pásu, ten by ju mohol trošku prehriať...
kúsok od teba? no vidíš, keby som to tušila, zakývala by som ti 😉

lubica69
9. dec 2012

@mimikyky no nebývam už priamo v BB ale je to na skok Tak a jasné u nás včera do rána -19 😅 😅

mimikyky
9. dec 2012

@lubica69 keď sme išli včera autom z LM do Popradu do Aquacity, bolo nejakých -13 😝

luci78p
autor
9. dec 2012

@dnika2 tak dnes ok,zajtra sa vážim,som zvedavá,obedík bol kuracie mäsko v alobale so zemiačikmi,vďaka časovej tiesni som nestihla zeleninku,už mám chuť.... 😵 😵 😵 😵 dúfam,že sa mi zajtra podarí ísť cvičiť 😵 koláčik zdravý som ešte nepiekla,neaké muffinky iba zo špaldovej múky,pošlem ti link do ip
@bronia13 to sa dá upraviť stravou tie chute na čokoládku - ver mi!!!!ja milujem taky 😀 😀 😀 😀
@vichrica ja vždy kukám na nete fitness blogy a receptíky a tak,ked strácam motiváciu 😀 nevzdávaj to,ked si už tak pekne schudla,škoda by tobolo zahodiť...

sylvar
10. dec 2012

@lubica69 víkend dobrý, včera jsem zhřešila párkem v rohlíku v Ikee 😎 skleničku sektu nepočítám 😀 😖

dnika2
10. dec 2012

@luci78p ja som vcera mala takky blby den na obed som mala u priatela ryzi s bravcovinou na prirodno potom som bola behat a hrat squash na veceru graham bagetka zo sunkou mozzarelou a vecern soms a dojedla korbacmi a mandalmi v cokolade hruza 😠 😠

luci78p
autor
10. dec 2012

@dnika2 korbáčikom sa nedá odolať,mne dnes svokra donesie čerstvé domáce - neviem,neviem 😀 😀 😀 😀 konečne som bola doplniť zásoby,ako týždeň si píšem zoznam,a nakoniec ho nechám doma...takže cez víkend pôjdem ešte dokúpiť 😝 😝 😝 😝 teraz si idem robiť tofu syr so zeleninkou a pohánku

vichrica
10. dec 2012

@mimikyky Teším sa, že sa mu páčilo a dcérke prajem, aby bola skoro fit 😉
@lubica69 Ďakujem. Beriem to tak, že chce moje telo teraz pauzu a asi sa potrebujem dobyť trochu aj sladkým 😅
@luci78p Ďakujem za tip. Skúsim si aj ja na nete niečo popozerať 😉 Máš nejaké dobré stránky?

dnika2
10. dec 2012

@luci78p ja mam dnes pecene zemiaky s kuracinkou nasla somsi marinadu na masko biely jogurt limetka kari sol kurkuma cesnak trstinovy cukor

luci78p
autor
10. dec 2012

@vichrica skúsim ti dačo poslať,večer ked bude trošku času,len som teraz nakukla 😀 😀 😀 😀

mimikyky
10. dec 2012

@sylvar ale tie ikeácke sú fakt dobré 😀
@dnika2 mňam, mandle v čoko, tie aj ja môžem
@vichrica ďakujem, dnes už je ok, len ju veľmi bolí hlava, už od soboty rána..
@luci78p kľudne pošli aj mne, nenahnevám sa 😉

ja som si dnes kúpila nové číslo môjho milovaného fitness-u, už sa teším, keď si nájdem čas ho prelistovať

luci78p
autor
10. dec 2012

@mimikyky aký časopis???ja tiež stále jeden zháňam a nemám ho už pár mesiacov 😝 😝 😝 😝 pošlem niečo večer :D

mimikyky
10. dec 2012

@luci78p český "FITNESS" ja ho milujem 🙂 kupujem aj klasika M&F ale toto je taký babský 😀

luci78p
autor
10. dec 2012

@mimikyky noooo,to je on,u nás ho už vobec nemajú,som si ho dala aj v stánku objednať a neprišiel,ostatné mi prišli,musím si ho predplatíť - je super,si ho odkladám a občas polistujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nemám už asi od leta 😝 😝 😝 😝 😝 😝 kúúúúúp mi ho a pošliiiii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vichrica
10. dec 2012

@luci78p O.K. Budem čakať 😉

mimikyky
10. dec 2012

@luci78p ten časák milujem, a vždy stepujem okolo stánku či už prišiel 😀 mi ho odkladajú 😉 už mám 3,5ročníka odloženého... a jeden špeciál.... inak 1/12 máš? mám dva... a keď chceš, kľudne kúpim a pošlem 😉 😉

luci78p
autor
10. dec 2012

@mimikyky poslala som ip 😀 😀 😀

mimikyky
10. dec 2012

@luci78p už som Ti odpísala 😀 😀 😀

zvedavamt
10. dec 2012

Aký máte pitný režim ?
Posielam Vám info, ktoré mne aj mnohým iným pomohlo.
Množstvo tekutín na den sa vypočíta vydelením hmotnosti 20, z toho vyjde, kolko litrov treba vypit denne. 80:20=4
Netreba sa zlaknut, zda sa to vela, ale telo je z vacsej casti z vody a preto jej potrebuje dostatok .
1/3 treba vypit doobeda a to v postupných dávkach po 2dc, nikdy nie viac, lebo to uz potom zatazujete oblicky.
Ostatok najlepsie do 17h rovnako v 2dc pohároch, ked neskorsie, tak potom sa nedivte behaniu na malu v noci.
Trvá to pár dni, mozno aj tyzden, kym sa telo zavodni ako potrebuje a zvykne si na novy zdravsi rezim. Potom sa hladina ustáli a clovek uz nebehá na wcko a je v klude.
Vedeli ste, ze vedci dokázali,ze viac ako 150 chorvob je sposobených nedostatkom tekutín a tým sa dá aj odstránit?
😉

luci78p
autor
10. dec 2012

moja minulá večera , potom domáci čerstvý syr - svokra mi doniesla a posledné tu teda určite nepatrí - domáca slaninka,kočky keby ste vedeli ako krásne vonia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale nedáme si 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mimikyky
10. dec 2012

@luci78p provokuješ??

luci78p
autor
10. dec 2012

@mimikyky 😀

mimikyky
10. dec 2012

@luci78p v piatok večer bolo 7rokov,čo som sa objedla naposledy takej slaninky... a potom mi odtiekla plodová voda 😀

luci78p
autor
10. dec 2012

a ešte domáce vajíčka mi doniesla svokrička 😀 😀 😀 😀 tie sú super,už si musím aj ja zaobstarať tie slepice,lebo mm ked vidí ako tie žľtka z tých kupovaných vždy vyhodím,tak ho prevracia od nervov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 budú pekné žlté palacinky 🙂)))) zajtra idem piecť medovníky,cesto je už v chladničke - s celozrnnej špaldovej - som zvedavá aké budú....kočky,čo chudnete,papáte cez vianoce bežné koláčiky,či zdravšie pečiete????

luci78p
autor
10. dec 2012

@mimikyky jéééééj 😀

mimikyky
10. dec 2012

@luci78p ja pečiem normálka, a snažím sa krotiť 😀 ale tento rok ma svrbí ruka spraviť aj nejaké prudko zdravé maškrty

luci78p
autor
10. dec 2012

@mimikyky šak toto - ako ja moc ani nepečiem, mm chce krémeš,vanilkové rožky, medovníky musia byť a ja si vyberám 3 druhy,tak by som dačo zdravšie 🙂 a hlavne nech toho nie je veľa 🙂 ja sa samu seba nedokážem udržať na uzde 😀 😀 😀 😀 😀 už to vidím,...moj oco pečie najlepšie parížske rožky na svete asi 😀 😀 😀 a grilážky a orechy a ...... asi nepojdem ku nikomu na návštevu 😝

luci78p
autor
10. dec 2012

inak nakoniec som sa dnes vážila,tak 76,9 - za týždeň - 0.2 kg 😝 😝 😝 tak som sa bála.......musím zamakať....zajtra už nahodím aj zoznam,čo som zas požrala za celý týždeň,idem ešte veci zavesiť,bylinky zasadiť,čo som kúpila a idem 😔 a bola som aj cvičiť!!!!!15 min. kardio,v posilke nohy - veru som za týždeň zlemravela a ešte 35 min.kardia......chcem aj zajtra ísť

mimikyky
11. dec 2012

@luci78p ja na návštevy nechodím nikam, nikto nás nepozýva 😀 bežne sme mávali doma minimálne 15druhov koláčikov, ale odmietam!!! spravím medovníčky, vanilkové rožky, rafaelo, gaštanové guľky, kávové zrná, úliky, piškotky s banánom v čokoláde, bebe roládu, a možno cez sviatky nejakú roládku, a samozejme koláčiky také čo nevydržia u nás dlhšie ako 24hodín budem robiť priebežne 😀 ...... a ešte nejaké zdravé, potom napíšem,pre aké som sa rozhodla 😉
ja som dlho necvičila, dnes dúfam zmáknem aspoň doma kardio 😝 včera som mala mladú doma a pre krpca do školy som musla teda ja, dnes idem ja na kontrolu, a s mladou idem k doktorke...
práve raňajkujem, ovsenú kašu, a potom letím autom k doktorovi, cca 20km, tak sa boíííím v tomto počasí 😨 😅