Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
Dnes sa večer chystám na fitball, no čo sa týka stravy, tak sa naďalej napchávam sladkosťami 🤐
@luci78p Super, že si si pocvičila 🙂 Mňam, ten syr by som si teda hneď dala 😉 Ja tento rok upečiem iba 2 druhy koláčov (linecké kolieska a ovocnú tortu s kyslou smotanou), lebo babka nás zásobuje aspoň 10-mi druhmi a potom všetko jem zväčša len ja ☹ A tieto koláče chutia všetkým.
@vichrica ja som teraz bez sladkého - ak nepočítam sladké raňajky,to musí byť,mala som naplánované že si dám šunku a syr a pečivko,ale chuť nepustí,tak aspoň ráno si doprajem toho džemiku 🙂 chystám sa aj dnes cvičiť,uvidím,ako to bude vyzerať zo snehom 🙂 dúfam,že nás tu nezasneží 😝 😝 😝 😝 teraz som mala obedík - podusený baklažán so šampiňónmi,cesnakom a tým syrom a krajec chlebíka domáceho celozrnného.
já nepeču, jen vánočku, mamka štrůdl a pudinkovo-piškotový dort, my cukroví nejíme 🙂 jako na návštěvě kousek ochutnám, do předloni mi teda babi posílala cuktoví, vždycky krabici a my to po malých krabičkách brali na návštěvy 😀 jinak bych vyhodila 😖
nikdy se mi nestalo, že bych o vánocích přibrala, jím naprosto stejně...tak letošní snad budou stejné jen s rozdílem, že kapr, losos a salát bude mít možná těch 5000KJ 😎
dnes jsem obědvala kousínek uvařené brambory a stehýnko z kuřete, včera jsem snědla mandarinku od rána, měla jsem migrénu 😝
Ahojteeee dievčatá
Ako sa máte?
Kočky ja bývam v poslednej dobe totál KO Ani na net nevládzem 😅 😅
Ja som dnes robila mňamku Kuracie prsia s paradajkou a paprikou čerstvými udusiť a mňamkaaaa 😝
dnes som si upiekla chlebík celozrnný, no nič moc,neaká tvrdá kôrka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale dá sa - a určite je zdravší ako z obchodu - včera som mala chuť na čerstvú bagetu,už som ju išla brať a kukám,že z čoho vyrobená a tam,že upečená z mrazeného polotovaru,no ďakujem pekne!!!!!! a ešte som piekla špaldové medovníčky,trolinku sa roztiekli a dosť sa nafúkli,ale v pohode,zdobiť budem neskôr a chutili malej aj mm!!!!!-a to on je odporca zdravej stravy!!!! 😀 😀 😀 😀 mäkkučké a voňavučkééééééé
@mimikyky raňajky vyzerajú super! 😀 ja by som tam dala asi jogurt a trochu medu?????? by mi to nechutilo také samé....včera som si objednala kokosový olej - som zvedavá,aký bude - som sa dočítala,že je zdravý a diétny.....a ešte som si tam prihodila celozrnnú múku hrubú na cestoviny a dáke blbosti,sa teším na balíček 😀 😀 😀 😀 😀 😀 k dnešnému ránu 76,4 kg - som spokojná, teraz 3 dni v práci, zajtra meniny, no dúfam,že to zvládnem bez ujmy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mimikyky no,rozmýšľala som včera aj nad tým agave sirupom a potom som v dm kukala aj javorový sirup,musím ešte pogoogliť - mali tam dva rovnaké - iba na obale mali neaké iné písmeno a jeden stál okolo 6e a druhy 10 - nevedela som aký je tam rozdiel 😝 😝 😝 😝 ale medík môžem - a hlavne domáci - ale ťažko sa zháňa 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@luci78p med máme domáci, najstarší ho doslova žere lopatou 😀 inak len do koláčikov dávam, a do cesta
pri tom javorovom, to je o jeho čistote,kvalite to písmeno a najvyššia kvalita samozrejme najvyššia suma 😝 ja ich striedam, podľa akcie napr 😀 😀 teraz mám domazvyšok z hypernovy bio aberta a ten je C+
som si myslela - a kde si videla tie semienka???? 😵
Inak ahojteee
Ja som urobila ďalší pokrok prestala som sladiť čaje 😀 😀 😀 Takže už len kávu ale pri tej neresti asi ostanem Neviem či sa dá zvyknúť na horkú chuť keď ani horké nemusím 😅 😀
Baby, nemáte nejaký overený recept na muffiny? Chcem odskúšať urobiť cez víkend.
@luci78p Fíha, ako zdravo papkáš 😉 My sme mali sójové rizoto a za tým puding 😝
@sylvar Super, že cez sviatky nepriberieš. Mňa vždy dostanú koláčiky 😅
@mimikyky Parádne raňajky 😉 Ja som si dala trošku hrozna, ovsenú kašu a šlohla som deťom keks Milu 😲 😲 😲
Celkom sa mi páči tento recept http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39153
Taká kalorická bomba 🙂 Myslíte, že by som mohla nahradiť hladkú múku celozrnnou? Máte s tým niekto skúsenosti? Ešte som nikdy nepiekla z celozrnnej múky.

@mimikyky oki,ak budem aj ja piecť neaké zdravé,dám vedieť 😵 mňa dnes celý chrbát bolí,asi som sa dobre včera nerozcvičila,ale pomaly sa rozhýbavam,som spala ako zabitá,ani neviem kedy mm odišiel do robotky,dnes sa chystám zas,lebo od zajtra 3 dni zas robím 😝 😝 😝 😝 neboooooj,u nás ľad nie je,akurát kaša snehová na ceste