Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
Ahojte babule, tak ak môžem chcem sa k vám pridať ....mám 4 a pol mesiaca po pôrode a váha mi stojí stále na 73kg, tak isto ako keď som sa vrátila z pôrodnice, zatiaľ mám taký plán že sa obmedzím s večerným jedením, (mala som taký zvyk že vždy večer som sa napráskala) a po sviatkoch začnem cvičiť, zatiaľ len doma na stepperi kedže malá je ešte malá 😀 tak fitko nehrozí a do leta by som chcela dať aspoň 10kg dole, najlepšie by bolo dať dole 15kg - to by som bola na normalnej váhe....tak sem budeť nakukávať ako sa vám darí....prajem čo najviac kilečiek dolu a pekné sviatky samozrejme... 😀 😀
Včerajšia strava konečne celkom ušla. 🙂 Aj večer som bola cvičiť bodystyling. Dnes mám však "úspešne" za sebou 1/2 mliečnej čokolády a orieškovú tyčinku 😠
@luci78p Ďakujem, aj ja dúfam, že to prekonám. Včera ráno som videla na váhe po mesiaci nedodržiavania zdravej stravy 1 kg na vyše 😢 Snáď ho dám zas dole. Máš pravdu. Môj mozog fakt vypne a vládne len chuť jesť! No a vtedy nič ostatné neexistuje 🙄 No a to moje brucho nechutné ešte stále je 😔, ale utešujem sa aspoň tým, že som tento rok aj tak prekonala moje očakávania. No ešte stále to nie je ono 😖
@lubica69 Aj môj manžel je doma, ale myslím, že s tým to u mňa nesúvisí. Nejako som stratila disciplínu a nechápem, ako sa to stalo 😒 Utešujem sa tým, že som 10 mesiacov jedla viac-menej disciplinovane a že teraz potrebuje moje telo vypnúť. Len mám strach, či nevypne na dlho a nenarobí veľa škody. ☹
@mimikyky 😀 Pekne si zdôvodnila prečo nebudeš vypekať 😀 Myslím, že v decembri je veľa ľudí neposlušných 😒
Mě zítra čekají vánočky, je to jediné, co jsem ochotná na svátky péct...s máslíčkem a marmeládičkou,mňam, se už těším, tuhle chlap přinesl kupovanou a není to ono 😒 ale ta domácí, si vždycky šplhnu o Vánocích u mýho taťky, má mamka peče akorát štrůdl 😅 vánočka se považuje za vyšší level 😎
Jinak já mám pořád pocit, že jsem přecpaná...a to jsem nechtě na 4000KJ denně...vvím podle jídla co zapisuju do tabulky...a o kilo míň...tak aspoň něco
no,dnes dva poháriky sektu a už som neodolala koláčikom.....neva,zajtra idem cvičiť,pridám si kardia 😵 sviatky sú sviatky 😀
@katkvy já toho víc nesním...prostě mi to nejde...
vůbec nemám pocit, že bych se omezovala, zhubla jsem dost, když mrknu na fotky z předešlého roku a držím si to, už to jde míň hubnout, ale neva, mám 161 cm a 58 kg, cíl je 55kg, mám stehna, břicho, boky(z těma nic neudělám), zadek-ten se mi trochu zmenšil 😉
přestala jsem téměř se sladkým, omezuju pečivo,smetanu a dost to pomáhá 😉
@sylvar Nevím jak vypadá tvůj celkový jídelníček, ale hlavní je aby jsi si dodržovala poměr, bílkovin, sacharidů a tuků a nikdy nevynechávala přílohu ani u večeře, to narážím na to vynechávání pečiva. Já třeba pravidelně jím večer krajíček obyčejného chleba a nedělá mi to žádný problém. Ideál je samozřejmě celozrné pečivo, ale to dobrat se v dnešní době v obchodech tomu pravému a ne pouze obarvenému je prostě nemožné. V tvém případě bych určitě přidala, třeba aspoň dopoledne na ovoci, aby ses dostala aspoň nad 6000 kj.
Dnes ideme s dcérou piecť naše prvé koláčiky - linecké kolieska, ktoré najviac milujeme 😵 Včera som na návšteve mala fakt "super" večeru: mrkva (ktorú som si našťastie zabalila), chipsy a medovníky 😝
@sylvar To si do akej tabuľky zapisuješ? To áno, pečivo a sladké sú asi najhoršie 😒
@luci78p Po vínku chutí aj mne viac jesť 😅 Super, že aj zajtra cvičíš. Ja som chcela ísť ešte poslednýkrát dnes, ale necítim sa dobre, tak si dám pauzu. Fitko a aerobik bude až po novom roku, tak si dám dúfam aspoň doma fit loptu.

@vichrica stane se 😉
já dnes odpo v číně dojela po Sofě čínský nudle se zeleninou a krevetama 🤐 ale bylo to mé dnešní první jídlo 😒
no a večer přišla kamarádka a ke kávě jsme si daly panáčka vaječňáku 😎
od zítra do 7.12013 mám volno, tak se snad nebud nudit a jen jíst...musím ještě po drobných nákupech 😒 tak mě to neba...