icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

zulfizar
20. jan 2013

@iconka Jááááj aj ja aj manžel by sme brali hore 90😀DDD, ale ja žiaľ mám iba 84 možno ešte menej☹((( Nooo aj tých 60 druhých...je asi moc vzdialený sen🙂)))) a jediné splniteľné je to posledné 90😀DDD

mimikyky
20. jan 2013

@kesika Jasné 😉 a ideš podľa knihy Havlíčkovať, alebo podľa rozpisu?
@zulfizar blbá kombinácia 😝 prajem rýchle uzdravenie 😉
@milacik65 rýchle daj sladké z dosahu 😀 a vydrží Ti to

kesika
20. jan 2013

@iconka Tak žiadam o pridanie, údaje dodám zajtra. Budete dávať aj fotky? Či sa treba zdeptať úplne, kým začneme 😀

iconka
20. jan 2013

@kesika idem ta pridat, tak hned mozes ist tam a jasne, aj fotky pre motivaciu

kesika
20. jan 2013

@mimikyky Idem Havlíčkovať podľa jedálnička,ale už je to môj druhý pokus, tak viem, čo si ako upraviť 😉

sbosorka
20. jan 2013

žienky aj ja sa chcem pridať, posledný týždeň som sem vôbec neprispela, no čítam vás poctivo. Od chaty sa to so mnou nejak vezie, nie je to na 100%, no nevzdávam to 🙂.

luci78p
autor
21. jan 2013

a mne zmizol príspevok

irriss
21. jan 2013

@luci78p
....ja to rikam porad ..ze ten Konik je nenazrany 😀 😉

p.s. mne se to stava take 😉

jazminn
21. jan 2013

na moja veľké prekvapenie...po dlhej dobe chudnutia všelijakými možnými medikamentami...a potom jojo!!!a poriadne!
za 8 dni stravovania sa každé 2 hodiny /celozrne pečivo, doobedu sacharidy, poobede bielkoviny a zelenina /
úbytok 3 kg.

luci78p
autor
21. jan 2013

kuracia pečienka so zemiakovou kašou a uhorkou,potom kuracie prsia na pare s ruž.kelom a kukuričné pyré a moja oblúbená raňajková ovsená placka tentokrát s jogurtom,vlašskými orechmi a čučoriedkami - inak som bola sklamaná,nemali žiadnu chuť,a tak som sa tešila,čerstvé som kupovala,pekne v lete košíček a do lesa pôjdem 😵

mimikyky
21. jan 2013

@irriss
@luci78p aj mne véééľmi často miznú 😠

luci78p
autor
21. jan 2013

u nás pršííííííííííííííí......to je na moju únavu fakt super.......

llluckaaa
21. jan 2013

@luci78p Jídla vypadají suprově 😵 Jak upravuješ to kuřecí? Mně nikdy nejde pořádně dochutit a když k tomu není omáčka a nebo to není ze stehenních řízků (tzn. tučné 😅 ), tak mi to nějak nejede 😒
Já dnes k obědu guláš s knedlíkem od maminky 😅

miraska333
21. jan 2013

Babulky som tu nova, ale tema zhadzovanie nadbytocnych kil mi vobec nie je cudzia, dala som dolu 13kil sadla, zhadzovanie bolo akotak v pohode, ale potom to udrzat, to je vzdy narocnejsie.Holt chce to trochu disciplinu.Rada sa tu od vas skusenych zas nieco priucim.

luci78p
autor
21. jan 2013

@llluckaaa to kuracie som len osolila,a dala variť na pare ,boli to menšie kúsky,tak na 15min.,to kukuričné pyré je dosť chuťovo výrazne,kedže je tam aj maslo,tak to bolo v pohode 😵

borkavan
21. jan 2013

@luci78p no čo sa týka tých placiek, ťa obdivujem. mne by sa ráno nechcelo privstať si.

luci78p
autor
21. jan 2013

@borkavan ja to len nahádžem do mixéra a potom vylejem na panvicu,to je len jedna velká placka ,myslím,že je to rovnaký čas,ako keby som si natierala pečivo a krájala zeleninu,inak sa dá cestíčko urobiť aj večer,len rano vytiahneš z chladničky.raňajky musia u mňa byť...ale ja zas ráno nechodím do práce 😉

cumin
21. jan 2013

ahoj holky, tak jsem tady dlouho nebyla, po novem roce hodne prace 🙂 jak vam to jde, urcite uz vsechny jak lanky 😉
mam na vas otazku, kdyz si chcete dat zdravou snidani "nasladko" co si date? Mam tu pani co rada sladke snidane, tak pro ni vymyslim ruzny recepty, tak hledam inspiraci 😉

iconka
21. jan 2013

@cumin ovsennu kasu s ovocim a musli placku 😉

mimikyky
21. jan 2013

@cumin palacinky (lievance) z ovsených vločiek, je ich véééľa receptov...

cumin
21. jan 2013

mam tu:
domaci musli mix vlocek (nekolik variant)
pohankovy pohar
ovesne susenky s tvarohem
celozrnne livanecky (to budou asi ty palacinky) s tvarohem a ovocem
kefirovo jogurtovy shake s ovocem a cerealiemi
celozrnou buchtu s otrubami, tvarohem a ovocem
celozrnnou kasi se lnenym seminkem a makem (tam by se vesla ta ovesna)
nejake ty jogurty s ovocem a tvarohy s ovocem a takove ty klasiky

no a porad mi jaksi neco chybi 😅 😅 😅

mimikyky
21. jan 2013

@cumin cz chlebík potretý arašidovým maslo a na ňom naukladané tenučké plátky banána 😉

cumin
21. jan 2013

@mimikyky to uz je moc cukr tuk 🙂 ale inspirovalo me to ke sladke pomazance z nizkotuk tvarohu nebo jeste lip z tofu 😵 😵

ivafili
21. jan 2013

Dostala jsem pozvani na onlinehubnuti cz. Zatim to zkousim tyden, ale vypada to dost promyslene. Jsou tam nektere vychytavky, co jsem zatim nevidela. Zkuste a dejte sem prosim vedet, co si o tom myslite.

luci78p
autor
22. jan 2013

kočky čo si robíte ráno ovsené kaše a podobné srandy ak niekedy robíte s makom,mám pomlieť,alebo cely?????

sbosorka
22. jan 2013

@luci78p tie jedlá vyzerajú naozaj super..pečianku mám veľmi rada, len škoda, že som jediná v rodine a tak ju nerobím často .. ako ste na tom dnes..neviem ako vy, ale ja z tohto počasia chytám depku ☹ a nič sa mi nechce robiť

pinonka3
22. jan 2013

Ahojky holky...mohla bych se k vám přidat? Jsem po porodu dva měsíce a pořád se mi nedaří zhubnout...teda ....já se ani zatím moc ensnažila se přiznám, pořád mě honí mlsná, tak kupuju jednu čokoládku za druhou..a s takovou se za chvíli neunesu....

saskarisko
22. jan 2013

ahojte,
skoda, ze ste isli do sukromky. ja som neprispievala, ale len citala, a riadila sa Vasimi radami. toto je jedna z tem o chudnuti, ktora ma fakt zmysel, lebo sa tu zamietli diety, ako take.

tot baby drzim Vam paste, a prihodte sem aspon nejake receptiky. dakujem

luci78p
autor
22. jan 2013

@sbosorka ja robím tiež pečienku iba pre seba 🙂

hayete
23. jan 2013

Ahoj holky, já zhubla cca 17 kg během necelého roku a moje zkušenost že bez úpravy jídelníčku a pohybu to nejde. Je to životní styl na celý život. Ještě bych tak 8 - 10 kg chtěla dát dolů, jen už to jde pomaleji :(