Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
žienky aj ja sa chcem pridať, posledný týždeň som sem vôbec neprispela, no čítam vás poctivo. Od chaty sa to so mnou nejak vezie, nie je to na 100%, no nevzdávam to 🙂.
a mne zmizol príspevok
na moja veľké prekvapenie...po dlhej dobe chudnutia všelijakými možnými medikamentami...a potom jojo!!!a poriadne!
za 8 dni stravovania sa každé 2 hodiny /celozrne pečivo, doobedu sacharidy, poobede bielkoviny a zelenina /
úbytok 3 kg.
kuracia pečienka so zemiakovou kašou a uhorkou,potom kuracie prsia na pare s ruž.kelom a kukuričné pyré a moja oblúbená raňajková ovsená placka tentokrát s jogurtom,vlašskými orechmi a čučoriedkami - inak som bola sklamaná,nemali žiadnu chuť,a tak som sa tešila,čerstvé som kupovala,pekne v lete košíček a do lesa pôjdem 😵
u nás pršííííííííííííííí......to je na moju únavu fakt super.......
Babulky som tu nova, ale tema zhadzovanie nadbytocnych kil mi vobec nie je cudzia, dala som dolu 13kil sadla, zhadzovanie bolo akotak v pohode, ale potom to udrzat, to je vzdy narocnejsie.Holt chce to trochu disciplinu.Rada sa tu od vas skusenych zas nieco priucim.
@borkavan ja to len nahádžem do mixéra a potom vylejem na panvicu,to je len jedna velká placka ,myslím,že je to rovnaký čas,ako keby som si natierala pečivo a krájala zeleninu,inak sa dá cestíčko urobiť aj večer,len rano vytiahneš z chladničky.raňajky musia u mňa byť...ale ja zas ráno nechodím do práce 😉
ahoj holky, tak jsem tady dlouho nebyla, po novem roce hodne prace 🙂 jak vam to jde, urcite uz vsechny jak lanky 😉
mam na vas otazku, kdyz si chcete dat zdravou snidani "nasladko" co si date? Mam tu pani co rada sladke snidane, tak pro ni vymyslim ruzny recepty, tak hledam inspiraci 😉
mam tu:
domaci musli mix vlocek (nekolik variant)
pohankovy pohar
ovesne susenky s tvarohem
celozrnne livanecky (to budou asi ty palacinky) s tvarohem a ovocem
kefirovo jogurtovy shake s ovocem a cerealiemi
celozrnou buchtu s otrubami, tvarohem a ovocem
celozrnnou kasi se lnenym seminkem a makem (tam by se vesla ta ovesna)
nejake ty jogurty s ovocem a tvarohy s ovocem a takove ty klasiky
no a porad mi jaksi neco chybi 😅 😅 😅
Dostala jsem pozvani na onlinehubnuti cz. Zatim to zkousim tyden, ale vypada to dost promyslene. Jsou tam nektere vychytavky, co jsem zatim nevidela. Zkuste a dejte sem prosim vedet, co si o tom myslite.
kočky čo si robíte ráno ovsené kaše a podobné srandy ak niekedy robíte s makom,mám pomlieť,alebo cely?????
Ahojky holky...mohla bych se k vám přidat? Jsem po porodu dva měsíce a pořád se mi nedaří zhubnout...teda ....já se ani zatím moc ensnažila se přiznám, pořád mě honí mlsná, tak kupuju jednu čokoládku za druhou..a s takovou se za chvíli neunesu....
ahojte,
skoda, ze ste isli do sukromky. ja som neprispievala, ale len citala, a riadila sa Vasimi radami. toto je jedna z tem o chudnuti, ktora ma fakt zmysel, lebo sa tu zamietli diety, ako take.
tot baby drzim Vam paste, a prihodte sem aspon nejake receptiky. dakujem
Ahoj holky, já zhubla cca 17 kg během necelého roku a moje zkušenost že bez úpravy jídelníčku a pohybu to nejde. Je to životní styl na celý život. Ještě bych tak 8 - 10 kg chtěla dát dolů, jen už to jde pomaleji :(

@iconka Jááááj aj ja aj manžel by sme brali hore 90😀DDD, ale ja žiaľ mám iba 84 možno ešte menej☹((( Nooo aj tých 60 druhých...je asi moc vzdialený sen🙂)))) a jediné splniteľné je to posledné 90😀DDD