icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

karolin54
20. aug 2013

@luci78p luci dneska jsme doma dělali ty palačinky se špenátem a kozím sýrem a je to mňamina 😉

janka345
21. aug 2013

nepoviem nič nové, iba to, že základom pre rozumné chudnutie je pohyb a zdravá strava - zdravá pre mňa znamená aj poctivá, bez chemikálií a E-čok (čoho sú dnes plné obchody).
Pozrite sem 🙂 (nie je to E-shop)
http://www.poctivepotraviny.sk/

luci78p
autor
21. aug 2013

@karolin54 no,ja dnes o tomto čase ešte len raňajky 😀 😀 😀 ledva chodím,svalovica po dvoch dňoch 😀 😀 😀

karolin54
22. aug 2013

@janka345 Souhlasím, pohyb a zdravá vyvážená strava jsou to nejdůležitější a ne jen pro hubnutí, ale pro spokojený život 😉 dá se říct, že i toto mi řekli v tom Světě Zdraví 😉

karolin54
22. aug 2013

@luci78p Co jsi dělala? 😀

luci78p
autor
22. aug 2013

@karolin54 cvičila som po pol roku približne 😀

karolin54
23. aug 2013

@luci78p Ajeeeeeee 😀 rozhodla ses, že pro sebe začneš něco dělat nebo tě do toho někdo uvrtal? 😀 pozor na to, at to s tím sportem nepřeženeš 😀

luci78p
autor
24. aug 2013

@karolin54 a tak som sa konečne prinútila, potrebujem schudnúť a tak celkovo pre lepší pocit 😉

dedenini
24. aug 2013

som zistila ze najlepsie sa chudne stresom..nieze by som odporucala... ale cvicila som..vaha stala... teraz necvicim, je toho jaksik vela na mna, nervy, stres a vaha ide dole 🙂 alebo aj myslou vole?? lebo ja zerem doslova, sladke si dam aj o pol noci... a ta vaha ide aj tak dole .... no co vam poviem spokojna aspon stymto , ze sa nemusim trapit cvicenim... a vaha hore nejde...stale dole.....

mimikyky
26. aug 2013

@luci78p jééj, už tu zase fungujeme?

luci78p
autor
26. aug 2013

@mimikyky no,akurát dnes bolo váženie po prvom týždni - 2 kg 😉

mimikyky
26. aug 2013

@luci78p šikuľka ;

luci78p
autor
26. aug 2013

@mimikyky a ty ako???cvičíš,či si si dala oddych cez leto??? 😉

kinna
Odpoveď bola odstránená
luci78p
autor
26. aug 2013

@kinna a čo sa stalo ked si taká mladá tak vela pribrala???? 🙂 ja papám pečivo aj ryžu aj cestoviny a jogurty - ale biele, nesladené, akurát večer sa snažím tých sacharidov menej 😉

kinna
Odpoveď bola odstránená
luci78p
autor
26. aug 2013

aha ☹

mimikyky
26. aug 2013

@luci78p musím priznať, že odkedy mám nový mobil, chodím viac-menej na net len cez neho, tak forum som takmer vypustila...a Teba tu nebolo...
cez prázdniny som mááálo cvičila, ale už sa neviem dočkať kedy začne deckám škola, a fičím zase na to 😉

karolin54
26. aug 2013

@luci78p jíš pravidelně, když chceš schudnout? 🙂 ten dobrý pocit je stejně nejdůležitější a nejpříjemnější odměna 🙂

karolin54
26. aug 2013

@kinna Úplně souhlasím s tou tvou poslední větou "Radsej chudnut dlhsie a s istotou , ze kg sa nevratia, ako schudnut rychlo nejakymi dietami a po skonceni diety skocia kg nazad" 🙂 praktikuju to takhle už pěkně dlouho a když se pak stane, že díky dovolené nebo třeba i práci musím nějakou dabu vynechat cvičení, tak se žádný jojo efekt nedostaví 🙂

luci78p
autor
26. aug 2013

@karolin54 áno, 5 - 6 x denne, podla toho o ktorej idem spať, teraz posledné dva dni bolo toho menej,lebo som nemala čas, ale dnes idem zasa dobre 🙂 večer sa chystám behať, normálne ma to chytilo 😵

kajuska33
26. aug 2013

Najdôležitejšie je aby človek nemal prekyslený organizmus. Ako sa často domnievame, tuk vzniká jedením sladkého štiepením glukózy a pri slabom pohybe sa ukladá. Ja som však zisťovala ďalej a zistila som, že ak je niekto obézny skôr za to môže veĺa kyselín v tele. Je nevyhnutné dopĺňať do tela zásady, aby sme nemali pocit preplnenosti po jedle, pálenia záhy či nafukovania. Nemusíme pritom do seba hneď tlačiť nejaké lieky, možností je veľa. Buď používať po každom jedle ionizovanú vodu, čo je len zmiešanie vody so sódou bikarbónou. Nebýva po jedle žalúdok taký zaťažený a trávenie prebieha rýchlejšie. Alebo mne osobne zabrali prípravky firmy Diochi, ktoré sa priamo zameriavajú na tráviaci trakt a dokonca majú aj bylinné kapsule ktoré sa priamo zaoberajú kyselinami a zasobujú telo zásadami. Naozaj sama na sebe vidím rozdiel a už mi trávenie funguje naozaj lepšie.

luci78p
autor
26. aug 2013

raňajočky - špaldová kaša s kokosom
pečené lipne so zemiakmi a mrkvou
zelerová nátierka so syrom a vajíčkom
všetko bolo mňam 😀 😀 😀 😀 😀

ladka4444
Odpoveď bola odstránená
mimikyky
27. aug 2013

ja dnes hreším 🙂 mám narodeniny, tak papám marlenku 😀 😀

atarina
29. aug 2013

Já si myslím, že všechno začíná v hlavě. Pokud budu brát hubnutí jako těžký úkol na dobu určitou, zhubnu, ale ve stresu a s pravděpodobností jojo efektu. Řekne se to lehce, ale ono je to fakt o přeprogramování myšlení/pozitivním myšlení a věcech kolem toho, což je jídlo (obiloviny, luštěniny, zelenina) a pohyb. Když jsem byla na kurzu výživového poradce, tak se tam mluvilo o prasečím dni (sjedeš z cesty hubnutí a sežereš všechno, co Ti přijde do cesty) 🙂. Kateřina

silvinkamintalova
29. aug 2013

Dievčata aj ja by som chcela schudnut mam 69 kíl pri výške 165 cm.Mám 37 rokou ,ale neviem či sa oplati chudnut ,kedže sa s priatelom chystame na dietatko.To bude moje tretie.Mám dve z predošleho manželstva :D

llluckaaa
29. aug 2013

@luci78p Ahoj, snad jsem se teď nespletla v nicku 😅 Ty jsi v soukrové diskuzi, kde zapisujete svoje údaje o hubnutí do tabulky na internetu, že? Máte to uložené v mých dokumentech na googlu, tak by bylo asi lepší si to přesunout někam k vám. Ne že by mi to tam nějak vadilo, ale abych vám to omylem nějak nesmazala nebo tak...

luci78p
autor
29. aug 2013

@llluckaaa ja som už neni v tej sukromke,skus kontaktovať iconka - alebo tak neako,nvm už ten nick presne 😉

llluckaaa
29. aug 2013

@luci78p Aha, tak dík, zjistím si ten nick přesně, jen napsaný v tom souboru 😉