Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si
Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....
nepoviem nič nové, iba to, že základom pre rozumné chudnutie je pohyb a zdravá strava - zdravá pre mňa znamená aj poctivá, bez chemikálií a E-čok (čoho sú dnes plné obchody).
Pozrite sem 🙂 (nie je to E-shop)
http://www.poctivepotraviny.sk/
som zistila ze najlepsie sa chudne stresom..nieze by som odporucala... ale cvicila som..vaha stala... teraz necvicim, je toho jaksik vela na mna, nervy, stres a vaha ide dole 🙂 alebo aj myslou vole?? lebo ja zerem doslova, sladke si dam aj o pol noci... a ta vaha ide aj tak dole .... no co vam poviem spokojna aspon stymto , ze sa nemusim trapit cvicenim... a vaha hore nejde...stale dole.....
aha ☹
@kinna Úplně souhlasím s tou tvou poslední větou "Radsej chudnut dlhsie a s istotou , ze kg sa nevratia, ako schudnut rychlo nejakymi dietami a po skonceni diety skocia kg nazad" 🙂 praktikuju to takhle už pěkně dlouho a když se pak stane, že díky dovolené nebo třeba i práci musím nějakou dabu vynechat cvičení, tak se žádný jojo efekt nedostaví 🙂
Najdôležitejšie je aby človek nemal prekyslený organizmus. Ako sa často domnievame, tuk vzniká jedením sladkého štiepením glukózy a pri slabom pohybe sa ukladá. Ja som však zisťovala ďalej a zistila som, že ak je niekto obézny skôr za to môže veĺa kyselín v tele. Je nevyhnutné dopĺňať do tela zásady, aby sme nemali pocit preplnenosti po jedle, pálenia záhy či nafukovania. Nemusíme pritom do seba hneď tlačiť nejaké lieky, možností je veľa. Buď používať po každom jedle ionizovanú vodu, čo je len zmiešanie vody so sódou bikarbónou. Nebýva po jedle žalúdok taký zaťažený a trávenie prebieha rýchlejšie. Alebo mne osobne zabrali prípravky firmy Diochi, ktoré sa priamo zameriavajú na tráviaci trakt a dokonca majú aj bylinné kapsule ktoré sa priamo zaoberajú kyselinami a zasobujú telo zásadami. Naozaj sama na sebe vidím rozdiel a už mi trávenie funguje naozaj lepšie.
ja dnes hreším 🙂 mám narodeniny, tak papám marlenku 😀 😀
Já si myslím, že všechno začíná v hlavě. Pokud budu brát hubnutí jako těžký úkol na dobu určitou, zhubnu, ale ve stresu a s pravděpodobností jojo efektu. Řekne se to lehce, ale ono je to fakt o přeprogramování myšlení/pozitivním myšlení a věcech kolem toho, což je jídlo (obiloviny, luštěniny, zelenina) a pohyb. Když jsem byla na kurzu výživového poradce, tak se tam mluvilo o prasečím dni (sjedeš z cesty hubnutí a sežereš všechno, co Ti přijde do cesty) 🙂. Kateřina
Dievčata aj ja by som chcela schudnut mam 69 kíl pri výške 165 cm.Mám 37 rokou ,ale neviem či sa oplati chudnut ,kedže sa s priatelom chystame na dietatko.To bude moje tretie.Mám dve z predošleho manželstva :D
@luci78p Ahoj, snad jsem se teď nespletla v nicku 😅 Ty jsi v soukrové diskuzi, kde zapisujete svoje údaje o hubnutí do tabulky na internetu, že? Máte to uložené v mých dokumentech na googlu, tak by bylo asi lepší si to přesunout někam k vám. Ne že by mi to tam nějak vadilo, ale abych vám to omylem nějak nesmazala nebo tak...

@luci78p luci dneska jsme doma dělali ty palačinky se špenátem a kozím sýrem a je to mňamina 😉