icon

Rýchla chôdza

alofinka
7. jan 2023

Chcem si kúpiť bežiaci Pás ale len na rýchlu chôdzu, behať nebudem, nikdy som nebehala pri mojej hmotnosti 105 kíl, len chcem vedieť s akou rýchlosťou si mam kúpiť na rýchlu chôdzu, ci stačí 10 km, ci viac, lebo tiež nechcem drahý

zmrzlinka2021
7. jan 2023

@alofinka nie som expertka, ale 10 km rychlost je uz beh - rýchla choda je tak 6-7 km za hodinku

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
penelope11
7. jan 2023

Osobne by som nad pasom neuvazovala, mna to proste unudilo, demotivovalo, nebavilo a len sme zan vyhodili peniaze. Radsej sa chodievaj denne prechadzat, urobit ti to dobre byt na cerstvom vzduchu a s palickami je to ozaj super.

mariankas
7. jan 2023

Tiež ti odporučím skôr Nordic walking - zapájaš viac aj ruky, je to dobré aj na chrbticu okrem iného. A rýchlosť - cca 6km za hodinu - to u je rýchlejšia chôdza. Ale na začiatok odporúčam s inštruktorom, aby si sa naučila správne techniku chôdze, zlozvyky sa odúčajú horšie. A pri nadváhe je dobre začať cyklistikou - bicykel - je šetrnejší na kĺby

minilla
7. jan 2023

Ja zas naopak bezecky pas milujem. Tiez len rychla chodza (okolo 6,7), ale vedela by som na tom byt aj 3 hodiny denne. Sluchadla s energickou hudbou do usi a idem 😁.

nikdenikto
8. jan 2023

Pás je super, ale nesmieš na ňom len chodiť a kukať do blba. Treba niečo na zabavenie, základ je dobrá hudba, pri chôdzi sa teoreticky dajú pozerať aj filmy

ropucha6
8. jan 2023

@alofinka nechces si to najprv overit vo fitku, ci ta to bavi? Ja tiez pas milujem, presne len na chodzu a chcem ho aj domov. Urcite ti to bude stacit, 6-7 je rychla chodza.

elenajezova
8. jan 2023

Áno, presne tak. Mn tiež rýchla chôdza na páse bavila. Ale s hudbou alebo pozeraním videí. Rýchla chôdza je aozaj tých zhruba 6 km/h. Mne sa podarilo touto chôdzou schudnúť za 5 mesiacov zo 70 kg na 57 kg.

ljzozv
8. jan 2023

@elenajezova a koľko si denne chodila?

trema
8. jan 2023

Skus si pozriet na youtube walk at home videa, ja som tak chodila doma v obyvacke a schudla som, rychlost tak 6km/h.. pas podla mna zbytocnost

maxxim
8. jan 2023

@alofinka drahá žienka. Nekupuj to. Radsej vonku na cerstvom vzduchu. Sluchadka do usí a uvidíš ze to je lepsie🙂...držim palce

monika1684
5. sep 2024

Ja by som do toho sla, tiez potrebujem schudnut, mam dcerku malu a ideal pred pracou by som sla si zabehat alebo dat rychlu chodzu, ale ja ju nemam kam odlozit. Pretore lym je v skolke ja som v praci. A ked je somnou davame len ihriska kde taka aktivita neni