Rýchle chudnutie: Skúsenosti a tipy na úspech
Ahojte baby.
Mám na vás otazku. Nájde sa tu nejaká žienka čo reálne schudla do mesiaca Max do dvoch? Mne sa absolútne nedarí od 1.1. som začala cvičiť prestala som piť sladené nápoje na ktorých som dlhé roky "závislá" prestala som jesť sladkosti a pečivo....
1.3. som sa zrútila začal mi chýbať strašne cukor nervy stresy v robote atď.... V lete idem na svadbu a celkovo si ani neviem predstaviť ísť si dať plavky a ísť na kúpalisko.... Mám 70kg a 167cm je to moc necítim sa dobre samozrejme že nechcem ležať doma a čakať na zázrak cvičenie mi nevadí len trošku nejakú pomôcku nejakú radu prípadne lebo fakt som stratená
Keto diétu som skúšala ale to je hnus extrémne drahé a hlavne hnusne.Prosím ak je tu niekto kto má podobnú skúsenosť a poradí budem veľmi vďačná potrebujem schudnúť do 10 kg ďakujem 🩷 a za každú radu vopred ďakujem
Ja som schudla za 3 mesiace 10 kg s Regenorom, napíšte poradím Vám, jojo efekt sa nevytvára.
@viktoriaviktoria11 ja som schudla už 4 kg s pomocou tabletiek na odvodnenie ktoré musím užívať
@viktoriaviktoria11 ahoj, stále riešiš tento problém, či už je to lepšie? kľudne mi napíš 🙂 nejdem nič predávať, iba popísať, čo fungovalo napr mne.
už si sa zohrala s kalorickými tabuľkami ? ja som tiež bojovala, ale už som v nich doma 🙂 ak by si chcela pomôcť, tak vkľude napíš 🙂 ja som schudla s https://www.ketodiet.sk/stranky/dietny-plan-basic/ 5 kíl za mesiac takže to ide a teraz s KT udržiavam

@barborachors kde ti môžem napísať?