icon

Rýchle chudnutie za dva týždne

27. aug 2025

Ahojte, uz dlhsiu dobu mi vadi ako vyzeram, chcela by som byt chuda. Neviete ako schudnut co najrychlejsie za 2 tyzdne? Nechcem ale svaly, chcem byt len chuda.

autor
28. aug 2025
@dadis

@anonym_autor Tak je to polovica kuraviceho prsa? Cele? To si sama pripravujes? Ked nedojed?

@dadis niekedy sama niekedy mi to pripravia rodicia ked mame rodinny obed a neviem presne kolko proste taka klasicka porcia podla mna

anonym_44d0c4
28. aug 2025
@anonym_autor

@dadis niekedy sama niekedy mi to pripravia rodicia ked mame rodinny obed a neviem presne kolko proste taka klasicka porcia podla mna

@anonym_autor a čo tie ovsené vločky? Skúšala si niekedy?

autor
28. aug 2025
@anonym_44d0c4

@anonym_autor a čo tie ovsené vločky? Skúšala si niekedy?

@anonym_44d0c4 ked som bola este na prvom stupni zakladnej skoly ale nic moc

dadis
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor V tom linku, co som ti poslala, ze aj cast o vynechani menstruacie a mentalnej anorexii. Nie je to len o vynechani "neprijemnej navstevy" - ma to dosah na cele tvoje zdravie - zdravie zubov, kosti, tym ze nejes takner ziadne pecivo/obilniny - mas pravdepodobne nedostatok B vitaminov. Uz si dospela, mame o tom nemusis nic hovorit - objednaj sa k obvodnej a ku gynekologicke na komplexne testy. Pories zdravie, vyzivu - ak budes zdrava, tvoje telo bude vyzerat zdravo...

dadis
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

autor
28. aug 2025
@dadis

@anonym_autor V tom linku, co som ti poslala, ze aj cast o vynechani menstruacie a mentalnej anorexii. Nie je to len o vynechani "neprijemnej navstevy" - ma to dosah na cele tvoje zdravie - zdravie zubov, kosti, tym ze nejes takner ziadne pecivo/obilniny - mas pravdepodobne nedostatok B vitaminov. Uz si dospela, mame o tom nemusis nic hovorit - objednaj sa k obvodnej a ku gynekologicke na komplexne testy. Pories zdravie, vyzivu - ak budes zdrava, tvoje telo bude vyzerat zdravo...

@dadis ja nechcem riesit menzes a urcite nechcem ist ku gynekologicke

anonym_99adcc
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor u psychológa si niekedy bola, v detstve napríklad?

autor
28. aug 2025
@anonym_99adcc

@anonym_autor u psychológa si niekedy bola, v detstve napríklad?

@anonym_99adcc nie

anonym_44d0c4
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to nevadí že nič moc. Ale pre teba by boli veľmi prospešné. Skús nasypať trochu do jogurtu, nechaj zmäknúť, ani si ich možno nevšimneš. Postupne pridavaj a zvykneš si na ne. Oni samé o sebe sú o ničom, ale keď sa ich naučíš dobre pripraviť, budú chutné. Keď si na ne zvykneš v jogurte, môžeš si ich uvariť v mlieku, pridať nastrúhané jablko alebo banán alebo na začiatok tie jahody, keďze na ne si najviac zvyknutá. Ak piješ mlieko s jahodami, bude ti chutiť aj toto. Prípadne len osladiť medom ak mozes. Začať po troskách samozrejme. K tomu sa hýbať a uvidíš, že tvoje telo si postupne samé bude pýtať viac. Inak ešte mi napadlo, či si niekedy cvičila plank? Skús si napozerať nejaké videá. Je to cvik, ktorý ti pekne spevní celé telo a zároveň nenaberieš svaly ako pri silovom cvičení.

dadis
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Lenze ako som ti tam uviedla - nie je to len menzes, ale cely hormonalny system - ovplyvnuje to aj stitnu zlazu, zlu kvalitu zubov a kosti nebudes vediet casom zvratit...

anonym_99adcc
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_99adcc nie

@anonym_autor je niekto z rodiny obézny?
Prečo myslíš, že tak neznášaš tolko jedál?
Aj to, že neješ sladkosti nie je bežné

dadis
28. aug 2025

Tu si precitaj o volyve osteoporozy na zuby - ak ti uz vysoke riziko zlomenin nestrasi - pozri co spravi osteoporoza s tvojimi zubami https://newteethchicagodentalimplants.com/how-b... ..verim, ze nechces ostat strbava (implantaty sa do oslabenej celustnej kosti nedaju vlozit)

autor
28. aug 2025
@anonym_99adcc

@anonym_99adcc nikto nie je. nemyslim si ze neznasam jedla, nemozem ich jest. sladkosti som nikdy nejedla, doma nepodporujeme nezdrave stravovanie, nikto to nikomu ale nezakazuje aj oni si niekedy nieco daju, ale mne to nechuti.

dadis
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_99adcc nikto nie je. nemyslim si ze neznasam jedla, nemozem ich jest. sladkosti som nikdy nejedla, doma nepodporujeme nezdrave stravovanie, nikto to nikomu ale nezakazuje aj oni si niekedy nieco daju, ale mne to nechuti.

@anonym_autor Nehovorim a junk foode. Doma jete chlebik?

autor
28. aug 2025
@dadis

@anonym_autor Nehovorim a junk foode. Doma jete chlebik?

@dadis zvysok rodiny ano, ja nie

dadis
28. aug 2025

A nikomu to nepride divne?

autor
28. aug 2025
@dadis

Tu si precitaj o volyve osteoporozy na zuby - ak ti uz vysoke riziko zlomenin nestrasi - pozri co spravi osteoporoza s tvojimi zubami https://newteethchicagodentalimplants.com/how-b... ..verim, ze nechces ostat strbava (implantaty sa do oslabenej celustnej kosti nedaju vlozit)

@dadis naozaj si nemyslim ze by mi vypadali zuby

autor
28. aug 2025
@dadis

A nikomu to nepride divne?

@dadis nie lebo su to moji rodicia, predstav si ze mas dieta s autizmom, si na to zvyknuta. to iste mame aj my doma, poznaju ma odjakziva takze neviem preco by im to malo prist divne

zuzana76
28. aug 2025
@anonym_99adcc

@anonym_99adcc preco by nebolo bezne nejest sladkosti, my ich tiez nejeme, mne sladke nechuti, ani deti nejedia

dadis
28. aug 2025
@anonym_autor

@dadis naozaj si nemyslim ze by mi vypadali zuby

@anonym_autor Preco si to nemyslis? Citala si, ze uz po 6 mesiacoch vynechania menstruacie dochadza k osteoporoze? Daj si spravit testy a nech ta posle obvidna aj na denzitometriu. Tam uvdis v akom stave mas hustotu kosti po takom dlhom case bez menstruacie :(

dadis
28. aug 2025
@anonym_autor

@dadis nie lebo su to moji rodicia, predstav si ze mas dieta s autizmom, si na to zvyknuta. to iste mame aj my doma, poznaju ma odjakziva takze neviem preco by im to malo prist divne

@anonym_autor A vie tvoja mama, ze nemenstruujes?

autor
28. aug 2025
@dadis

@anonym_autor Preco si to nemyslis? Citala si, ze uz po 6 mesiacoch vynechania menstruacie dochadza k osteoporoze? Daj si spravit testy a nech ta posle obvidna aj na denzitometriu. Tam uvdis v akom stave mas hustotu kosti po takom dlhom case bez menstruacie :(

@dadis mojej byvalej spoluziacke sa zastavila menstruacia na 3 roky.. uz ju ma spat, tiez nepravidelnu. vobec nic sa jej nestalo

anonym_99adcc
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak ani nikomu doma nevadí, že tak málo ješ?
Je to naozaj málo, veď to je len na prežitie, nedá sa žiť s jednou polievkou a jahodami.

autor
28. aug 2025
@dadis

@anonym_autor A vie tvoja mama, ze nemenstruujes?

@dadis vie ze mam nepravidelnu, to ze ju momentalne nemam nevie ale neberiem to tak ze ju uz nedostanem spat podla mna ju znova dostanem

anonym_99adcc
28. aug 2025
@zuzana76

@anonym_99adcc preco by nebolo bezne nejest sladkosti, my ich tiez nejeme, mne sladke nechuti, ani deti nejedia

@zuzana76 tak tu máš výsledok potom

autor
28. aug 2025
@anonym_99adcc

@anonym_autor tak ani nikomu doma nevadí, že tak málo ješ?
Je to naozaj málo, veď to je len na prežitie, nedá sa žiť s jednou polievkou a jahodami.

@anonym_99adcc ked si zvyknuta na zdravu stravu ver mi ze da

deedol
28. aug 2025

autorka, ale tie negativa sa nemusia prejavit teraz, ani tie zuby, ani tie vrasky, ale o par rokov. telo si pamata.

zuzana76
28. aug 2025
@anonym_99adcc

@anonym_99adcc aky vysledok? preco by som mala jest sladkosti, ved to nema ziaden prinos, cukru je dost aj v ovoci

autor
28. aug 2025
@zuzana76

@anonym_99adcc aky vysledok? preco by som mala jest sladkosti, ved to nema ziaden prinos, cukru je dost aj v ovoci

@zuzana76 suhlasim

zuzana76
28. aug 2025
@anonym_99adcc

@anonym_99adcc moj syn jedala mliecne veci, maso, tvaroh, ovocie, ryzu, zemiaky, zelenina varena ci dusena, sladkosti ziadne, ja detto