icon

Rýchle chudnutie

diamondille
17. mar 2016

Kto chce vyzerat dobre ? 🙂

Strana
z2
evittam
28. mar 2016

@marcelasvk Adipex bol na predpis - a mohol byť užívaný len pod dohľadom lekárov, bol predpisovaný napríklad veľmi obéznym ľuďom, ktorých čakala napríklad dôležitá operácia a lekári potrebovali aby skôr schudli ako normálnou cestou. Je to život ohrozujúci liek ak to berie človek bez dozoru lekára, a tomu ver, že viem o čom píšem. Ale komu nie je rady-tomu nie je pomoci. Kto chce schudnúť tak krásne schudne normálnou a prirodzenou cestou - úpravou stravy+pohyb - a krásne to udrží bez nejakého jo-jo efektu, tabletiek a neviem akých podobných kravín. Ale každý nech robí ako chce - ale väčšinou zbytočne vyhadzuje peniaze "do luftu" za podobné svinstvá.

ajkava
28. mar 2016

@emilia25 Po pôrode ide každej žene 6-8 kg dole automaticky. Plodová voda placenta,. dieťa. Takže pred tým machrovaním treba aj rozmýšľať.

emilia25
28. mar 2016

@ajkava nie každá dá po porode všetko dole alebo resp.sa vyhovára na to.ja mám 4 dieťa 4 porod a som pyšná na to ze sa za mňa muz nemusí hanbiť keď idem vedľa neho po ulici.

evittam
28. mar 2016

@emilia25 Hmmm, ja som zase pyšná na to, že sa za mňa chlap nikdy nemusel a ani nehanbil - či už som mala o 10kg navyše alebo nie - nakoľko ma miluje a nie preto, že dokážem schudnúť "za týždeň pri dojčení 10kg". 😀 😀 😀

emilia25
28. mar 2016

@evittam no ale povedzme si kolke zeny pred tehu pred muzom stihle po porodoch sa ledva hybu.v mojom okoli je veľa takých žien.

ajkava
28. mar 2016

@emilia25 takže keby sa niekedy stalo, že priberieš, tak vlastne by si si mužom nemusela byť istá?

emilia25
28. mar 2016

@ajkava to zas nemám strach ze keby priberiem ze by má nemilovsl.miluje preto aká som vo vnutri nie aks som na vonok.ale ani ja by som sa necítila dobre keby som vecsie ci širšia ako moj muz.raz som takého malá a to mi stačilo.muz má byt proste od ženy mohutnéjsi aby malá pri nom pocit bezpečia a nie aby ho držala ako balónik aby ho náhodou vietor neodfukol.

alaguema
28. mar 2016

@emilia25 tých 10 kíl si za týždeň naozaj neschudla. Ako ti píšu baby - dieťa, plodová voda, placenta a počas týždňa možno aj nejaká nadbytočná voda, ktorá sa vďaka hormónom držala ku koncu tehotenstva v tele. To sa predsa nedá nazvať chudnutím. Inak, ja som tiež toľko "schudla" po pôrode 😀

emilia25
28. mar 2016

@alaguema ale ved dobre ved ja sa s vami baby nevadim.písala som proste len to ze čo som pribrala za tehu bolo skoro prec.

evittam
29. mar 2016

@emilia25 Prečítaj si čo si napísala, netvrdím, že sa hádaš, len si napísala hlúposť - že si schudla za týždeň 10kg pri dojčení. 😉 A nič v zlom, ale neboj - počkaj pár rokov a možno sa ti stane ani nebudeš vedieť ako a budeš mať navyše tie kg - prechod a neviem čo - hormonálne zmeny sú "sviňa"..... 😉 Takže neodcudzuj hneď ženy, ktoré vidíš - nevieš čo je za tým - áno viem, ja si tiež myslím svoje keď vidím riadnu "bedňu", ale môžu byť za tým aj zdravotné problémy a nielen to, že sa niekto "vyžiera" a nevie prestať. 😉
A pozri ja som od chlapa vyššia o 1 cm - keď si dám podpätky tak aj viac - no a čo?! Má sa za mňa hanbiť, ísť 10m napred? Alebo čo? Trošku zmýšlaš ako dieťa alebo pubertiak - keď nebudem vyzerať ako si predstavujem ja a môj partner (čiže tak isto ako napríklad pred 20 rokmi), tak sa bude za mňa hanbiť a radšej teda ani von s ním nepôjdem. 😀 😀 😀 😀 😀
Ja mám pomaly 40-siatku na "krku", 2 deti a tiež kto ma nepozná, tak neverí, že mám toľko rokov koľko mám - vždy ma "vysmejú", že nech si robím srandu z niekoho iného...A? Čo teraz?

evittam
29. mar 2016

@emilia25 A ešte jedna poznámka - to, že má niekto 30-40 a neviem koľko detí neznamená, že nemôže dobre vyzerať......Počet detí nie je "mierka" na vzhľad. Sú ženy, ktoré majú 20 a vyzerajú horšie ako 40-siatka-bohužiaľ a ešte ani deti nemajú..... 😉

emilia25
29. mar 2016

@evittam o.k. s tymi zdravotnými problemsmi ako štítns žľaza lieky to clovek priberie ani nevie ako to MSS pravdu.

zanet63
29. mar 2016
Používateľ zanet63 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zanet63.

@evittam to mas pravdu 😉

timea7
13. apr 2016

@evittam
@emilia25 inak bežne to tu tak ženy uvádzajú vo viacerých témach, váha tri dni pred pôrodom a váha rok po pôrode a napíšu, že schudli 20kg....v skutočnosti možno polovicu. Ja som napr. nechala v pôrodnici 9kg, sama som z toho bola prekvapená. Počas kojenia som neschudla ani gram a to som sa stravovala veľmi zdravo, chodila na dlhé prechádzky, plávať. A po odstavení kg zleteli ani neviem ako. Zažila som ale aj opačne, zo zdravotných dôvodov som musela brať hormonálne lieky a za tri mesiace som pribrala 11kg, takže nie vždy sú kg navyše len dôsledkom prejedania sa a nízkej telesnej aktivity.

Strana
z2