icon

Rýchle náhrady stravy pre aktívny životný štýl

26. apr 2026

Ahojte potrebujem poradiť
Rozhodla som sa schudnúť 😀 (zase) cvičím zdravo sa stravujěm 🤭ale nie vždy stíham jest (práca,deti,záhrada ..)
A preto potrebujem nejakú rýchlovku v podobe nejakého drinku ktorý má zasiti na nejaký čas a dodá energiu
Nehľadám nič čo by mi nahradilo stravu ale len niečo medzi tým….lebo inak večer ujem celu chladničku 🤦‍♀️🤦‍♀️
Ak máte niečo cenovo dostupné a overené a aj chutne budem rada 😊😊

anonym_8d0ba7
26. apr 2026

@anonym_autor asi ťa sklamem, ale nič také neexistuje ..
Musiš byť v kalorickom deficite + dodržať makrá bielkovinyn sacharidy a tuky
Vypočitaj si bazalny metabolizmus, nesmieš isť pod, papať máš normálne, tiež som si myslela, že sa to nedá, ale dá, papam 5x denne, raňjaky, desiata, obed, olovrant večera , čiže treba mať menej výhovoriek, žiadne, zasyťovacie produkty nie su, neexistujú, ty neješ, alebo ješ málo, telo vystavuješ stresu, ten zvyšuje kortizol a spúšťa rôzne ine problemy, telo si zasobuje tuky, lebo sa bojí, že nedostane jesť

Čiže kaloricky deficit, inak neschudneš bohužial

biba_18
26. apr 2026

1/2 nízkotučného tvarohu, 1/2 bieleho acidofilného mlieka, porcia proteinu. zmixovať.
toto môžeš mať ako 1 rýchle jedlo, zvyšok ako sa píše hore - poctivo dorátať aby ti vyšiel deficit…

anonym_64fb01
26. apr 2026

proteinworks diet meal... ale nenahradza to hlavne jedlo ... stale musis telu dodat aj to ...

anonym_d2c996
26. apr 2026
@anonym_8d0ba7

@anonym_autor asi ťa sklamem, ale nič také neexistuje ..
Musiš byť v kalorickom deficite + dodržať makrá bielkovinyn sacharidy a tuky
Vypočitaj si bazalny metabolizmus, nesmieš isť pod, papať máš normálne, tiež som si myslela, že sa to nedá, ale dá, papam 5x denne, raňjaky, desiata, obed, olovrant večera , čiže treba mať menej výhovoriek, žiadne, zasyťovacie produkty nie su, neexistujú, ty neješ, alebo ješ málo, telo vystavuješ stresu, ten zvyšuje kortizol a spúšťa rôzne ine problemy, telo si zasobuje tuky, lebo sa bojí, že nedostane jesť

Čiže kaloricky deficit, inak neschudneš bohužial

@anonym_8d0ba7 ona neriesi chudnutie, ale to ze sa nestiha najesť.
Niekedy mam pocit ze uz nikto na MK necita s porozumením

anonym_d2c996
26. apr 2026

@anonym_autor môj muž si kupuje toto. Ja som bola voči tomu dosť skepticka ale je to naozaj chutné.
Cokolada+mata
https://www.herbafood.sk/formula1-herbalife/mat...

stellarstar
26. apr 2026

Mlieko vločky chia banán a zmixuj

anonym_1293c3
26. apr 2026
@anonym_d2c996

@anonym_autor môj muž si kupuje toto. Ja som bola voči tomu dosť skepticka ale je to naozaj chutné.
Cokolada+mata
https://www.herbafood.sk/formula1-herbalife/mat...

@anonym_d2c996 to si ty Monika ? Vieš,že reklama je zakázaná?

anonym_8d0ba7
27. apr 2026
@anonym_d2c996

@anonym_8d0ba7 ona neriesi chudnutie, ale to ze sa nestiha najesť.
Niekedy mam pocit ze uz nikto na MK necita s porozumením

@anonym_d2c996 aaa? Musi stihat jest, ja som len jej vysvetlila, že nic take neexistuej ako si pyta ona a vysvetlila som jej, ako sa ma spravne jest.. ani ja som nestihala jest a bum zrazu stiham... ak nemas co k tomu nornalne, neries co ja pisem, nebolo to smerovane tebe

alex_v
27. apr 2026

Mne sa medzi jedlami osvedčili nejaké rýchle zeleninové polievky, ktoré nie sú veľmi kalorické, ale zaplnia žalúdok, napr. gazpacho alebo jednoduchá zeleninová polievka s miso pastou. Dobre je, že sa pritom aj zbavis zeleniny v chladničke, ale tak chce to nejakú, aj keď minimálnu, prípravu.
Kupovala som si aj drinky, ale ako náhradu jedla, keď som nestíhala jesť. Je to lepšie ako bageta z pumpy alebo sa dotlačiť čipsami, ale je to taká barlička, lepšie je naučiť sa fungovať bez toho.