Rýchle náhrady stravy pre aktívny životný štýl
Ahojte potrebujem poradiť
Rozhodla som sa schudnúť 😀 (zase) cvičím zdravo sa stravujěm 🤭ale nie vždy stíham jest (práca,deti,záhrada ..)
A preto potrebujem nejakú rýchlovku v podobe nejakého drinku ktorý má zasiti na nejaký čas a dodá energiu
Nehľadám nič čo by mi nahradilo stravu ale len niečo medzi tým….lebo inak večer ujem celu chladničku 🤦♀️🤦♀️
Ak máte niečo cenovo dostupné a overené a aj chutne budem rada 😊😊
1/2 nízkotučného tvarohu, 1/2 bieleho acidofilného mlieka, porcia proteinu. zmixovať.
toto môžeš mať ako 1 rýchle jedlo, zvyšok ako sa píše hore - poctivo dorátať aby ti vyšiel deficit…
proteinworks diet meal... ale nenahradza to hlavne jedlo ... stale musis telu dodat aj to ...
@anonym_autor asi ťa sklamem, ale nič také neexistuje ..
Musiš byť v kalorickom deficite + dodržať makrá bielkovinyn sacharidy a tuky
Vypočitaj si bazalny metabolizmus, nesmieš isť pod, papať máš normálne, tiež som si myslela, že sa to nedá, ale dá, papam 5x denne, raňjaky, desiata, obed, olovrant večera , čiže treba mať menej výhovoriek, žiadne, zasyťovacie produkty nie su, neexistujú, ty neješ, alebo ješ málo, telo vystavuješ stresu, ten zvyšuje kortizol a spúšťa rôzne ine problemy, telo si zasobuje tuky, lebo sa bojí, že nedostane jesť
Čiže kaloricky deficit, inak neschudneš bohužial
@anonym_8d0ba7 ona neriesi chudnutie, ale to ze sa nestiha najesť.
Niekedy mam pocit ze uz nikto na MK necita s porozumením
@anonym_autor môj muž si kupuje toto. Ja som bola voči tomu dosť skepticka ale je to naozaj chutné.
Cokolada+mata
https://www.herbafood.sk/formula1-herbalife/mat...
@anonym_autor môj muž si kupuje toto. Ja som bola voči tomu dosť skepticka ale je to naozaj chutné.
Cokolada+mata
https://www.herbafood.sk/formula1-herbalife/mat...
@anonym_d2c996 to si ty Monika ? Vieš,že reklama je zakázaná?
@anonym_8d0ba7 ona neriesi chudnutie, ale to ze sa nestiha najesť.
Niekedy mam pocit ze uz nikto na MK necita s porozumením
@anonym_d2c996 aaa? Musi stihat jest, ja som len jej vysvetlila, že nic take neexistuej ako si pyta ona a vysvetlila som jej, ako sa ma spravne jest.. ani ja som nestihala jest a bum zrazu stiham... ak nemas co k tomu nornalne, neries co ja pisem, nebolo to smerovane tebe
Mne sa medzi jedlami osvedčili nejaké rýchle zeleninové polievky, ktoré nie sú veľmi kalorické, ale zaplnia žalúdok, napr. gazpacho alebo jednoduchá zeleninová polievka s miso pastou. Dobre je, že sa pritom aj zbavis zeleniny v chladničke, ale tak chce to nejakú, aj keď minimálnu, prípravu.
Kupovala som si aj drinky, ale ako náhradu jedla, keď som nestíhala jesť. Je to lepšie ako bageta z pumpy alebo sa dotlačiť čipsami, ale je to taká barlička, lepšie je naučiť sa fungovať bez toho.

@anonym_autor asi ťa sklamem, ale nič také neexistuje ..
Musiš byť v kalorickom deficite + dodržať makrá bielkovinyn sacharidy a tuky
Vypočitaj si bazalny metabolizmus, nesmieš isť pod, papať máš normálne, tiež som si myslela, že sa to nedá, ale dá, papam 5x denne, raňjaky, desiata, obed, olovrant večera , čiže treba mať menej výhovoriek, žiadne, zasyťovacie produkty nie su, neexistujú, ty neješ, alebo ješ málo, telo vystavuješ stresu, ten zvyšuje kortizol a spúšťa rôzne ine problemy, telo si zasobuje tuky, lebo sa bojí, že nedostane jesť
Čiže kaloricky deficit, inak neschudneš bohužial