Ryžová diéta - skúsenosti
Aké máte skúsenosti s touto diétou ? Nevýhody? Koľko ste dali dole?
@borihh Kolegyňa schudla výrazne a počase nabrala všetko naspäť aj s úrokmi tak, ako je to pri každej diéte na ohraničený čas (a je jedno, či je to bielkovinová alebo sacharidová, melónová alebo delená, kapustová alebo banánová atď. atď. 🙂 ).
To, čo potrebuješ k trvalému schudnutiu, t.j. schudnúť a váhu sa natrvalo udržať je zmeniť stravovacie návyky už navždy a začať sa hýbať - zidealizovať príjem a výdaj kalórií do takej miery, aby si svoju váhu ustálila (nepriberala a nechudla).
Celozrnná ryža (hnedá) je celkom v pohode. Asi mala autorka onoho výroku 🙂 na mysli arzén, ktorý v dnešnej zamorenej dobe ryža môže obsahovať. No stále platí, že náš organizmus sa do určitej miery vie s týmto bordelom vysporiadať (inak by sme kapali rovno na ulici ako muchy), ak ovšem človek aspoň trochu holduje racionálnej životospráve, konzumuje všetko s mierou a obzrie sa aj za kvalitou.
Ahoj chcela by som vyskusat ryzovu dietu mesacnu kolko sa da schudnut tymto sposobom dakujem
Starsia diskusia ale predsa napisem ci je ryza vhodna alebo nevhodna neviem ale ja pri histaminovej intolerancii som musela zacat prave ryzovou dietou a zemiakovou fitnesky z toho nebudete ale ked clovek musi s eliminacnou dietou tak proste musi
Bielkovinova dieta

@borihh to je asi najvavsia hlupost aku som kedy citala :D ked chces dietu daj si radsej bielkovinovu. Nebudem tu rozpisovat ale v skratke:
Sacharidova dieta: schudnem svaly
Bielkovinova dieta: schudnem tuk.