Schudla som 10 kg a nikto si to nevšimol?
Takmer nikto.. strasne ma to zdemotivovalo, aom znechutena..
Ale musim pokracovat dalej v chudnuti
Stalo sa vam to? Napzaj10kil nieje vidno ?
Tak vies, ja si myslim, ze ludia si to aj vsimli. Ale vela ludom robi problem pochvalit druhych. Kritizovat, to ano, to ide lahko a ludia kritizuju az tak s radostou, ale pochvala sa hovori uz tazsie 🤷🏼♀️ takze ja si myslim, ze skor toto bude problem.
@ysseba takto som sa na to nepozerala dakujem
@rozculena na tento komentar ani reagovat nebudem
U niektorých ľudí to reálne nejako moc nevidno, pokiaľ zhodia rovnomerne z tela.. ale práveže nech ťa to nedemotivuje, ale nakopne, je super že chudnes a máš odhodlanie.. 👍🏻
@jana_eyre_2 dakujem za povzbudive slova
Pokračuj ďalej. Ja keď som pribrala prvých 10kg, nikto si to moc nevšimol. Keď som sle pribrala ďalších 10kg, už začali ľudia komentovať, že ako som pribrala (bola som tehotná). A to isté bolo keď som schudla. 5kg vôbec nič, 10kg som začala vidieť na oblečení ale ľudia nekomentovali nič. Ja skm to ale nepotrebovala, bola som rada, že to ide dole. Ďalších 10kg si už všimli.
Ked človek chudne z väčšej váhy, napríklad ako ty, tak tých prvých 10kg nie je až tak vidno. Ale ak ty vidíš, že oblečies oblečenie ktoré ti bolo pred tým tesne, to by mala byť tá motivácia. Robíš to pre seba, ja viem aké je chudnutie náročné a ze by sa ti hodili povzbudivé slová a potlapkanie po pleci, že vidno ako si schudla, no ešte výdrž. Možno prídu, možno nie. Keď nie, nevadí. Robíš to pre seba a pre svoje zdravie a to je najhlavnejšie.
@lucia13022023 dakujem🙂
Chudnes kvoli sebe alebo okoliu?
@ibatanecnica stále tvrdí,že kvôli sebe,ale najviac ju štve,že si to nikto nevšimol
@autorka
To áno, mne sa moje zdravotné problémy vyriešili, keď som schudla prvých 5kg, oblečenie mi bolo veľké, schudla som ako prvé z ciciek 🤣 ale išla som z váhy skoro 100kg dole...a aj teraz, keď mi ľudia povedia, že som pekne schudla, tak vidím nedostatky...ktoré síce skryjem za sťahovacie oblečenie 🤣 ale keď sa pozriem do zrkadla, tak mám pocit, že mám stále tých 100kg...a to som išla z nohavíc xxl na m a topy z xl-xxl na s/m...
Ale kašli na ľudí, robíš to pre seba, nie pre iných...už to, že si schudla 10kg a ideš ďalej je výhra...najťažšie je začať, ďalej to pôjde ľahšie...a aj keď sa zastavíš na váhe, nezúfaj, dopraj si aj nezdravé jedlo, nech sa metabolizmus znova naštartuje...ja som skoro mesiac stála s váhou, pokiaľ ma tréner nedonútil posadiť sa do fast foodu a napraskať sa burgerom, pizzou, hranolkami...vtedy to moje telo nakoplo a išla som ďalej...25kg dole...chcela som viac, ale z rodinných dôvodov som už pokračovať nemohla...ale váhu si už 7 mesiacov pekne držím a jem všetko...s mierou, ale všetko...
@blancheporte viem si predstavit ten kysly ksicht 😂
@earlgrey skvele, mozes nyt hrda
Ano v zrkadle sa vidime inak to je pravda
No dnes som sa prejedla tak snad ma to zajtra nastaruje :D
Ja som schudla z 61 na 51 na tiež si to mnoho ľudí nevšimlo. Niektorí áno, ale to mi povedali možno traja. Som nízka 159cm, tiež to bolo cielene. Ľudia to beru ináč ako ty.
Nemusíš byť znechutená. Ak ťa niekto vidí denno denne, tak 10 kilov nemusí postrehnúť. Ja keď som schudol, všimli si to hlavne tí, čo ma videli raz za uherský rok
vykašli sa na každého, chudneš pre seba... pokračuj pekne ďálej...
@deti95060810 dakujem 🙂
Každému človeku na svete dobre padne keď ho niekto povzbudí, ale tu to nečakaj. Tu ta zhejtuju jedna radosť. Jasne ze chudneš pre seba, ale sama dobre viem aký je to pocit, keď ta niekto stretne a povie ti ako super vyzeráš, to ti dá 100x viac síl pokračovať ako keď zbadaš na váhe o 10kg menej. Tak ako tu, aj v bežnom živote sú ľudia zavistlivi a neprajni a určite si to aj všimli, ale just ta nepochvalia. Za mňa klobuk dole, vytrvaj, a chválim odvahu vôbec začať.
@pininka1 och dakujem mas uplnu pravdu
Dakujem zahrialo pri srdci ❤️
Autorka ono záleží z akej váhy chudneš....Lebo pri váhe cca 100 kg, nehrá 10kg žiadnu rolu, tam to nevidno....Pri nižšej váhe 60-70kg už je úbytok 10kg viditeľný....
@mogaa viditelny skor z toho uhla, ze naozaj uz obleciem nieco co som doteraz nemohla zatial jedna konfekcna velkost
Ale chapem beriem to
a mne zas casto niekto povie, ze zase si schudla, ale podla nich by sim uz musela byt asi v minuse 😀 relane dole ani gram.
@blancheporte das rady,ako si sa stravovala a pod.
Dakujem
@osky mám trénera a chodím 2 krát do týždňa do fitka. Nejem chlieb ani pečivo. Ráno cottage cheese,syr, vajíčka,zelenina. Keď už mám chuť na chlieb,tak si dám kukuričné, špaldové polystyrény. Obed bez polievky( okrem nedele) a druhé jedlo väčšinou mäsko so šalátom zeleninovým. Žiadne buchty, knedlíky.... V sobotu a nedeľu si dám ku káve 1 koláčik. Fakt len jeden,na to si dávam pozor. Alkohol a víno nepijem. Keď už musím,že máme akciu tak jeden štamperlík.
Neboj, keď schudneš na 60kg každý si to všimne. Veľa šťastia 🤪
Kup si nejake pekne oblecenie a to nech to je morivaciou. Obliect si to.
Ja mam taku motivacnu suknu 😆😆
Nepotrebujem k tomu ludi aby mi tlieskali.
I ked chapem ze slovo pochvaly kazdemu na ceste chudnutia dobre padne.
nenechaj si pokazit motivaciu, hlavne vydrz. ono ked ides z vacsej vahy tak to zatial nemusi byt vidiet, mozno vedia ze to je citliva tema, alebo nechcu chvalit dopredu lebo vedia ze ta caka dlha cesta esta… hlavne to nepriber naspat. velmi drzim palce. vydrz!! bude ti stat za to, uvidis. odkial si?? ak hladas fit partacku … mozeme dat stretko vo fitku. ja som mala minuly rok 90 kg, teraz mam 78, ide to pomaly, ale robim to pre seba
Citis sa ty lepsie? Tak co riesis.
@zuzina1988 potrebovala by som to dat rychlo dole, teraz to musim vyhrotit a potom udrziavat
Nechodim do fitka cvicim doma

tak keď ťa to mrzí,tak potom nie je pravda,že chudneš pre seba