Schudla som 13 kg za 3 mesiace, a to bez jojo efektu
Ahojte baby, schudla som 13 kg bez vedľajšieho efektu iba za 3 mesiace. Dosiahla som to vďaka zdravej a vyváženej strave a tvrdej práce najprv doma a potom v posilňovni. Neverte krátkodobým zázračným diétam. Aj ja som ich skúšala, no bohužiaľ sa to pripísalo na mojom zdraví ! Nevyhadzujte zbytočné peniaze na sáčkové pod. diéty. Radšej investujte do zdravej stravy ! Vďaka cvičeniu sa mi vyformovala postava a cítim sa sviežo. Dokonca je cvičenie mojim koníčkom 🙂
@ninuuus Toto je pekne zhrnuté a napísané:
http://fitshaker.sk/5-zarucenych-tipov-ako-schu...
@evittam Vďaka za podporu. Múku som už vymenila, ak pečiem, tak zo špaldovej. Vlani som schudla 8 kg, ale ako píšeš - vrátila som sa k starému a polovicu som pribrala naspäť. Na tom teraz stojím niekoľko mesiacov. Mne nerobí byť problém bez mastného a vysmážaného, prílohy jem minimálne. U mňa sú to tie sladkosti a večer smotanový jogurt (to som už obmedzila tiež, nedávam si ho každý večer). Takže DNES začínam, idem na to.
Ahojte, ja som tiez schudla upravou stravy 14kg za pol roka. A ano vstko je to v hlave. Vy musite chciet. Teraz, ked sa pozriem na fotku, ako som vyzerala pol roka po prvom porode, som zhrozena. Ja som bola podvyzivena a z toho som pribrala. Velmi malo som jedla a totalne somariny. cize NEJEST nie je cesta. Ked som zacala s upravou, vylucila som vyprazane, sladkosti, slanosti a prestala pit minerlaky (pijem len cistu vodu, aj obe moje deti sa vdaka mne vedia napit len z vody, z ostatneho ich zatrasie)
A ja som bola uplny cokoholik, velmi som sa bala recidivy. Ale ak fngujete cely den tak, ze si kazde 3 hodinky date nieco zdrave a vyvazene - deti tak jedia, tak nie je problem sa najest s nimi a nevynechavat desiatu a olovrant. Teda, ak jete v pravidelnych davkach a rozmnom mnozstve, neexistuje, ze budete pocas dna hladne. A v tom pripade, nemate ani chut vymslat s mlskami, mne uz nezostala chut. A to som to mala zo zaciatku velmi tazke, manzel je zavislak, stale si kupije nejake snickers, mars a podobne dobroty.
Jedine sladke, co si dam je, ak mi niekto ponukne vlastny kolac. Je mi jedno z akej, muky, cukr. Proste neurazim a nepohrdnem nim, ked si dal ten clovek tu namahu.
S civicenim to u nas doma nie je take slavne, mam dve malicke deti, manzela v praci a popritom teraz aktualne skukove obdobie na VS, ale po nom, opat zacinam.
Tak zelam vam, vela stastia a pevnej vole. Zdrave a vyvazene stravovanie nie je DIETA, je to zivotny styl. Ako pisala hore ninuuus,cele to zle vnima., nesmie to byt o tom, ze 3 mesiace vydrzim a potom co? Budem mat vysnivanych 55 kg a v tom momente nalozim ciernhorsky a po nom nejaky ten čískejk 😀
@krika15 chcem schudnut styri kila a nedari sa mi to
nemam vobec zlu postavu, ale potrebujem to trosku dat dole, este dojcim, zacala som si iba davat pozor na tie tri veci co pises a vecer jem len zeleninu a pijem vela vody
rano si davam podla cinskych lekarov deci vrelej a deci studenej vody na lacny zaludok na zohriatie zaludka pred ranajkami
a pomaly plazivo to ide dole, len nesmiem vobec vybocit z tohoto ramca, ako bezne jedla cez vianoce a podobne, cize najma cukry a zle tuky nesmiem vobec pouzivat a vtedy sa to drzi
ja jem kontinualne velmi zdravo, akurat som si doplnala jedlom nedostatok spanku podla mna, energiu, co mi zabranovalo schudnut
@amairim to je tá chyba - nevrátiť sa k starému, ale zostať pri novom štýle, vďaka ktorému som aj ja schudla. A to vydržím som myslela tak, že bude to odvykanie od toho starého a zlého, a verím, že som sa poučila z toho, že naspäť k tomu starému sa nemá zmysel vrátiť, keďže sa vrátia aj tie kilá naspäť.
@celasapremenim to ze chodis na chatu kde sa to urcite jedlom a alkoholom zvrhava este nie je prekazkou... skus si piatok pripravit jedlo maso aj vsetko tie 3-4 dni vydrzi, vzdy ak budes mat pocit hladu si zobnes alebo sa najes ;)
@majoh ja to robim, varim pre tri deti, casto mi nechcu v skole jedavat, tak mam nachystany obed pre nich vzdy a varim podla mna v porovnani s mnohymi rodinami velmi racionalne, dnes napr. su prichystane pstruhy na petrzelke s citronmi, so zemiakmi, zeleninova polievka, to je obed, veceru budem detom pizzu robit a ja mam salat
na chatu ideme tak styri az sest krat do roka, ako sa podari, to je v poho, v podstate tam ja jem vecer hovadiny len dva dni, lebo potom uz nemozem, je to tazke na zaludok :D
ako to tu tak analyzujem, fakt si myslim, ze je to tym spankom a musim si len strazit, aby som nejedla rychlu energiu cez den, ale normalne jedlo vzdy
potom nevymyslam
u nas sustavne napr. deti maju nakrajane ovocie na stole, susene ovocie a to ani nejem, lebo to je cukor
@ninuuus no ja som si povedala to isté, ale že od teraz už chcem byť iná. V podstate mi napísal sám tréner že či nechcem pomôcť a tak som ho požiadala o pomoc. Pripravil mi jedalníček tréningový plán a začala som makať. zozačiatku to bolo ťažké ale keď som si zvykla na množstvo tak už to ani nevnímam že teraz musím jesť.. proste ide to samo 🙂 Už mám pekné ženské krivky 🙂
@celasapremenim to ak chodite 5-6 krat do roka na tu chatu to by ani nevadilo ze tam zjes vsetko co chces to sa neda cely rok uplne drzat dietu ... ovocia ci medu sa neboj.. organizmus potrebuje aj cukor!
@majoh med si davam do kavy :D
ovocie asi tak, ze kus za den, deti zjedia skutocne aj kilo aj viac :D ale tri
no neviem, diety su dobre akurat tak na spomalenie metabolizmu a magorenie okolo jedla
preto si sa mozno ty registrovala ;)
@celasapremenim to je blbost ze diety su dobre na spomalenie metabolizmu... skus si fakt strazit stravu, je vela stranok na internete kde ti vyrataju presne kalorie atd .. skus na tri mesiace a uvidis ;)
obmedz pecivo viem ze to je tazke sam som tym presiel
Ja pred casom 15 a co? Nemam potrebu kvoli tomu zakladat diskusii. To, co pises o dietach je snad jasne kazdemu, nemam pocit, ze si napisala nieco objavne....
@majoh To o čom píšeš nie je diéta....ale úprava stravy k "lepšiemu" a s tým súhlasím. Diéty sú kravina. Nemusia spomaliť metabolizmus - každé telo je iné ale je to fakt len "oblbovák", keď sa vrátiš k normálnej strave - čo sa raz vrátiš tak sa vrátia aj kilá 😉 . Ak upravíš svoj jedálniček tak pri tom môžeš v pohode zostať a raz za čas si niečo dopriať - ako to robím ja....
Kiez by som mala cas dennodenne premyslat co dam do ust, ist do posilnovne, doma cvicit...To naozaj nepotrebujem od nikoho , aby mi radil, ze takto sa to robi....Dve male deti, stavba domu, bez pomoci rodicov, naopak ja musim pomahat im, manzel pracuje od rana do vecera....Takze Gratulujem a dakujem za rady 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@majoh ja nejem vobec pecivo :D:D:D mne to nechuti, mam rada celozrnny chlieb, alebo z raznej muky si peciem :D aj toho jem minimum, niekedy vobec nejem nic z muky, ja mam rada prilohu zeleninu vsade
uz mi to lezie pomaly dole, ale nie je to take rychle, ako by sa mi pacilo, toz :D
praveze si fakt myslim, ze jem celkom dobre :D:D:D: a aj tak tie tri kila ani bohovi dole, co potrebujem :D a keby dalsie dve tak som len rada
...aby bolo jasne, tak neriesim a neplacem za postavu, len si tak vzdychnem semtam, ze ako by bolo lepsie :D:D:D no a jest, ze dva chody na obed apodobne, to nemozem vobec, to mi je tazko, taku kopu jedla ja uz nepojem
@vladulienka1982 A akú chceš radu?! Nehnevaj sa, ale nie si sama - a keď chceš čas si nájdeš-len treba chcieť. Ja som tiež sama s dvoma deťmi - muž pracuje 5 týždňov v zahraničí týždeň doma a predstav si, že si nájdem čas spraviť si jedlo pre seba a ísť si zacvičiť.... 😉 A tiež mi nemá kto pomôcť - rodičov nemám, svokra je zdravotne na tom nie moc dobre, takže o všetko sa starám a zariaďujem viac-menej sama...
@evittam Ja sa o žiadnu radu neprosím, to si kde vycitala? To bolo konstatovanie. Tebe tiez gratulujem 🙂

@ninuuus Držím ti prsty-určite to dáš 😉 . Hlavne treba začať a nájsť si aj cvičenie, ktoré ťa baví-a potom už ti to bude chýbať. Ale pozor po tých 3 mesiacoch sa nemôžeš úplne vrátiť k svojim "starým zvykom", nakoľko to určite priberieš späť a rýchlejšie ako za 3 mesiace. Ja som upravila stravu - bez sladkého,vyprážaného, mastného a skoro úplne obmedzila múku - keď tak celozrnnú aj pizzu robím z celozrnnej múky a mňam mňam.... 😉 A ak naozaj myslíš, že nevydržíš tak si daj v týždni jeden deň kde zješ čo máš rada a na čo máš chuť - samozrejme s mierou a ak máš na niečo chuť tak si vždy treba dať-dáš si kúsok (napr.čokolády) a budeš spokojná - takto budeš na to myslieť celý deň a ver tomu, že nakoniec si aj tak dáš ale nie kúsok ale celú.... 😀