Schudla som 13 kg za 3 mesiace, a to bez jojo efektu
Ahojte baby, schudla som 13 kg bez vedľajšieho efektu iba za 3 mesiace. Dosiahla som to vďaka zdravej a vyváženej strave a tvrdej práce najprv doma a potom v posilňovni. Neverte krátkodobým zázračným diétam. Aj ja som ich skúšala, no bohužiaľ sa to pripísalo na mojom zdraví ! Nevyhadzujte zbytočné peniaze na sáčkové pod. diéty. Radšej investujte do zdravej stravy ! Vďaka cvičeniu sa mi vyformovala postava a cítim sa sviežo. Dokonca je cvičenie mojim koníčkom 🙂
ano ano, ked mi odrastie tretie dieta, tak mozno bude mat cas aj vybehnut cvicit, teraz mi musia stacit cviky nadoma
@krika15 super 🙂 a ako si sa k tomu dokopala? ci len tak? mne sa dostal do ruky v poliklinike v Karlovke v BA letak s odvolanim na poradnu svet zdravia, kde ako pisu pracuju na schudnuti formou zdravej stravy, vyzivy. naucia cloveka zdravemu zivotnemu stylu...uvazujem, ze tam zavolam resp. vyplnim objednavaci dotaznik
No neviem ze co tymto prispevkom chcela zakladatelka dokazat. Predpokladam ze este nemas deti, to sa chudne naozaj uplne inak a velmi lahko. Ked som mala 20tak som vyradila rozok na ranajky a chudla tiez.
@celasapremenim No ja som na tom podobne, a to mam len dve deti..... som rada, ked si nájde troška času na cvičenie, ked zaspia...
@cawes Veru, po dvoch detoch je moja snaha aspon čoto schudnut neskutočne tazka. A to som vyradila pečivo, muku, smazene, tazke, solene...cvičim, ked mam čas ( čo je moc malo ) a jediny moj aktivny pohyb je behanie za detmi 🙂 a ten kto tvrdi, ze to pomaha schudnut alebo kojenie, je na omyle.
@cawes Mne pride komicke, ze sa niekto registruje pred par dnami a zacne tu poucovat a zaklada kvoli tomu diskusiu.
Ja urcite obdivujem niekoho, komu sa podarilo schudnut, je fajn vsak vidiet aj daky dokaz....a najma ten styl pisania - som krasna, som uzasna, vystupte z vasej komfortnej zony, robte zo sebou nieco....
Sama som schudla pred 4 rokmi za 3 mesiace 15 kil upravou stravy a nemam potrebu sa s tym chvalit tymto stylom, pride mi to prehnane a trochu trapne
@mirkaandrej Ahoj, nechcem ani poučovať ani sa chváliť, ale potom robíš niekde chybu - nakoľko ak sa stravuješ ako píšeš tak buď ješ málo alebo ti niečo chýba - chápem každý nemá čas a možnosť chodiť cvičiť -ale pomer pri chudnutí strava-cvičenie je 80%-20%. Ja mám 2 deti a pekne som schudla podobnou stravou ako ty píšeš + aktívnym cvičením.....našťastie mám možnosť chodiť cvičiť aj s malou 😉 Čo sa týka dojčenia - každé telo je iné - ja som napríklad pri dojčení niečo schudla ale hlavné bolo, že som nepriberala - a to som jedla všetko ako som prestala dojčiť tak kilá išli postupne hore...takže to čo píšeš je len tvoj veľmi subjektívny názor.
@cawes
@mircalla No, už spomína nejakého trénera a podobne, tak je možné že za chvíľu už tu bude na neho odporúčanie a možno aj kontakt - myslím tú krásnu, perfektnú a úžasnú ženu, ktorá neskutočne schudla 13kg. 😉 😀
Toto je strašne. V každej téme sa nájde niekto kto len sprta. Nemuseli ste si tu tému ani všimnúť . Ja keď niečo vidím čo je podľa mňa výmysel tak ani neklikam nie to ešte komentovať iba to vás zaujíma kto si kedy vytvoril profil A že robí reklamu. Na tento MK sa neoplatí nič napísať ani sa nič spýtať. Lebo vždy sa nájde niekto múdry.
@evittam všade kde pozriem sa hadas S niekým tuším to bolo aj V téme.l Do nového roka O 10 kíl menej. Maj na háku načo zbytočne to isté dookola nak.si.robí každý ako chce . Mňa už to nebaví ani čítať myslím si že nie som sama. Neutocim na nikoho konkrétne ani nič V zlom 😉
@cawes som sa nasmiala, ze vyradila rozok na ranajky, tak isto som to mala ani som sa nezamyslala, svoju stredoskolsku hmotnost som mala este po dvoch detoch, teraz po tretom mam uz viac a este stale nosim veci c. 36 :D
@mirkaandrej zvyknem cvicit cez den pri malom, ja vecer uz od unavy padam na hubu :D:D:D:D
@celasapremenim hej, to my ma fakt samu nenapadlo, ze treba vyradit mucne jedla a cukor
@mircalla presano :D:D:D
@gabinka279 A ty máš aký problém? Tak nečítaj moje príspevky a budeš lepšie spať a staraj sa sama o seba. Ja sa nikde s nikým nehádam - ak môžem pomôžem, ak viem poradím. Ak mám na vec iný názor, tak ho vyjadrím to je všetko a tiež je to na verejných fórach normálne. 😉
@evittam ja nemám žiadny problém 😀 ako ich nemám čítať keď sú všade.
@gabinka279 Tak potom je všetko v poriadku. No, nedávaj link na MK alebo nezapínaj PC. 😀
https://www.facebook.com/buco.pacovsky baby píšte tu ...
Ahojte, na chudnutie odporucam cvicit HIIT treningy, je to velmi efektivne a rychle. nemusite sa dlho trapit v posilke, za pol hodku mate odcvicene. no za tu pol hodku treba poriadne zamakat. vyskusajte napr metafit 🙂
ja si radsej dlhsie zamakam v posilke 🙂
V KE výborný tréner, pod jeho vedením pôjdu kilá dolu a telo je krásne vyformované po pár mesiacoch - osobná skúsenosť. 🙂

Ahojte baby, chcem vám povedať že sa neklamte a vystúpte z komfortnej zóny. Ak chcete niečo musíte pre to pracovať. Po 4 mesiacoch sa cítim úplne skvele.. Mám lepší spánok, lepšie sa mi vstáva, kľudne vybehnem hore po schodoch z nákupom, začínam vnímať silu mojho tela. Už teraz mám krásnu postavu do plaviek. Baby nieje to také ťažké, stačí začať, chcieť, vydržať chvíľu a potom hned jak sa budete cítiť tak ako ja už vôbec nebudete nad tým rozmýšľať že ach bože musím ísť cvičiť... Ono to nebude fungovať ak vás to nebaví. Odporúčam vám trénera.. ja som zaplatila 30€ za jedalníček aj tréningový plán na doma, a veľmi mi to pomohlo. Teraz chodím do Fitka a trénujem zdarma. Nevytvárajte si prekážky v hlave, jednoducho chodte a tešte sa na svoju cestu a premenu 🙂