icon

Schudla som 18 kíl. Prečo ten rozdiel nevidím?

15. sep 2026

Neviem či to niekto pozná, ale dala som dole 18 kg a ja ten rozdiel na sebe skoro vôbec nevidím. Oblečenie mám menšie, na fotkách je to jasné, aj okolie si to všimlo... ale keď sa pozriem do zrkadla, stále mám pocit že vyzerám rovnako.
Je možné, že si na to človek len musí zvyknúť?

anonym_2b3e6f
15. sep 2026

@anonym_autor potom mas problem v hlave

anonym_67b08b
15. sep 2026

Schudnut je jedna vec a cvicit druha. Ak chces aby telo trochu vypadalo, tak treba cvicit.

anonym_2b3e6f
15. sep 2026
@anonym_67b08b

Schudnut je jedna vec a cvicit druha. Ak chces aby telo trochu vypadalo, tak treba cvicit.

@anonym_67b08b 18kg musis vidiet minimalne oblecenie ti musi byt volnejsie a myslim, ze to je super ukazovatel

kataina
15. sep 2026

kolko kíl si mala pred schudnutím? Lebo ked schudneš zo 110 kíl tak je to iné ako schudnuť zo 75 kíl

anonym_2b3e6f
15. sep 2026
@kataina

kolko kíl si mala pred schudnutím? Lebo ked schudneš zo 110 kíl tak je to iné ako schudnuť zo 75 kíl

@kataina obe su vidno

prosimopomoc
15. sep 2026

@anonym_autor wow, obdiv, gratulujem, ja som zatiaľ schudla iba 7 kg ale mám opačný problém, absolútne nikto si to na mne nevšimol 🥴

anonym_b24058
15. sep 2026

Ak to vidíš na oblečení aj na fotkách tak rozdiel tam je a vidíš ho aj ty 🙂

anonym_5a2b63
15. sep 2026

Ja som teraz schudla 30 kil a tiež rozdiel nevidím. Oblečenie je trošku voľnejšie a to je asi tak všetko

anonym_2b3e6f
15. sep 2026
@anonym_5a2b63

Ja som teraz schudla 30 kil a tiež rozdiel nevidím. Oblečenie je trošku voľnejšie a to je asi tak všetko

@anonym_5a2b63 smer psychiater

domkakvet
15. sep 2026

@anonym_autor rozdiel musis vidiet aj bez okuliarov.

anonym_dbf54b
15. sep 2026

Ziaden psychiater. Toto sa bezne stava, hlavne ak chudnes pomalsie, postupne alebo ak si mala nadvahu dlhsie. Nejde o anorexiu. Len si mozog musi zvyknut. Vygoogli si "phantom fat"

evcagabi
Včera o 04:13
@prosimopomoc

@anonym_autor wow, obdiv, gratulujem, ja som zatiaľ schudla iba 7 kg ale mám opačný problém, absolútne nikto si to na mne nevšimol 🥴

@prosimopomoc ja som schudla uz cez 12kg a ja dostavam spatnu vazbu v style " ved ty si vzdy vyzerala dobre 🤦‍♀️😄

amazonka13
Včera o 05:52

🍏 Dôvodov môže byť niekoľko. Či chudneš vidíš očami, ale aj rozumom, zmyslami. Keď nemáš celkom v poriadku - vzťah k sebe samej, "nemáš sa rada, nevážiš si samu seba", si k sebe príliš kritická, hodnotenie je neobjektívne.
Ďalší dôvod - vnútorný OBRAZ tela, ktorý vnímaš očami sa môže meniť pomalšie ako telo - pozeráš sa na seba cez starú optiku vnímania, chce to čas , kým sa budeš vidieť ináč. Ty sa vidíš denne, tvoj nový obraz ľahšie postrehnú ľudia, ktorí ťa nejaký čas nevideli. Netlač na seba.
Negatívny postoj, myšlienky ktoré sa zakorenili v podvedomí (alebo ti nimi niekto ublížil pre nadváhu - som tučná, ty ale vyzeráš, ...) vymeň denne za pozitívne - nekritické - hladkajúce - "wau, pozri ako mi sedia tie nohavice, wau, aj moje líčka sú menšie, wau, som kočka a ako dobre sa cítim, wau - vybehnem hore schodami a ani sa nezadýcham...". Buď k sebe dobrá, veľmi to nerieš a časom sa hlava stotožní s obrazom, ktorý vidia oči.
A, blahoželáme - dať dole 18 kg - to je fakt drina a úspech, ktorý sa oplatí
VIDIEŤ NA SEBE. 👏

anonym_2c4370
Včera o 05:54
@amazonka13

🍏 Dôvodov môže byť niekoľko. Či chudneš vidíš očami, ale aj rozumom, zmyslami. Keď nemáš celkom v poriadku - vzťah k sebe samej, "nemáš sa rada, nevážiš si samu seba", si k sebe príliš kritická, hodnotenie je neobjektívne.
Ďalší dôvod - vnútorný OBRAZ tela, ktorý vnímaš očami sa môže meniť pomalšie ako telo - pozeráš sa na seba cez starú optiku vnímania, chce to čas , kým sa budeš vidieť ináč. Ty sa vidíš denne, tvoj nový obraz ľahšie postrehnú ľudia, ktorí ťa nejaký čas nevideli. Netlač na seba.
Negatívny postoj, myšlienky ktoré sa zakorenili v podvedomí (alebo ti nimi niekto ublížil pre nadváhu - som tučná, ty ale vyzeráš, ...) vymeň denne za pozitívne - nekritické - hladkajúce - "wau, pozri ako mi sedia tie nohavice, wau, aj moje líčka sú menšie, wau, som kočka a ako dobre sa cítim, wau - vybehnem hore schodami a ani sa nezadýcham...". Buď k sebe dobrá, veľmi to nerieš a časom sa hlava stotožní s obrazom, ktorý vidia oči.
A, blahoželáme - dať dole 18 kg - to je fakt drina a úspech, ktorý sa oplatí
VIDIEŤ NA SEBE. 👏

@amazonka13 kto blahozela? Tieto AI odpovede..

sevrin
Včera o 07:33

@anonym_autor ak si vážila nad 250 kilogramov, tak úbytok hmotnosti 18 kilogramov si skutočne nemusíš všimnúť. Ale nastolila si dobrý kurz, pokračuj ďalej. Tých 18 kilogramov si dala dole za aké obdobie?

anonym_0037ef
Včera o 10:31

to je normálne, mozog potrebuje čas, aby si zvykol na nový pohľad na telo ako také, ono to funguje aj opačne človek je tučný a nevidí to

sense
Včera o 10:38

Ty to nevidíš,lebo sa divas na seba denne, keby si ale za jeden deň mala 18kg nazad tak rozdiel vidíš hned

anonym_f9fda4
Včera o 11:05

Áno, často presne toto popisujú ľudia, ktorí výraznejšie schudli, že sami seba stále vnímajú pribratých. Ale deje sa to aj naopak, že človek postupne priberá, ale on sa stále vníma ako kedysi, prípadne že to nie je až také hrozné. Ja som bola druhý prípad - do oblečenia som sa vošla, len mi bolo opnutejšie, ale až na jednej fotke som si uvedomila, že uf, toto už nevyzerá dobre.

lubkavargova1
Včera o 13:18

Ten moment pride neboj sa a budes to vnimat a rene ti v hlave...tiez tak som mala z 5-6 XL som schudla na L a furt som mala pocit ze som ako predtym, ale potom prisiel moment kedy som si skusala saty a kamoska mi nosila do kabinky stale mesie a mensie cisla a ja som sa videla v zrkadle a doslova som "psychicky chudla"...a potom mi docvaklo...to pride ten wau efekt neboj sa

anonym_9a62e8
Včera o 18:15
@anonym_f9fda4

Áno, často presne toto popisujú ľudia, ktorí výraznejšie schudli, že sami seba stále vnímajú pribratých. Ale deje sa to aj naopak, že človek postupne priberá, ale on sa stále vníma ako kedysi, prípadne že to nie je až také hrozné. Ja som bola druhý prípad - do oblečenia som sa vošla, len mi bolo opnutejšie, ale až na jednej fotke som si uvedomila, že uf, toto už nevyzerá dobre.

Presne toto som mala, vaha isla k 100vke a ja som sa vnimala, ok, som pribratejsia, ale stale ok.

anonym_8ad3ed
Dnes o 07:40
@anonym_9a62e8

Presne toto som mala, vaha isla k 100vke a ja som sa vnimala, ok, som pribratejsia, ale stale ok.

@anonym_9a62e8 detto🤣kúpila som si väčšie veci