icon

Schudli ste aspoň 10 kg?

simona1998
10. jan 2021

Ahojte ženy . Je tu nejaká ktorá schudla aspoň 10 kíl ? Poradíte mi ako ,popripade ak ste mali nejaké spalovace a podobne 🥺kľudne sa mi ozvite do sprav s pochváľte sa svojou premenou 🙂

miusa00
•
10. jan 2021

Ahoj, schudla som 25kg a jednoducho treba stravu a pohyb, dobre su kaloricke tabulky, aby si vedela kolko jest 🙂 skus pozriet tu skupinu Cesta k mojej premene

marci77
•
10. jan 2021

90 dnova dieta, je to v podstate delena strava pocas 3mesiacov
alebo zajtra zacina vyzva na fitshaker.sk na 2mesiace, strava a cvicenie

nevludna
•
10. jan 2021

Ja, viac ako 10 a este pokracujem...nizkosacharidova dieta - varenie len zo zakladnych surovin (maso, zelenina, strukoviny, minimum ovocia, ziadna muka, ziadne ine sacharidy), proste 100% potraviny, ziadne polotovary. K tomu 16 az 18hodinovy pôst kazdy den. Kalorie neratam. Denne idem na hodku na prechadzku, inak necvicim vobec, na to som leniva ;)

snazilka_bio_mamka
•
11. jan 2021

25 kg za rok - nizkosacharidové stravovanie

fineta
•
11. jan 2021

@nevludna ako dlho ste v tomto režime?

kristinkakvetinka
•
11. jan 2021

@simona1998 ano schudla a jedla som vsetko ale uplne male porcie a hlavne pravidelne presne každé 3 hodiny.Necvicila som skôr pohyb ako prechadzky rýchlejšie a tak.Na začiatok staci vyhodiť sladke,mučne jedla a sladké vody.

ajka0207
•
11. jan 2021

@simona1998 asi ti žiadna neporadí nič super úžasné, proste zdravá strava a pohyb. Ja veľmi rada jem takže som cvičila veľa a denne. Schudla som 12 kíl, odvtedy som ich už síce pribrala (dve tehotenstva) ale zas som na váhe ako keď som bola schudnuta.

mareka49
•
11. jan 2021

@nevludna to znie ako cesta, ktorá by mi vyhovovala.
Mate prosím dáke overené stránky na recepty?

19mmm71
•
11. jan 2021

25kg za pol roka paleo stravovanie,po dvoch rokoch som presla na delenu stravu a udrzujem vahu na 65 kilach

veronikaszabova
•
11. jan 2021

23kg/8 mesiacov - len uprava stravy, ziadna dieta

mamamalvinka
•
Odpoveď bola odstránená
•
diankaq
•
11. jan 2021

@simona1998 ahoj, ja som schudla za 3mesiace 11kg, vylúčila som muku, sladké,biele pečivo, sladké vody.. počítala som si príjem a vydaj... plus samozrejme som cvičila 4x do týždňa ( hlavne cardio)

teleskop
•
22. jan 2021

@simona1998 ja 15, pouzivam aplikaciu kaloricka kalkulacka...sportujem velmi ale to pre zdravie...ostatne ide potom samo ked to nahodsi do kalkulacky

diankaq
•
24. jan 2021

Ahoj z 82kg na 69kg aktuálne s IF- Intermittent Fasting - prerušovaná hladovka
Začala som tak že som obmedzila muku, cukor, pečivo, mlieko a začala pridávať do jedla viac zeleniny.. začala som cvičiť a moje deň vyzeral nejak takto.. raňajky (základ- pre mna ), o 4 hodiny som si dala obed a potom som šla cvičiť ( cardio) a už len po cvičení len proteín alebo jogurt a ďalej pokračujem chcem schudnúť na 60kg