icon

Schudli ste chôdzou? Podeľte sa o skúsenosti!

rony156
15. dec 2023

Ahojte, je tu niekto kto schudol tým že veľa chodil ? Rozmylsam nad touto cestou (okrem iného samozjreme) tak by som chcela vedieť či to ma niekto odpozorované.
Ďakujem

ibatanecnica
•
15. dec 2023

rýchlochôdzou, hodina každý druhý deň, do kopca a z kopca

stanulienkat
•
15. dec 2023

Samozrejme, že sa to dá. Veľmi rezké tempo. Ak budeš chodiť na lezernu prechádzku, tak ti to veľmi nepomôže.

dianadd
•
15. dec 2023

chudne sa kalorickym deficitom, cize stravou. Cvicenie/pohyb je len doplnok (80% uspechu tvori strava) a sluzi hlavne na formovanie postavy. Sviznou chodzou (cize ak za hodinu prejdes cca 6km) spalis mozno 200/300kcal - zavisi kolko vazis, co je malicky vydaj.
Ale, kazdy pohyb je prospesny pre zdravie, hlavne srdce, chodza je pre cloveka najprirodzenejsi pohyb a nema skoro ziadne riziko urazu v porovnani s inymi aktivitami… takze bez ohladu na to ci ti tu niekto napise ze schudol popri tom ako zacal krokovat, urcite ti to neuskodi a prechadzka by mala byt bezny standard u ludi🙂

ibatanecnica
•
15. dec 2023

@dianadd už len to, ak človek zrazu začne chodiť na rýchlu chôdzu a zostane pri bežnom stravovaní, tak začne chudnúť, pretože pridal pohyb. Ja som jedla tak ako zvyčajne a chudla som, spevnila si postavu. Ale ja som sa nikdy neprejedala, nenapchávala sa sladkým, bežné stravovanie + pridala som pohyb a už to bol kalorický deficit keďže pred tým žiadny nebol.

chodec15
•
Odpoveď bola odstránená
•
missviolet
•
15. dec 2023

áno, 40kg len chodzou a stravou z vysokej obezity do normalneho BMI

elenajezova
•
15. dec 2023

Áno, dá sa rýchlou chôdzou a úpravou stravy. Ja som tak dala dole za 5 meeiacov 13 kilogramov.

lenkine
•
Autor odpoveď zmazal
•
mirka414
•
16. dec 2023

Bežiaci pas vo fitku zatiaľ dom neschudla moc viditeľne ,ale energie mám jednoznačne viacej

snowflakenel
•
16. dec 2023

Ano, da. Po porode zo 62 na 52. Jedla som upkne normalne,,lebo ak vy som duetovala, hbed by som mala migrenu