Schudli ste cvičením kardia?
Schudla som nadstavením kalorického deficitu - úpravou stravy a meraním kalorií. 63. deň - 8kg. 🤷🏻♀️ Eto vsio. Žiadne cvičenie
@sally001 ako dlho ste cvičili a koľko ste zhodili
Ak necvicis a moc sa nehybes, tak aj kario staci, no samozrejme cvicenie min 40 min a upravit asj stravu. Mne moc pomohol stepper a rotoped plus 10 000 krokov cez den
Áno, pol hodinu denne, za rok 30 kíl, spolu s nižším kalorickym príjmom (ale jedla som hocičo, len sa to muselo vpratať - ak som si dala niečo kalorickejsie, tak zvyšok dňa viac zeleniny, nejaké bielkoviny..). Už je to pár rokov, teraz druhé tehotenstvo odvtedy a váha je stabilná, hoci už dva roky necvicim.
@jankajamka áno za 6 mesiacov 24 kilo
samozrejme, že kardio pomôže ja cvičím trikrát týždenne, bohužial bez úpravy stravy to nepôjde, ja v podstate na základe cvičenia len udržiavam, keďže musím mať na dennom poriadku koláč alebo keksíky a som furt hladná, takže po zrátaní príjmu a výdaja som niekde okolo 3 000 kalorií čo znamená priberanie, ale tým, že si zacvičím si držím furt tú istú váhu, ale keď upravíš stravu tak zhodíš veľmi dobre

@jankajamka ano