icon

Schudli ste, keď ste prestali večerať?

manucao
5. nov 2013

Ahojte zienky..viem je tolko diet..dukanova, delena strava, 90 dnova...atd atd...ja som drzala 90 dnovu a dodrbala som si z nej zaludok..mala som strasne krce a bolesti..doteraz mam problem so s travenim a tak som sa rozhodla ze ziadnu dietu nebudem dodrziavat..ono to mozno ide dole rychlejsie s dietou, ale podla mna k chudnutiu a vysledku sa dopracujeme aj bez vecere..Ja som pred troma rokmi prestala vecerat a dala som dole za mesiac 4 kila.To som isla zo 65 kil na 61..no zial teraz mam 69 kil a to je uz extrem. Asi to je tym, ze moj zivot nabral pozitivny obrat. Som stastne vyse roka vydata..mam pokoj, a stale pocuvam od manzela ze sa mu pacim taka aka som..ze ma rad zeny krv a mlieko...no ja som uz so sebou nespokojna..tak som sa rozhodla ze sa vratim k tomu, ze vynecham veceru..a zaradim brusaky. PO 17stej uz nejem.Nechcem vlemi schudnut..som vo veku 34 r. ked uz si to odnesie aj plet a zostarnem..takych 5 kil ked dam dole budem Ok. Prosim vas, ma niektora z vas pozitivnu skusenost ze sa jej podarilo vynechanim vecere schudnut??
dakujem vam.

farmacka
•
5. nov 2013

jasne, treba jest pravidelne kazde cca 3 hodiny a po 17. hodine uz nic alebo zeleninu..ked som potrebovala schudnut, vzdy iba takto, podla mna - kazdy takto vie schudnut 🙂 nedoporucam ziadne drasticke diety, rozhadzu ti organizmus, hrozi jojo-efekt a citis sa pri nich hrozne.. ides dobrou cestou, ved ju mas aj sama odskusanu..chudnut 5 kilo je lepsie ako 15 😀 takze dobre si sa rozhodla, teraz je ten spravny cas 😉

luckah6
•
5. nov 2013

Mne sa to raz tiez osvedcilo ze som po 17tej nejedla a schudla som vtedy. Odvtedy som ale nic take neskusala lebo som schudla totalne sama od seba ani som nic nemusela robit a teraz mam len 47,5 kg co je uz dost malo na moju vysku. Takze momentalne sa ja zas potrebujem prejedaat 🙂
P.S. baby som tu nova, ako vytvorim tiez diskusiu? Potrebujem sa poradit o jednej veci. Ď. 🙂

dadushe
•
5. nov 2013

Nejlepší je na čas se vyhýbat cukru a sladkostem, omezit přílohy a víc se hýbat🙂 Večeři si neruš, zpomalíš si metabolismus a finálně budeš potom paradoxně ještě víc nabírat🙂 Posilování břicha je chválihodné, ale nejlepší je podle mě běhat (chodit) ve správné tepové frekvenci, to to jde dolů jedna báseň🙂

luciferkax
•
5. nov 2013

Veru, jesť každé 2-3 hodiny je nalepšie, nezlenivie ti tráviaci systém.. Je dobré zvyknúť si na ráno vypiť pollitra vlažnej vody 🙂 a nejesť po 18-teh hodine... V lete to je jednoduché, dlhé večery som strávila vonku, s deťmi, psami... vzime mi vždy pár kíl vyskočí hore, lebo si ich trávim jedením 🙂 🙂) ale tak, to je už o pevnej vôli...

miskamaj
•
5. nov 2013

jasne, ze tym schudnes, ale aby si si vahu udrzala, musela by si sa vecere vzdat uz navzdy. Akonahle zacnes znova veceriat, vaha pojde hore aj s urokmi. Zakladne pravidlo je, nebyt hladna. Ak byvas casto hladna, telo si nasledujuce jedlo ulozi, aby malo rezervu, ked mu znova nedas. Takze zacarovany kruh.

carrie4
•
5. nov 2013

áno mne sa podarilo schudnúť ked som posledné jedlo jedla o 17h... a najmä som sa vyhýbala niektorým potravinam a pochutinám aj cez den. stačilo vyradiť pečivo a sladkosti a to mi stačilo... 🙂 a osobne si nemyslím, že ked sa vrátiš do starých kolají večerania, že sa kilá vrátia späť... mne sa nevrátili... asi záleží k akým večeriam by si sa vrátila, ak pravidelne k slanine a mastnému bôčiku a podobným lakotinám, tak je logické čo by nasledovalo 😀

seemani
•
5. nov 2013

@luciferkax klikneš si na fórum a tam ti vyhodí sekcie, vyberieš si kategóriu, ktorej sa tvoj príspevok týka a dáš na pravej strane založiť novú tému. a tam si vyberieš, či diskusiu alebo otázku. Na otázku ti každý môže odpovedať iba raz.

maribell
•
5. nov 2013

pred tromi rokmi si prestala veceriat a schudla si za mesiac 4 kila... tak co sa pytas ci sa to da ked si to uz realne zazila? 😉 ...preco si v tom teda nepokracovala?

klincek
•
5. nov 2013

neveceranie funguje..len pruser je, ked mate vecer varit obed na druhy den ☹ ..kto by neochutnal? 😅

gzzzl
•
Odpoveď bola odstránená
•
koldzi
•
8. jún 2020

@farmacka stači jest 1-2 krát za deň.Jesť každé tri hodiny?ved to sa ani neda ani a nemate stravene este to jedlo ktore ste zjedli pred troma hodinami.Keby ste jedli 1-2 denne mozte si na tanier toho nalozit omnoho viac a hladny nebudete.