Schudli ste len s úpravou stravy?
Mile zeny,
schudli ste len pomocou stravy?
Vstupna vaha je 116 kil.
Snazim sa aj cvicit, ale viac ako 20 minut nezvladnem :(
Upravila som stravu, doslova si vsetko vazim a zapisujem.
Kazdy den sa snazim byt aspon v 500kcal deficite.
Viem ze je predomnou dlha cesta a viem ze sama som sa vyzrala, ano mala som sa spamatat skor, som hlupa atd (setrim vam komentare)….
Teraz sa len pytam, ci je to mozne aj stravou, extremne cvicenie aktualne nemozem, nakolko moje klby by odisli na dovolenku aspon na Miami.
Ak mate nejake dobre rady, nech sa paci, som im otvorena.
Resp, ak by sa tu nasla kosicanka, ktora tiez chce chldit cvicit a vzajomne sa podporovat, aom tomu otvorena 🙂
Pekny den
Skús prerušovaný pôšt, ja som dal za pol roka 20kg dole pôst som držal asi len 2x30 dní. Vtedy som jedol len obed s polovicou prílohy. Na kalorické tabuľky alebo cvičenie nemám čas, chce to zo začiatku silnú vôľu ale stojí to zato.
mne pomohla len 90dňová diéta. pozri si jej princíp... aj teraz som sa rozhodla pre ňu, za mesiac 3kg dolu (ale ja som začínala na 58kg, ide mi aj o prečistenie tela).
Strava je 80 percent. Najdôležitejšia a kľúčová vec.....
Tebe stačí zmeniť stravu nie obmedziť práveže jesť pravidelne nech nechytis vlci hlad.A chodiť rýchlo chôdzou potom môžeš aj cvičiť, keď schudnes.O 20 tej je neskoro cvičiť, keď vstávaš tak skoro.
No a skamaratit sa so zeleninou🙂šaláty k tomu mäso, grilovaný syr, feta syr.Podusit brokolicu k mäsu, fazuľky niečím ich okoreniť, cesnak dať na panvicku dať balzamico trocha spestriť tu mdlu chuť.Chlieb či grahamove rožky netreba sa ich báť potrebujeme aj sacharidy aj kľudne zemiaky, ryžu, ale malo k tomu zeleninu, mäso, rybu.A dobrý pitný režim pôjde to dole určite len musíš byť trpezliva
Vysadila som pečivo, zemiaky, viac menej ovocie väčšinou papám ryžu, mäso a zeleninu, vajíčka, ryžou kašu, oriešky ale keď už mám abstak od sladkého dám si raw tyčinku alebo ovocie alebo jeden či dva cukríky ale to skôr tak každý 3. Deň má chytí 😁. Nedodrzujem to striktne keďže varím pre rodinu a musím ochutnávať čo varím. Cvičím cca 10-15min na trenažéri a takých 5-10min na vybranej plošine. Buď ráno alebo večer kľudne aj o pol desiatej kedy ma to chytí a samozrejme záleží od drobca kedy mám kľud Robím to asi 2 týždne a mám dole 7 kíl ☺️vôbec si nepíšem kalorické tabuľky. Robím to intuitívne.
Ahoj, ja som schudla za 5 mesiacov len zmenou stravy, nerobila som popri Tom nič, len bežné denné veci a mám sedavé zamestnanie. Stiahla som kalorické tabuľky a doslova všetko som si plánovala, vazila a zapisovala dopredu na nasledujúce dni. Strava bola pravidelná a fakt som sa snažila naplniť všetky makra. Jedlá som to čo mi chuti, ale vždy si varím doma sama. Príjem mi nastavili tabuľky vtedy na cca 1380 kcal, aby som bola v deficite. Schudla som cca 18 kg. Cvičiť som začala až po tých piatich mesiacoch aktívne. To som schudla ešte viac. Už je to rok a pol, postavu už len formujem a teraz som v štádiu riadeného priberania, kvôli naberaniu svalov. Držím palce, kde je vôľa, tam je cesta a hlavne, stojí to za to. Z veľkosti xxl som teraz na S. Zvládneš to aj ty, aj malá zmena sa počíta a cvičiť môžeš začať, keď sa na to budeš cítiť. Držím palce ešte raz!
Tie moje klby su tusim na tej istej dovolenke s tymi mojimy 😂. Nakolko mam podobny problém ako ty co sa tyka stravy a cvicenia a toho celeho čo opisujes. A tiez teraz skusam ako ty upravit stravu a vsetko okolo toho.Takze neviem ti povedat ci len uprava stravy funguje keďže to dodrziavam zatial len 2 týždne.Ten samotny proces trva dlhsie kym uvidis vysledok.Snazim sa upravit stravu tak aby som sa nemusela vzdat chleba.Lebo neviem si predstavit existenciu bez neho do roboty na desiatu.Ale zamenila som ho za zdravsiu variantu,tak uvidim co to prinesie.A hlavne skusam aplikaciu "kaloricke tabulky"

Za 10 tyzdnov som dala stravou dole 11kg. Este 9 chcem. Skombinovala som prerusovany post a ketodietu. Na sport pri mojich detoch nemam cas ani chut 😄