Schudli ste po vysadení hormónov?

vierkainka
28. jún 2021

Ahojte baby.
Máte tu prosím niektorá skusenost s tým,že pri užívaní hormónov ste pribrali a po vysadení ste schudli?Čo vám prosím pomohlo?Budem vďačná za každú radu.Ja som pribrala pri užívaní hormonálnej liečby a snahe otehotnieť,ale nepodarilo sa.Uz nejdem brať hormóny a chcem sa zbaviť nadbytočných kíl.Dakujem za odpovede.

michellia
28. jún 2021

Sestra musela poriadne makat aby schudla. Cvicila s trenerom a oplatilo sa 🙂

llucciaa
28. jún 2021

samé tie kilá neodídu akurát voda, ktorú môžu hormóny zadržiavať, čiže pár kíl zísť môže, ale tuk to nebude 🙂

vierkainka
autor
28. jún 2021

@llucciaa a ako sa zbaviť tej zadržiavaného vody?Samozrejme mením stravu,pridám aj viac pohybu.Cvicenie v rámci mojich schopnosti a možností.Ta voda má teda zaujala...ako to dať preč?

viktoria1425
28. jún 2021

@vierkainka ustalia sa hormóny voda odíde,netreba brať nič,telo vie čo robí 🙂

llucciaa
28. jún 2021

@vierkainka u mňa to bolo tak, že jak som tabletky vysadila a začala som piť viacej žihľavového čaju a veľa vody, tak to zo mňa šlo preč, len tú žihľavu tiež sa nedá piť furt, to si treba dať potom aj pauzu

justlooking
20. feb 2023

Sice sa ozyvam neskoro, ale snad to niekomu pomoze.. Aj ja som brala duphaston, dvakrat. Raz v 15, ked mi to dala doktorka na upravu ms, pribrala som za 2 mesiace 13kg, schudla som to po 7 rokoch, cvicenie nepomohlo, len hladovka. Teraz ako 25r som ho mala zas na udrzanie plodu, pribrala som 40 kg, uz su to 2 roky a nieco a vaha nejde dole ani cvicenim, ani dietou, ani upravou stravy, vsetko ma jojo efekt. Takze aso tolko, za mna by ten satanov vynalez mali zakazat.