icon

Schudli ste po vysadení hormónov?

vierkainka
28. jún 2021

Ahojte baby.
Máte tu prosím niektorá skusenost s tým,že pri užívaní hormónov ste pribrali a po vysadení ste schudli?Čo vám prosím pomohlo?Budem vďačná za každú radu.Ja som pribrala pri užívaní hormonálnej liečby a snahe otehotnieť,ale nepodarilo sa.Uz nejdem brať hormóny a chcem sa zbaviť nadbytočných kíl.Dakujem za odpovede.

michellia
•
28. jún 2021

Sestra musela poriadne makat aby schudla. Cvicila s trenerom a oplatilo sa 🙂

llucciaa
•
28. jún 2021

samé tie kilá neodídu akurát voda, ktorú môžu hormóny zadržiavať, čiže pár kíl zísť môže, ale tuk to nebude 🙂

vierkainka
autor
•
28. jún 2021

@llucciaa a ako sa zbaviť tej zadržiavaného vody?Samozrejme mením stravu,pridám aj viac pohybu.Cvicenie v rámci mojich schopnosti a možností.Ta voda má teda zaujala...ako to dať preč?

viktoria1425
•
28. jún 2021

@vierkainka ustalia sa hormóny voda odíde,netreba brať nič,telo vie čo robí 🙂

llucciaa
•
28. jún 2021

@vierkainka u mňa to bolo tak, že jak som tabletky vysadila a začala som piť viacej žihľavového čaju a veľa vody, tak to zo mňa šlo preč, len tú žihľavu tiež sa nedá piť furt, to si treba dať potom aj pauzu

justlooking
•
20. feb 2023

Sice sa ozyvam neskoro, ale snad to niekomu pomoze.. Aj ja som brala duphaston, dvakrat. Raz v 15, ked mi to dala doktorka na upravu ms, pribrala som za 2 mesiace 13kg, schudla som to po 7 rokoch, cvicenie nepomohlo, len hladovka. Teraz ako 25r som ho mala zas na udrzanie plodu, pribrala som 40 kg, uz su to 2 roky a nieco a vaha nejde dole ani cvicenim, ani dietou, ani upravou stravy, vsetko ma jojo efekt. Takze aso tolko, za mna by ten satanov vynalez mali zakazat.