Schudli ste systémom jedno jedlo denne?
Baby schudla ste niektorá systémom - len jedno jedlo denne? Ja sa snažím schudnúť, mám problémové hlavne boky a pás, tam sa mi tuk ukladá najviac. Zmenila som stravu s vyradila cukor, sladkosti, sladké malinovky, nezdravé jedlá. Ale zmenu nevidím. Zaradila som cvičenie - drepy, mŕtvy ťah a tak ďalej.
Tak som sa rozhodla pre radikálnejší krok a to jedno jedlo denne.
Máte niektorá skúsenosti a schudli ste?
@chadkroeger Z tukových zásob?
Som rada, že aspoň niekto sa tu rozumie.
Myslim si, ze vaha na výšku je dobrá. Skor cvicit by trebalo, aby si spevnila svalstvo.
ahoj, ja som teraz schudla za 3 mesiace 12 kilogramov. ale urcite som to nedala jedno jedlo denne. Isla som zo 72kg na 60kg, mam 174cm. Vyhodila som biely rohlik ale kazde rano mam celozrnne pecivo. zmensila som porcie, stiahla si kaloricke tabulky, zacala som si vazit jedlo. zo zaciatku som bola na 900kcal/den. Teraz je to tak 1200kcal/den. Staci mi to. Kazdy den bud 30min beh alebo silove cvicenie 30min, popripade joga. Cvicim tak 4-5krat do tyzdna. Vikendy vacsinou necvicim, kedze sme doma cela rodina. Vikendy tiez zjem viac kcal, dam si aj rezen aj sladkosti. cize vlastne idem 5dni do tyzdna zdravo a dva dni mam take ze asi 1800kcal/den a bez cvicenia. zatial ma to drzi a citim sa omnoho lepsie.

@sienkoo a viete odkiaľ začne brat telo energiu, aby mohlo normálne fungovať ak vyradíme sacharidy?