Schudnem 4 kg od dnes do júna
Ahojte, rada by som si nasla kamaratku (najlepsie maminku) partacku na zhodenie 4-5kg .. od dnes do leta, na spolocne podporovanie sa a vymenu nazorov. Budem sa tesim, spolu to pojde lahsie. 😉
ja mam 175 cm a 60kg, moj ciel je cca tych 57🙂planujem ked sa konecnce unormalni pocasie zacat behat a inak od buduceho tyzdna asi kalanetika🙂inak upravujem aj stravu - male prilohy a vylucim pecivo🙂
ja velmi rada cvicim (resp. cvicila som) .. no teraz s malym to uz nie je take jednoduche .. a este do toho to, ze ho stale dojcim . predtzm som behala ako o dusu, bicyklovali sme jedna radost, poslilka, korcule .. teraz som bola asi 4x s manzelom bezkovat, co sme malemu nasli babysitting .. a vecer sa citm unavena, proste sa necitim na to aby som si sadla na stacionar a slapala aspon 25km aby to malo nejaky zmysel .. ked sa na to necitim, tak sa boli ze mi to ublizi .. v strave sa velmi obmedzovat neviem :( .. ako rodina sa stravujeme racionalne..ziadne tucne vyvarane jedla .. ale sem tam smakos neomietnem :( .. a presne to su tie 4kg navyse ktore mam .. ja presne viem co nemam a co mam .. no potrebujem k tomu motivaciu .. a chudnutie v kolektive podla mna ide 🙂 .. aj dnes som to vecer pokaslala ked som si dala asi 300g hrozna o 19tej ..viem to viem to .. stale si hovorim, ze to neurobim a stale to urobim .. treba mi poriadne za to vynadat 😉

Baby, ako ste na tom s cvicenim.. cvicite? necvicite? mate cas? nemate cas?