Schudnutie po pôrode: Ako sa zbaviť nadbytočných kilogramov?
Mam depresiu,v tehotenstve som pribrala 30kg, som mesiac po porode a aj tak mam este 18kil navyse …je mi zi seba zle nemozem sa ani pozriet na seba do zrkadla ,chcem byt zas chuda, pripadam si uplne antisexy…sportovat este nemozem kedze som po sekcii, zdravo som zacala jest ale aj tak vaha stoji,…kolko vam trvalo schudnut po porode ?
Ja som šla zo 75 na 105, dnes mám 88 ( dva roky po pôrode ). Ale ja som so sebou v podstate zo sebou nič moc nerobila takže je to mojou vinou . Ty keď sa hýbes dobre ješ tak zachvíľku si na pôvodnej váhe neboj nič moc držím palce
Je to len mesiac (!!!) daj svojmu telu pokoj... nech sa najprv vsetko zahoji...ak sa dobre stravujes, ono to pojde, ale nie z jedneho dna na druhy..zbytocne stresujes cely organizmus, ten toho ma uz dost aj tak... A ci som-nie som sexy mi v tej dobe bolo totallne jedno...
Tvoje telo vyprodukovalo mini človeka. Zaslúži si obdiv.
Tehotenstvo trvá 9 mesiacov. Spamätať sa po ňom a vrátiť sa do normálu trvá minimálne rovnako dlho. Dopraj si čas. A buď k sebe zhovievavá. Teraz sú priority inde.
Chapem, ze sa citis zle a nedobre vo svojom tele. Ale ako je pisane vyssie, chce to len cas. Je prirodzene par mesiacov po porode nebyt uplne fit. Co si 9 mesiacov priberala, to budes aj niekolko mesiacov chudnut.
Nesil to. Daj si cas.
A moja skusenost: pribrala som zo 60 na 105. Dietováa som, cvicila, ako sibnuta proste. Ale kym som kojila, vsetko sa na mne drzalo. Maly sa sam odstavil ako 9 mesacny. A cuduj sa svete, do troch mesiacov bolo vsetko dole. Bez namahy.
Odvtedy som bola tehotna este 3 krat. Vzdy som pribrala 25-30kg. A vzdy som do roka bola na povodnej vahe aj bez obmedzovania sa.
Daj si cas. Bud na seba dobra.
schudla som za 4 mesiace od pôrodu..
kojila som - pomáhalo v chudnutí
Si mesiac po pôrode a operácii!! Kam sa ponáhľaš prosím ťa? Tvoje telo potrebuje čas na zotavenie a nie sa ešte stresovať chudnutím.
To nerieš, ved si mama uzivaj si babatko pri dieťatku to vybehas. Hlavne sa neporovnavaj s kadejakými celbritami po pôrodoch, lebo to sú aj tak chlapi oblečení za ženy s kupenymi babatkami
Ja som 5m po a 8kg stale hore a je mi to zatial uplne jedno 😊
ja som isla z 52 na 90.. pohlad to bol otrasny.. uplny slon.. z porodnice som prisla lahsia o 10 kil 😆.. po troch mesiacoch som mala 60kg.. po roku 52:. aktualne mam 48.. od porodu som 6 rokov. Nedrzala som ziadnu dietu, len ja sa proste zdravo stravujen, necvicila som ani nic. mam 171cm.. to sq upavi same. Tiez som bola na nervy a teraz uz ani neviem, ze som take nieco riesila.
Ja som pribrala 2x po 24 kil.pri prvej isli dole tazsie pri druhej tusim same od seba. Ostali mi este tri ale vobec neriesim.. nepapaj blbosti prechadzaj sa s kocikom uzivaj si babo...
Ano, aj mne by bolo zle. Teda priniesla som si 10 kilo a tiez mi bolo zo seba zle. No neda sa nic len pockat a potom cvicit. Ja som sa za pol roka dostala na predporodnu vahu ale s tym ze ja jedavam otrasne.
@mirola to máš 48 kíl pri 171cm? Uff
@petracandle no teraz cez Vianoce som isla dole dve kila.. normalne mavam 50 az 52..
Islo hore, pojde dole, za par mesiacov to mas dole
@mirola to mi príde strašne nízka hmotnosť, veď 48 kíl mávajú 155cm baby..ale ak si spokojná a zdravá, tak to prosím ber v zlom.
Tiež som pribrala v tehotenstva 30 kíl, všetko som to dala postupne dole. Kilá pôjdu pomaličky dole, užívaj si bábätko a netráp sa tým zbytočne.
najdi si osobneho trenera, poradi ti cviky aj jedalnicek. neviem, ako inak by si to chcela riesit.
9 m si priberala..schudnes toho sa neboj.Chce to čas do roka schudnes
Daj tomu cas. Je super, ze sa snazis zdrsvo jest, ale nestresuj sa. Mne trvalo polroka, ktm som bola na povodnej vahe. A tiez som pribrala pocas tehu ako slon.
No ja som pribrala 30 a 2 mesiace po pôrode som mala ešte 20 na sebe. Po polroku som tvrdo začala fungovať na Vitaboxe, neskôr aj cvičiť. Vrátila som sa do normálu cca do roka. Ale fungujem tak dodnes. Jedlo+cvičenie.
Máš čas. Užívaj si dieťa. Hlavne sa neprejedaj, nastav si jedalnicek a veľa prechádzok. Keď budeš môcť cvičiť tak začneš. Mne pri prvom trvalo 6 rokov kým som si našla to správne a začala chudnúť a hneď na to som othehotnela s druhým 😂. Teraz už viem ako na to a pomaly sa dostávam do formy a animto nechcem rýchlo aby som nemala jojo efekt tak idem si za svojim pôvodným telom ale primerane.
chudnutie je v podstate veľmi jednoduché - príjem a výdaj....to neoklameš....gro je strava.....zdravo ale neznamená diétne a diétne neznamená aj zdravo....

mesiac po pôrode som bola rada že už nekrvácam a nie riešiť váhu 😂 vlasy ti už začali padať? to ešte bude záhul na pohľad v zrkadle 😜