Skúšali ste 17 dňovú diétu od Mike Moreno?
Ahojte... Hľadám zaujimavu dietu a vyskočila mi na webe tato dieta... Neskušali ste ju niekto??? A ked tak o aky princip stravovania tam ide?? Mohli by ste mi to popisat ako to držať, čo papať a tak???
😀 ďakujem
@petra8786 a kde kupim ten lanovy olej?? 😀
@zazvorka87 nie len 17 dni to su 4 cykly po 17 dni... 😀
@gabivana hocikde na nete v bio obchode alebo aj v inom obchode ale nekupuj v tescu,byva tam uz pokazeny a nekvalitny..kup v bio obchode,mozes si ho davat kolko len chces ja si davam dakedy aj pol deci za den 🙂)je to zdrave aj ako prevencia proti rakovine.....treba vyskusat na mna zabera pri chudnuti top 🙂
dakujem za radu idem to hned objednať a vyskušať 😉
@amikka ak budes taka zlata tak ta poprosim ten jedalnicek 🙂 a nie je to velmi drasticke??? ☹
moj mail: 2.echamkova@centrum.sk
amikka
ahoj, aj mňa by veľmi zaujímal ten jedálniček. Mohla by som poprosiť. Ďakujem
@amikka
ahoj, aj mňa by veľmi zaujímal ten jedálniček. Mohla by som poprosiť. Ďakujem
babule teraz je tá kniha v akcii... stojí 5 eur + 2,80 poštovné http://www.bux.sk/knihy/197987-x17-dnova-dieta....
Dievčatá, poslala som. Vyskúšajte. Samozrejme ide tu o to, aby človek zmenil celkovo jedálniček, čiže ak sa potom vrátite späť do starých koľají, kilečká sa vrátia späť. Trošku som prelúskala knižku, mala som ju len požičanú. Ak dosiahnete do 3 cyklu svoj cieľ, tak v 4-tom sa budete stravovať rovnako, až na to, že sem-tam (povedzme cez víkend) si môžete vyraziť z kopýtka. 🙂 Tak zdar do chudnutia!
Ahojte dievčatá, V tej knihe je rozpísaný kronrétne jedálny lístok aj s receptami? Ďakujem. 🙂
túto knihu som dnes kúpila v PD v Priore na poschodí v knihkupecte za 3,50€. Zajtra sa do nej našprtám 🙂
@amikka mohla by som jedalnicek poprosit aj ja? budes taka zlata? bohuslava.patkova@gmail.com
vopred dakujem 😉
@amikka Ahojky ked ta pekne poprosim polal by si aj mne?ked uz tak kazdemu posielas?prosiiiiiiiim....dakujem velmi pekne....pekny vecer................... luciasolcova@centrum.sk
Kočky, všetkým som Vám poposielala, ale @luciasolcova sa mi vratil mailik spat.
@amikka mmmmmm a to preco???? no nevadi ale diky 🙂
@amikka mozeme ta tiez pekne poprosit o tu zostavu jedalnicka🙂? vdaka lenka.ucm@gmail.com

@gabivana nie nepoznam,ale ak chces poradim Ti moju dietu..po kazdom jedle si dam za velku lyzicu lanoveho oleja,a cez den papam vela zeleniny hlavne zelenej..popritom jem aj vselico ine,ale podla mnahlvne koli tejto strave chudnem,vsimla som si velke zmeny po porode pekny den 🙂