Skúsenosti a účinnosť vibračného stroja na brucho
Dievčatá len tak informatívne 😂 kamoska mi kúpila na narodky ten taký vybrujuci stroj na brucho 😃 ktorý si obtocis okolo pasu a zapnes vybruje asi 10-15 minút a intenzitu si nastavis
Veľmi tomu neverím že sa dá nejaké cm dať z tým dole ale chcem vedieť či náhodou nemáte niekto skúsenosti z tým
Skúsenosť
Či sa oplatí mi to vôbec skúšať alebo nechať na poličke 🤣
Jedine vibracie, co pomozu na speky na bruchu, su tie pri behu do kopca ... A pri pohlade na krasnu prirodu sa daju opakovat vybrane slova.
@anonym_autor noe nefunguje to ... nechaj na policke alebo posun dalej
Ved ked uz ho mas tak vyskusaj a daj nam vediet😅
@anonym_autor ja som v rámci regenerácie po športe chodila na veľkú profi vibračnú plošinu a nie, nechudla som na nej, takže to prdítko od kamarátky (isto?) určite fungovať nebude 😏
@anonym_autor jedine kalorický deficit
Veru nefunguje, ja to vyuzivam na masaz stuhnutych sijovych svalov, na to to funguje 🙈🤣
taketo blbosti nefunguju preboha. Nechapem ze to niekto kupi. Ak to dobre vibruje, vedela by som to vyuzit inak, ale z toho sa nechudne 😂
Takyto pristroj som uz mala pred 26 stimi rokmi po porode a nie nefungovalo to

vyskusaj ved, co mozes stratit? Neprepasni prilezitost natriast si speky, bude aspon sranda....ak by to fungovalo tak svet vyzera inak....ale speky ti to natrasie, tak co