icon

Aký stroj na cvičenie k televízoru vybrať?

7. máj 2026

Čautee, chcem si na narodky kúpiť nejaký stroj na cvičenie k telke. Rozhodujem sa či - stepper,bicykel , bežiaci pás, alebo niečo úplne iné? Vežu už mám. Chcela by som niečo kde sa precvičuje najmä brucho. Čo myslíte aky stroj bude najvhodnejší?

anonym_bb6e99
7. máj 2026

bicykel určite nie. U nás slúži ako vešiak. 🙄
choď si vyskúšať do fitka čo ti sadne a ten stroj si potom kúpiš.

anonym_ce0403
7. máj 2026

@anonym_autor ako sa na stepperi, bicykli alebo páse precvičuje najmä brucho prosím ťa?

anonym_bb6e99
7. máj 2026
@anonym_ce0403

@anonym_autor ako sa na stepperi, bicykli alebo páse precvičuje najmä brucho prosím ťa?

@anonym_ce0403 sedíš na bicykli a naplňaš ho jedlom. 😉

anonym_2df763
7. máj 2026

@anonym_autor vykašli sa na stroje, nájdi si cviky na brucho a striedaj ich s inými. Za mňa bol každý stroj vyhodený peniaz lebo časom z toho bol vešiak na prádlo.

anonym_891fbf
7. máj 2026

na brucho asi nie je ani jeden z tých, ktoré si napísala. Brucho sa robí v kuchyni :D ak chceš svaly na bruhu, tak si pozri konkrétne cviky. Máme aj bicykel aj stepper. Bicykel ma nebaví, využívam len stepper, okrem toho je malý, skladný a pomerne lacný.

alex_v
7. máj 2026

Rotačný disk si skúšala? K telke zaváži aj aký je stroj hlučný, napr bežecký pás narobí ramus. Ale ak budeš pozerať napr na tablete so slúchadlami tak ok.

biba_18
7. máj 2026

k telke na brucho je rotačný disk super ..

ivik4
7. máj 2026

Ja som na bicykli ,,jazdila" pred telkou skoro denne cca 15rokov takze ak je u niekoho ako vesiak, je to len ich volba,nie kazdeho. Asi pol roka dozadu som vymenila bajk za beziaci pas a tiez skoro denne 🙂 . Ale brucho cvicis hlavne v kuchyni

arek00
7. máj 2026

Celé zle. Jediná vec, čo mi vypracovala brucho je strava. Cvičenie pred telkou je zlé. Cvičenie ťa musí baviť a musíš to robiť vedome...nie kukať tv...nesústredíš sa.

slavomira236
7. máj 2026

@anonym_autor ja mam stepper ale necvicim pri telke mam ho v kuchyni a dost vrzga piska..co citim po cviceni su nohy mam pevnejsi zadok. Mam twist ale brucho necitim.

anonym_16eb70
7. máj 2026

veslovaci trenazer?

anonym_e1bb57
7. máj 2026
@arek00

Celé zle. Jediná vec, čo mi vypracovala brucho je strava. Cvičenie pred telkou je zlé. Cvičenie ťa musí baviť a musíš to robiť vedome...nie kukať tv...nesústredíš sa.

@arek00 úplne suhlasim👍👍👍

majka2959
7. máj 2026

Na cvičenie mám stiahnuté aplikácie, aj na brucho. Cvičím na podložke a najradšej v tichu, aby som sa mohla plne sústrediť na cvičenie. A film si radšej užijem inokedy, bez cvičenia, ale to som ja. Každému to vyhovuje inak.

anonym_0a0cd7
7. máj 2026

Total gym, co propagoval Chuck Norris. Hned potom si k nemu kupil kozmodisk.

autor
7. máj 2026

Uvediem to na pravú mieru... cvičím denne aj normálne,na podložke, s gumami , s vlastnou váhou atď. Stravu tiež dodržiavam. Chcela som len niečo, s čím to celé doklepnem, niečo na čo sa sústrediť nemusím, spojím príjemné s užitočným. Keď budem mať deň že necvičim, tak aspoň večer mi filme pre seba niečo spravím 😊 Ak máte nejaký nepotrebný stroj ktorý používate len ako vešiak kludne mi ho darujte a ja vám kupim normálny vešiak 😂😂😂

natalka13
7. máj 2026

Kup si to kde, mozes robit co ta bavi.