Aký stroj na cvičenie k televízoru vybrať?
Čautee, chcem si na narodky kúpiť nejaký stroj na cvičenie k telke. Rozhodujem sa či - stepper,bicykel , bežiaci pás, alebo niečo úplne iné? Vežu už mám. Chcela by som niečo kde sa precvičuje najmä brucho. Čo myslíte aky stroj bude najvhodnejší?
@anonym_autor ako sa na stepperi, bicykli alebo páse precvičuje najmä brucho prosím ťa?
@anonym_autor ako sa na stepperi, bicykli alebo páse precvičuje najmä brucho prosím ťa?
@anonym_ce0403 sedíš na bicykli a naplňaš ho jedlom. 😉
@anonym_autor vykašli sa na stroje, nájdi si cviky na brucho a striedaj ich s inými. Za mňa bol každý stroj vyhodený peniaz lebo časom z toho bol vešiak na prádlo.
na brucho asi nie je ani jeden z tých, ktoré si napísala. Brucho sa robí v kuchyni :D ak chceš svaly na bruhu, tak si pozri konkrétne cviky. Máme aj bicykel aj stepper. Bicykel ma nebaví, využívam len stepper, okrem toho je malý, skladný a pomerne lacný.
Rotačný disk si skúšala? K telke zaváži aj aký je stroj hlučný, napr bežecký pás narobí ramus. Ale ak budeš pozerať napr na tablete so slúchadlami tak ok.
Ja som na bicykli ,,jazdila" pred telkou skoro denne cca 15rokov takze ak je u niekoho ako vesiak, je to len ich volba,nie kazdeho. Asi pol roka dozadu som vymenila bajk za beziaci pas a tiez skoro denne 🙂 . Ale brucho cvicis hlavne v kuchyni
Celé zle. Jediná vec, čo mi vypracovala brucho je strava. Cvičenie pred telkou je zlé. Cvičenie ťa musí baviť a musíš to robiť vedome...nie kukať tv...nesústredíš sa.
@anonym_autor ja mam stepper ale necvicim pri telke mam ho v kuchyni a dost vrzga piska..co citim po cviceni su nohy mam pevnejsi zadok. Mam twist ale brucho necitim.
veslovaci trenazer?
Celé zle. Jediná vec, čo mi vypracovala brucho je strava. Cvičenie pred telkou je zlé. Cvičenie ťa musí baviť a musíš to robiť vedome...nie kukať tv...nesústredíš sa.
@arek00 úplne suhlasim👍👍👍
Na cvičenie mám stiahnuté aplikácie, aj na brucho. Cvičím na podložke a najradšej v tichu, aby som sa mohla plne sústrediť na cvičenie. A film si radšej užijem inokedy, bez cvičenia, ale to som ja. Každému to vyhovuje inak.
Total gym, co propagoval Chuck Norris. Hned potom si k nemu kupil kozmodisk.
Uvediem to na pravú mieru... cvičím denne aj normálne,na podložke, s gumami , s vlastnou váhou atď. Stravu tiež dodržiavam. Chcela som len niečo, s čím to celé doklepnem, niečo na čo sa sústrediť nemusím, spojím príjemné s užitočným. Keď budem mať deň že necvičim, tak aspoň večer mi filme pre seba niečo spravím 😊 Ak máte nejaký nepotrebný stroj ktorý používate len ako vešiak kludne mi ho darujte a ja vám kupim normálny vešiak 😂😂😂

bicykel určite nie. U nás slúži ako vešiak. 🙄
choď si vyskúšať do fitka čo ti sadne a ten stroj si potom kúpiš.