icon

Skúsenosti a účinnosť vibračného stroja na brucho

13. apr 2026

Dievčatá len tak informatívne 😂 kamoska mi kúpila na narodky ten taký vybrujuci stroj na brucho 😃 ktorý si obtocis okolo pasu a zapnes vybruje asi 10-15 minút a intenzitu si nastavis
Veľmi tomu neverím že sa dá nejaké cm dať z tým dole ale chcem vedieť či náhodou nemáte niekto skúsenosti z tým
Skúsenosť
Či sa oplatí mi to vôbec skúšať alebo nechať na poličke 🤣

martinmmartin
13. apr 2026

vyskusaj ved, co mozes stratit? Neprepasni prilezitost natriast si speky, bude aspon sranda....ak by to fungovalo tak svet vyzera inak....ale speky ti to natrasie, tak co

anonym_9aaf3f
13. apr 2026

Jedine vibracie, co pomozu na speky na bruchu, su tie pri behu do kopca ... A pri pohlade na krasnu prirodu sa daju opakovat vybrane slova.

anonym_2db736
13. apr 2026

@anonym_autor noe nefunguje to ... nechaj na policke alebo posun dalej

anonym_ae4397
13. apr 2026

Ved ked uz ho mas tak vyskusaj a daj nam vediet😅

michaela329
13. apr 2026

@anonym_autor ja som v rámci regenerácie po športe chodila na veľkú profi vibračnú plošinu a nie, nechudla som na nej, takže to prdítko od kamarátky (isto?) určite fungovať nebude 😏

anonym_d2d4bd
13. apr 2026

@anonym_autor jedine kalorický deficit

anonym_f3e76f
13. apr 2026

Veru nefunguje, ja to vyuzivam na masaz stuhnutych sijovych svalov, na to to funguje 🙈🤣

anonym_4db32f
14. apr 2026

taketo blbosti nefunguju preboha. Nechapem ze to niekto kupi. Ak to dobre vibruje, vedela by som to vyuzit inak, ale z toho sa nechudne 😂

slavomira236
14. apr 2026

Takyto pristroj som uz mala pred 26 stimi rokmi po porode a nie nefungovalo to