Skúsenosti s 28-dňovou diétou od Mačingovej?
Skúšali ste? Schudli ste? Aké máte skúsenosti? 😊
Dobre tak na žalúdočné vredy a jojoefekt
Pri správnom zdravom chudnuti potrebuješ bielkoviny minimálne 1g na kg telesnej hmotnosti v tejto superdiete je ich minimum. Ak to budeš dodržiavať určite schudnes, keď prestanes kila sa skôr či neskôr vrátia.
Skús si pozrieť Dukanovu diétu,mne veľmi pomohla,alebo prerušovaný pôst to je tiež super,na to sa dá rýchlo zvyknúť
ja som s nou bola spokojna, schudla som asi 4kg. ale teda ja som s tym zacala kvoli tomu, ze som mala problemy so zaludkom a kamoska mi to odporucila. treba mat na pamati, ze to nie je dieta, ale detox a ma ta to nasmerovat na zmenu v stravovani, ona sama pise, ze to nie je dieta. kazdy sudny clovek ked vidi ten 28dnovy jedalnicek musi vediet, ze to je restart a prekopanie stravovacich navykov.
ale nazov knihy sedel- ja som nehladovala ani raz za tych 28 dni a niektore jedla si robim doteraz.
chudnutie je v hlave a udržanie chudej postavy, životný štýl. Ak sa nemienis stravovať zdravo a menej jest do konca života - rozumej zmeniť životný štýl - ani do toho nechoď, ani do žiadnej inej diety. Lebo si viac uškodis, ako pomôžeš.
Najhoršia vec ktorú som v živote spravila, neskutočne mi to spolmalilo metabolizmus a musela dom to až riešiť s doktormi…
Aj ja som skúšala kvôli receptom ktoré ma zaujali. Mne z ta 28cka vyhovovala jedla som všetko podľa plánu. Len ja som nepotrebovala schudnúť. Moja mama si tiež dávala 28cku a schudla síce nie veľa, ale ona potrebovala a chcela len do 5 kg dole. Jej tiež schutili recepty.

Prvy krat, ked som prestala fajcit, som pri tomto schudla nejakých 8 kil. Druhy krat iba 2 kila, ale vtedy som to flakala 🤭 odborníci tuto dietu nenavidia, ale mne toto jedine vedelo pomôcť. Miestami to je dost ťažké, napriklad vecerat iba poloevku polievku 🫤Je toho strašne vela, co by som Vam o tom vedela povedat