icon

Skúsenosti s chlorellou a spirulinou pri chudnutí

hviezdicka98
9. jún 2025

Ahojte dievčatá chcem sa spytat či je tu niekto kto užíval Advance Chlorella + Spirulina BIO 1000 tabliet. Zvažujem ju pridať do svojho jedálnička ako doplnok stravy na detoxikáciu tela + počiatočné chudnutie a zaujímalo by ma ci to funguje tak ako o tom píšu...hľadala som recenzie ale nenašla som nič tak by som bola vďačná keby sa aspon niekto našiel tu 🙂 aké mal skúsenosti, účinky atď ďakujem vopred

Skúsenosti s chlorellou a spirulinou pri chudnutí
taktotedanie
10. jún 2025

@hviezdicka98 na detox mas oblicky a pecen
Z toho budes mat akurat tak zelene 💩 a prazdno v penazenke a v tele kopu toxinov kedze vieme odkial tie riady trhaju

ber8uska8
10. jún 2025

Ahoj, ja si kupujem od tejto značky
https://bewit.love/?i=cgqnf9w6mtufxb samostatne balenia. Neschudla som z toho ale určite menej nafúknuté brucho a lepšie travenie u mňa.

sense
10. jún 2025

Ja som si kupila inú značku ale nie kvôli chudnutiu. Popravilo mi to trávenie s mala som problémy aj s nafukovaním a tie sú preč

hviezdicka98
autor
10. jún 2025
@taktotedanie

@hviezdicka98 na detox mas oblicky a pecen
Z toho budes mat akurat tak zelene 💩 a prazdno v penazenke a v tele kopu toxinov kedze vieme odkial tie riady trhaju

@taktotedanie čiže ty by si neodporúčala chlorelu a spirulinu? Aké typy na zlepšenie organizmu a očisty tela plus nejaké to kilo dať dole by si mi odporúčala?

hviezdicka98
autor
10. jún 2025
@ber8uska8

Ahoj, ja si kupujem od tejto značky
https://bewit.love/?i=cgqnf9w6mtufxb samostatne balenia. Neschudla som z toho ale určite menej nafúknuté brucho a lepšie travenie u mňa.

@ber8uska8 je to lepšie takto oddelené? Zvažovala som aj ja len ma napadlo či to nezaťažuje velmi žalúdok takto oddelene

hviezdicka98
autor
10. jún 2025
@sense

Ja som si kupila inú značku ale nie kvôli chudnutiu. Popravilo mi to trávenie s mala som problémy aj s nafukovaním a tie sú preč

@sense no aj kvôli tomu chcem skúsiť tu očistu organizmu a detox

hviezdicka98
autor
10. jún 2025

Ďakujem za Vaše odpovede a názory...musim to este zvážiť či ísť do toho alebo nie

taktotedanie
11. jún 2025
@hviezdicka98

@taktotedanie čiže ty by si neodporúčala chlorelu a spirulinu? Aké typy na zlepšenie organizmu a očisty tela plus nejaké to kilo dať dole by si mi odporúčala?

@hviezdicka98 ale ved nepotrebujes nic cistit, na to mas pecen a oblicky
2,5-3l denne cistej vody, pridaj k tomu zihlavovy caj ak velmi chces nejaku bylinku, nejedz blbosti, ziadne sladke vody, ziadny zbytocny cukor navyse , pridaj bielkoviny, prerusovany post, ak velmi chces tak si kup probiotika, zacni pocitat kalorie a hybat sa, to ti staci
Fakt chces jest nejake zelene tabletky pofidernej kvality , kde tie riasy zbieraju pri splaskoch a kontaminovanej vode, ktoru vypustaju tovarne kdesi v indii vyrabaju oblecenie a farbia ho takymi fakt ze toxinmi ?
Prosim ta investuj peniaze a svoj cas a energiu mudro nie na tieto bludy
Presne tieto marketingove firmy targetuju na takych ludi ako si ty, ktori sa daju obabrat nejakym “detoxom” a reklamou a chyba im sedliacky rozum a otvaraju penazenky vzdy ked vidia nejaku reklamu

sense
11. jún 2025

Ale detox nepotrebuješ na to je pecen

ber8uska8
11. jún 2025
@hviezdicka98

@ber8uska8 je to lepšie takto oddelené? Zvažovala som aj ja len ma napadlo či to nezaťažuje velmi žalúdok takto oddelene

@hviezdicka98 neviem
Či lepšie ale mne to takto vyhovuje, zas každý ma iný organizmus a môže mu vyhovovať nieco iné. A zasa chcem skúsiť aj ten zelený jačmeň ale určite nie všetko naraz 😀

ewellina
11. jún 2025

Vyskúšaj matchu