Skúsenosti s chlorellou a spirulinou pri chudnutí
Ahojte dievčatá chcem sa spytat či je tu niekto kto užíval Advance Chlorella + Spirulina BIO 1000 tabliet. Zvažujem ju pridať do svojho jedálnička ako doplnok stravy na detoxikáciu tela + počiatočné chudnutie a zaujímalo by ma ci to funguje tak ako o tom píšu...hľadala som recenzie ale nenašla som nič tak by som bola vďačná keby sa aspon niekto našiel tu 🙂 aké mal skúsenosti, účinky atď ďakujem vopred

Ahoj, ja si kupujem od tejto značky
https://bewit.love/?i=cgqnf9w6mtufxb samostatne balenia. Neschudla som z toho ale určite menej nafúknuté brucho a lepšie travenie u mňa.
Ja som si kupila inú značku ale nie kvôli chudnutiu. Popravilo mi to trávenie s mala som problémy aj s nafukovaním a tie sú preč
@hviezdicka98 na detox mas oblicky a pecen
Z toho budes mat akurat tak zelene 💩 a prazdno v penazenke a v tele kopu toxinov kedze vieme odkial tie riady trhaju
@taktotedanie čiže ty by si neodporúčala chlorelu a spirulinu? Aké typy na zlepšenie organizmu a očisty tela plus nejaké to kilo dať dole by si mi odporúčala?
Ahoj, ja si kupujem od tejto značky
https://bewit.love/?i=cgqnf9w6mtufxb samostatne balenia. Neschudla som z toho ale určite menej nafúknuté brucho a lepšie travenie u mňa.
@ber8uska8 je to lepšie takto oddelené? Zvažovala som aj ja len ma napadlo či to nezaťažuje velmi žalúdok takto oddelene
Ja som si kupila inú značku ale nie kvôli chudnutiu. Popravilo mi to trávenie s mala som problémy aj s nafukovaním a tie sú preč
@sense no aj kvôli tomu chcem skúsiť tu očistu organizmu a detox
Ďakujem za Vaše odpovede a názory...musim to este zvážiť či ísť do toho alebo nie
@taktotedanie čiže ty by si neodporúčala chlorelu a spirulinu? Aké typy na zlepšenie organizmu a očisty tela plus nejaké to kilo dať dole by si mi odporúčala?
@hviezdicka98 ale ved nepotrebujes nic cistit, na to mas pecen a oblicky
2,5-3l denne cistej vody, pridaj k tomu zihlavovy caj ak velmi chces nejaku bylinku, nejedz blbosti, ziadne sladke vody, ziadny zbytocny cukor navyse , pridaj bielkoviny, prerusovany post, ak velmi chces tak si kup probiotika, zacni pocitat kalorie a hybat sa, to ti staci
Fakt chces jest nejake zelene tabletky pofidernej kvality , kde tie riasy zbieraju pri splaskoch a kontaminovanej vode, ktoru vypustaju tovarne kdesi v indii vyrabaju oblecenie a farbia ho takymi fakt ze toxinmi ?
Prosim ta investuj peniaze a svoj cas a energiu mudro nie na tieto bludy
Presne tieto marketingove firmy targetuju na takych ludi ako si ty, ktori sa daju obabrat nejakym “detoxom” a reklamou a chyba im sedliacky rozum a otvaraju penazenky vzdy ked vidia nejaku reklamu
Ale detox nepotrebuješ na to je pecen
@ber8uska8 je to lepšie takto oddelené? Zvažovala som aj ja len ma napadlo či to nezaťažuje velmi žalúdok takto oddelene
@hviezdicka98 neviem
Či lepšie ale mne to takto vyhovuje, zas každý ma iný organizmus a môže mu vyhovovať nieco iné. A zasa chcem skúsiť aj ten zelený jačmeň ale určite nie všetko naraz 😀
Vyskúšaj matchu

@hviezdicka98 na detox mas oblicky a pecen
Z toho budes mat akurat tak zelene 💩 a prazdno v penazenke a v tele kopu toxinov kedze vieme odkial tie riady trhaju