Skúsenosti s chudnutím podľa Petra Dubca. Zdieľajte vaše názory
Dobrý deň.
Máte prosím niekto skúsenosť s jedálničkom/chudnutím od Petr Dubec? Sledujem ho dlho na insta a jeho názory sa mi páčia. No nikde okrem jeho stránky (ktorú spravuje) nemá recenzie.
PS - Podarilo sa mi samej za pomoci kal.tabuliek dať dole 9kg za 3mesiace, lenže teraz sa váha nie a nie pohnúť a mám pocit že jem stále dookola to isté 😅.
Ďakujem ☺️
@anonym_autor opravdu nedoporučuji. Prosím koukněte na youtube video od Fitman s názvem “musíme si promluvit” tam je jedna velká recenze na Petrovo chování k zákazníkovi. Je jich daleko více. Petr je celkem znám tím, že lidi podělává - nepošle jim zboží, vymlouvá se, dělá mrtvého brouka. Měla jsem ho ráda, ale to video mi otevřelo oči.
@anonym_autor aj ja stale hladam nejake recenzie a neviem sa k nim dopatrat
@baruska666 stejně i Vám nedoporučuji. Recenze nejspíše nikde nemá, protože ty negativní opravdu úspěšně maže. Koukněte na video na youtube od Fitman s názvem “musíme si promluvit”. To Vám řekne víc než dost.
@baruska666 stejně i Vám nedoporučuji. Recenze nejspíše nikde nemá, protože ty negativní opravdu úspěšně maže. Koukněte na video na youtube od Fitman s názvem “musíme si promluvit”. To Vám řekne víc než dost.
@wafli dakujem. Niekde som citala ze nieje zrivna prijemny trener,ze je arogantny a tak. Tak dobre ze som do toho nesla
@wafli dakujem. Niekde som citala ze nieje zrivna prijemny trener,ze je arogantny a tak. Tak dobre ze som do toho nesla
@baruska666 inak sranda mne tak vôbec nepríde , som trochu na vážkach či to môže byť pravda ..tie jeho videá práve často z morálneho hľadiska robí podľa mňa s tým aby sa ľudia uvedomili a spamätali, veľakrát sa zastáva práve ľudí na ktorých je páchané nejaké nemorálne, neetické správanie, bodyshaming, zosmiesnovanie, urážanie , aroganciu...nedáva mi zmysel prečo by také videá robil keby nakoniec ku klientom bol taký ako tu odznelo veď to by netrvalo dlho a takéto recenzie by si ho našli, ľudia by zdieľali jeho prístup ...ťa jeho práca by bola zničená behom pár klikov...neviem no...každopádne tak ako by si si neurobila zrejme názor na základe jednej pozitívnej , nerob to ani na základe jednej negatívnej...ale samozrejme ak si to niekde čítala aj inde , mení to situáciu .. ..mne je veľmi sympatický , veľmi sa stotožňujem s jeho názormi ( vo videách) ale mimo to som o ňom nikde inde nič nezachytila ( ale priznám sa že ani som nehľadala,) ....🌺 Každopádne držím ti palce , či s ním alebo s niekým iným 🙂
@baruska666 inak sranda mne tak vôbec nepríde , som trochu na vážkach či to môže byť pravda ..tie jeho videá práve často z morálneho hľadiska robí podľa mňa s tým aby sa ľudia uvedomili a spamätali, veľakrát sa zastáva práve ľudí na ktorých je páchané nejaké nemorálne, neetické správanie, bodyshaming, zosmiesnovanie, urážanie , aroganciu...nedáva mi zmysel prečo by také videá robil keby nakoniec ku klientom bol taký ako tu odznelo veď to by netrvalo dlho a takéto recenzie by si ho našli, ľudia by zdieľali jeho prístup ...ťa jeho práca by bola zničená behom pár klikov...neviem no...každopádne tak ako by si si neurobila zrejme názor na základe jednej pozitívnej , nerob to ani na základe jednej negatívnej...ale samozrejme ak si to niekde čítala aj inde , mení to situáciu .. ..mne je veľmi sympatický , veľmi sa stotožňujem s jeho názormi ( vo videách) ale mimo to som o ňom nikde inde nič nezachytila ( ale priznám sa že ani som nehľadala,) ....🌺 Každopádne držím ti palce , či s ním alebo s niekým iným 🙂
@miskakyblik robí také videa lebo vie, ze presne to chcu zeny pocut
@anonym_autor ahoj, ja jsem si objednala jidelnicek od nej, zaplatila jsem 1500,- neprislo mi od nej nic jen na what app, ze mam pocitat tak 10 dni nez se ozve a pak mi prislo jen nejake doporuceni na jeho suplementy, videa dela opravdu jen kdo co chce slyset, aby si udelal jmeno, za me katastrofa. Vyhozene penize a od te doby uz ani ty srdceryvna videa nemuzu videt.

@anonym_autor aj ja stale hladam nejake recenzie a neviem sa k nim dopatrat