Skúsenosti s diétou 16/8.
Ahojte. Ma niekto skúsenosti s touto diétou? Ďakujem
@daka0405 no ja sa naranajkujem, potom nejaký jogurt a ovocie a okolo 16.00 obed a potom už nič a bicyklujem 30min na stacionarom bicykli 16km a vyhýbam sa sladkostiam a oveľa viac zeleniny jem, strukovín a snažím sa všeobecne jesť menej 😔
@lalala15 hm... pozriem ďakujem za tip. Ja by som sa chcela vyhnúť Jojo efektu a tým pádom dodržiavať dozivotne takú diétu ktorú som schopná dodržať... 😔
@abcmajacba ja som raz mala jedalnicek od výživové poradkyne Asi ju tu nemôžem menovať 🧐neviem . Nebolo to o diéte ale o zdravom a pravidelnom stravovaní . Schudla som 7 kg za dva mesiace a už som ich viac nepribrala . Držala som sa na tej váhe 5 rokov . Teraz mám hore 4 kg . Chcem sa znovu vrátiť k jedálničku len sa musím naštartovať . Treba si chystať jedlo 5 x za deň a ja som teraz dosť leniva 😂😂
@daka0405 hm...len to ja by som potrebovala variť pre všetkých a nie nejaké drahé veci, ja sa vždy riadim tým čo je na akcii 😁🤦🏻♀️
@abcmajacba to vôbec niesu drahé veci , sú to bežne potraviny dostupné všade . A hlavne to aj chuti. Jedla cela moja rodina a to mám 4 chlapov
@abcmajacba nieto zac 😀...no ved toto, treba ti drzat dlhsie a zvlast varit( vascinou). mne to velmi pomohlo a hned potom som bola tehu😍...
@daka0405 aha 😍 poslala by si teda prosím nejaké recepty?
@abcmajacba sú na stránke www.jedalnicky.sk
@daka0405 super ďakujem 😍
@abcmajacba ja dnes po 14 dňoch ani gram dole 🤨
@daka0405 och to mi je ľúto, ja som takisto furt... Už rozmýšľam či nemám problémy so štítnou žľazou či čo... 😩
@abcmajacba no ja mám problém so šž a už aj po 40tke 😂🤦🏽♀️🙈
@daka0405 tak to u mňa bude tá štítna žľaza i keď už mám cez 30 😩
Baby ako ste na tom? Darí sa?
@nikyball ja som momentálne na dovolenke tak teraz by som bola rada za to aby som bola aspoň taká ako vtedy keď som tu písala... 🤦🏻♀️🥴
drzim tuto ,, dietu" uz min. mesiac a mam pocit, ze som neschudla nic... aspon na vahe nie... a to sa neprejedam
@lenkak89 ja detto a to jem menej, zdravšie a viac zeleniny a vôbec...
@mushkaa hlásim že som schudla za 2 mesiace 2kg. Nie je to veľa ale pre mňa obrovský pokrok 😍 a vy ako?
@abcmajacba ja som to už dávno vzdala 🧐
@daka0405 aha, škoda ale ďakujem že si napísala 😍
Ahojte,čítala som prvych pár príspevkov. Tak ste ma nakopli, že to od zajtra skúsim aj ja. Začínam na 78 kg, potrebujem dať dolu tak 10 aby som sa cítila ok. Vďaka a ideme do toho! 💪🍀😉
@kikulienkadd ahoj, to je takmer presne ako ja 😊 môj problém je, že muž večer vytasi ťažké kalibre, momentálne pernicky 🙈 neviem ako vydržať od nejakej 16.bez jedla a potom ešte keď neodolam maškrtam....
@mamutka no Vianoce budú všeobecne kritické už sa na to pripravujem že to na 100% nedám ale aspoň teraz ešte dačo schudnem keď to pôjde a určite sa aspoň obmedzim cez sviatky čo už je aspoň niečo 😁 veď by to bez maškŕt ani nemali zmysel tie Vianoce 🤣 Skús si posunúť čas mne to tak viac vyhovuje od 10 do 18. jem niekedy od 9 do 17. 😉
@mamutka presne! No a nedaj si,za odmenu,že si prežila aj s deťmi až do večera 🤣🤣🤣 chce to pevnú vôľu a odhodlanie začať. Kedy keď nie teraz🤷♀️

@abcmajacba pri tejto diete to pojde zrejme pomaly... mne sa najlepsie osvedsil detox od antonie macingovej..mne sa to zda malo...