Skúsenosti s jedlami keto
Ahoj, máte niektorá skúsenosti z jedlami ketomix alebo niečo podobné? Najbližšie týždne budem často cestovať kvôli práci, doma minimum času tak hľadám niečo čo sa dá rýchlo pripraviť ale nebude to veľmi humus :D napr napr https://www.bioekoprodukty.sk/prinutit-telo-spa... ? Po fastfoodoch chodiť nechcem a reštauráciu 3x denne asi tiež skôr nie ... tam som našla aj balíčky na 14 dní za 100 eur čo nie je zas tak veľa ... ale ... dá sa to jesť a vôbec sa z toho aj najesť? Popr. iné tipy ako to výhodne vyriešiť, čo sa dá rýchlo pripraviť z minimom pomôcok aj na cestách? ďakujem
To už by som radšej zvolila krabičkovú diétu. Síce je to finančne tiež odrb, ale aspoň normálne jedlo.
@tosomja ďakujem, tak to neznie teda lákavo ak je to ozaj malé ... práve konzerve a bagetám som sa týmto chcela vyhnúť, ale ak to čítam, tak z prílohami a pod. to bude viac ako 100 za balík ... myslela som, že to obsahuje už všetko
@jitkakuruc84 raňajky a večere sa podľa mňa dajú zvládnuť aj suché, prípadne instatné kaše ak si vieš zaliať horúcou vodou, tak máš aj teplé raňajky a čo sa týka obedov, tak menučko jedno za deň nie je také hrozné a ak sa fakt nebude dať inak, asi by som siahla po hotových jedlách z obchodov, myslím rôzne cestoviny, mäso na štave, rezeň atď atď, ktoré len zohreješ... nie je to síce gurmánsky zážitok, ale je to normálne jedlo, ktoré ťa zasýti a ani ťa to nezrujnuje 🙂 prípadne raz-dvakrát si môžeš kúpiť štvrťku kuraťa s pečenými zemiakmi alebo takto, to máme radi z Billy, keď nie je čas variť 🙂
ulohu obcasneho rychleho jedla v tomto pripade zvladne aj lepsi protein, ktory ludia bezne pouzivaju, ten je low-carb a s vysokou davkou proteinov alebo proteinova tycinka - toto vies na desiatu a olovrant, ranajky a vecere by som vyriesila inak (vzdy si vies spravit den vopred lepenak) a na obed asi budes chodit
@jitkakuruc84 len tak pár jedál na obrázku a ani zďaleka to nemá s realitou nič spoločné.
Tie placky plnené špenátom, to asi tri porcie naraz urobené. Plus koľko eur ešte dáš za "plnku"

@jitkakuruc84 no tak ti to napíšem, kto napíše, že áno, dá sa z toho najesť, aj že je to chutné, nasýti a ešte aj schudneš, tak klame, alebo fakt mu stačilo to, čo obsahuje ten jeden malý sáčok.
Objednala som to priateľovi, jeden sáčok, vraj dve palacinky (napr.) Ale to keď si spojila, tak bola jedna väčšia, klasická a vraj si to vieš rozdeliť na dva chody. Prd, som myslela, že zožerie aj mňa.
V príručke sú super recepty, áno, napríklad jedna taká palacinka plnená zeleninou, kuracím mäsom a inou prílohou zasýti. No tu palacinku vieš pripraviť z bielkov napríklad.
Potom tie nápoje, veľmi cítiť umeliny, prášok.
Tyčinky a tie proteínové keksíky atď, tak to máš napríklad ako tri piškóty.
Musíš k tomu dávať veľmi veľa zeleniny a prílohy aby si sa najedla a až potom zistíš, že zbytočne 100€, to si zober, že máš 5€ na deň na 20 dní. A viac sa naješ. A neschudol ani gram, dokonca pribral a ten ich poradca povedal, že to preto, lebo veľa jedol prílohy. Tak už aj, jedna palacinka malo aj pre dieťa, nie pre100kg muža 🤣
Nedaj sa oklamať.
Môj chodí na kamióny a dokáže sa stravovať normálne, snaží sa každý deň teplé jedlo zjesť, keď nie, tak si dá bagetu, konzervu.