icon

Skúsenosti s liekom Mounjaro na obezitu

25. máj 2026

Ahojte, kto používate, vedeli by ste mi zdeliť nejaké skúsenosti, odporúčania? Chcem ísť do obezitologickej ambulancie, robím si research

Strana
z2
autor
26. máj 2026
@anonym_15f331

@anonym_autor to ty si tu ta ktora chce brat mounjaro nie ja, hladaj si psychiatra

@anonym_15f331 takže každá baba čo chce riešiť obezitu je psycho? 😅😅 daj sa liečiť

oskvarka
26. máj 2026
@anonym_80ccb8

@anonym_autor ale si lenivá, inak by si nepotrebovala mounjaro

@anonym_80ccb8 😲

anonym_e93ad8
26. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_e93ad8 5-krát do týždňa silový tréning, 1x pilates reformer. K tomu 10000 krokov každý deň. Výživová poradkyňa, každý deň splnené kalorické tabuľky. Neberiem Mounjaro ako “liek” ale ako pomôcku, preto sa na to pýtam 🙂

@anonym_autor odkedy berieš? A žiadne výsledky? Neexistuje, že cvičiš pod dohľadom, máš aj kalorický deficit a nepodarilo sa. Neváž sa, ale meraj. Možno tam uvidíš rozdiel.

anonym_ed10c1
26. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_ed10c1 nie som lenivá

@anonym_autor hej, hej... takže použiť lupu je nad tvoje schopnosti pravda? Radšej si prečítaj tie založené témy doteraz lebo na 99% sa tu nič nové nedozvieš iba urážky aká si neschopná a bububu o rakovine čo tu píšu furt dookola inžinierky školy života 😂

Ja som už vo veľa témach so svojou skúsenosťou prispela, nebaví ma to písať stále dookola ( a ani ostatné evidetne)

michaela329
27. máj 2026

@anonym_autor skús podcast "To nerieš moja" - je tam teraz časť s pani, ktorá sa tomu venuje, Vierka Tomášová alebo tak nejako.

anonym_09003b
29. máj 2026

Nerob si zo sprostých komentárov nič. Mounjaro je super. Môžem len odporúčať. 5 x do týždňa som cvičila ale strava nebola OK. S mounjarom som sa nastavila na lepšiu stravu, pohyb už bol a mam super postavu. Nebola som obezna ani predtým. Len som chcela krajšie krivky. Uz vysadzujem, cítim sa super, krvné výsledky sa mi zlepšilo, svalová hmota narástla. Spaľovanie naštartovalo. Z ľudí čo to odsudzujú si nerob stres. Je to OK.

Strana
z2