icon

Skúsenosti s liekom Mounjaro na obezitu

Dnes o 10:26

Ahojte, kto používate, vedeli by ste mi zdeliť nejaké skúsenosti, odporúčania? Chcem ísť do obezitologickej ambulancie, robím si research

anonym_ed10c1
Dnes o 10:36

@anonym_autor keď si robíš research tak nebuď lenivá si ho aj naozaj spraviť. Na túto tému je tu už dosť založených príspevkov.

autor
Dnes o 10:43
@anonym_ed10c1

@anonym_autor keď si robíš research tak nebuď lenivá si ho aj naozaj spraviť. Na túto tému je tu už dosť založených príspevkov.

@anonym_ed10c1 nie som lenivá

anonym_80ccb8
Dnes o 10:47
@anonym_autor

@anonym_ed10c1 nie som lenivá

@anonym_autor ale si lenivá, inak by si nepotrebovala mounjaro

anonym_ecadbd
Dnes o 10:56

@anonym_autor na čo ti to je?

autor
Dnes o 11:14
@anonym_80ccb8

@anonym_80ccb8 nie som lenivá, makám 5-krát do týždňa ☺️

anonym_e93ad8
Dnes o 11:17
@anonym_autor

@anonym_autor makáš? Prezraď ako?

anonym_ecadbd
Dnes o 11:33
@anonym_autor

@anonym_autor keby si naozaj makala tak to nepotrebuješ. Ja tiež na sebe makám a schudla som 15 kg bez mounjaro

autor
Dnes o 11:37
@anonym_e93ad8

@anonym_autor makáš? Prezraď ako?

@anonym_e93ad8 5-krát do týždňa silový tréning, 1x pilates reformer. K tomu 10000 krokov každý deň. Výživová poradkyňa, každý deň splnené kalorické tabuľky. Neberiem Mounjaro ako “liek” ale ako pomôcku, preto sa na to pýtam 🙂

veraaq
Dnes o 11:39

Ja som mesiac na mounjaro,a musím peň odporučiť,cvicit som zatiaľ nezačala,ale chcem začať oen pri malej mi nezostáva moc casu,schudla som 9kg(čiže za mesiac som sa dostala na vahu pred tehu čo sa mi za celý rok nepodarilo)neskutočne sa dobre cítim,keď vidím už aj na oblečení že kilá sú dole,naučila som sa jesť menšie porcie(kalorické tabuľky mi vydržali 2 týždne😁) ale teda jem menej,veľa zeleniny,nejem pečivo ani ryzu zemiaky,žiadne nežiadúce účinky som nemala,mám to od obvodného kde mi zobral krv a všetky vyšetrenia a platila som 170€

anonym_740e47
Dnes o 11:42
@veraaq

Ja som mesiac na mounjaro,a musím peň odporučiť,cvicit som zatiaľ nezačala,ale chcem začať oen pri malej mi nezostáva moc casu,schudla som 9kg(čiže za mesiac som sa dostala na vahu pred tehu čo sa mi za celý rok nepodarilo)neskutočne sa dobre cítim,keď vidím už aj na oblečení že kilá sú dole,naučila som sa jesť menšie porcie(kalorické tabuľky mi vydržali 2 týždne😁) ale teda jem menej,veľa zeleniny,nejem pečivo ani ryzu zemiaky,žiadne nežiadúce účinky som nemala,mám to od obvodného kde mi zobral krv a všetky vyšetrenia a platila som 170€

@veraaq tak zase kvoli 9kg toto pouzivat je trosku odveci..

anonym_ecadbd
Dnes o 11:43

A to chcete mať kvôli tomu mounjaro rakovinu štítnej žľazy?

veraaq
Dnes o 11:49
@anonym_740e47

@veraaq tak zase kvoli 9kg toto pouzivat je trosku odveci..

@anonym_740e47 ja chcem schudnúť oveľa viac 🙌

autor
Dnes o 11:58
@veraaq

@veraaq tak to je skvele, ďakujem za príspevok ☺️

anonym_e4f244
Dnes o 12:01
@anonym_ecadbd

@anonym_ecadbd nekecaj prosím ta

anonym_4f80f1
Dnes o 12:01
@anonym_80ccb8

@anonym_80ccb8 to nie je celkom pravda. Endokrinológ ti to vysvetli.

anonym_e4f244
Dnes o 12:04

niekedy tie kilá nie sú z lenivosti, sú všelijaké životné situácie, netreba zovšeobecnovat.
ja pri mojich diagnózach tiez naberam rýchlo váhu. párkrát som schudla 10 kg, neskor znova priberiem a tak dookola. a nie ze by som bola lenivá, len mam sedavé zamestnanie, robím z domu a vela hodin som na pc

anonym_ecadbd
Dnes o 12:11
@anonym_e4f244

@anonym_ecadbd nekecaj prosím ta

@anonym_e4f244 nekecám, dnes som to čítala

felycity
Dnes o 12:16
@anonym_80ccb8

@anonym_autor autorka, je tu veľa diskusií na tút tému , vid vyššie
@anonym_ecadbd
@anonym_80ccb8 toto nemyslite vážne ! Trafené hus zagágal, ak by ste sa venovali tejto problematike tak by ste vedeli, že nie vždy človek je obézny z lenivosti a nie vždy to funguje športom a môžu tam byť iné príčiny, takže prv než použijete tieto sotré slová, nebuďte lenivé , sadnite si k PC a vyhľadajte si relevantne, overené a odborné články na túto tému.

anonym_c267c9
Dnes o 12:57

Nikto tu nevie čo je Mounjaro,nikto nemá skúsenosti,nikto to nepoužíva,nikto nemá odporúčania......ach...zas jedna z tém čo sa tu dokola omielajú....Admin by mohli nejak upraviť stránku,že hneď na úvod dajú nejakú reklamu ,ako používať tú sprostú lupu.

anonym_15f331
Dnes o 15:57

dalsia leniva vyžrata prasnica, co sa s vami roztrhlo vrece?

anonym_15f331
Autor odpoveď zmazal
anonym_15f331
Dnes o 15:59
@anonym_ecadbd

@anonym_ecadbd pre nich je to lepsie nez kaloricky deficit a pohyb

autor
Dnes o 17:12
@anonym_15f331

@anonym_ecadbd pre nich je to lepsie nez kaloricky deficit a pohyb

@anonym_15f331 mám aj kalorický deficit aj pohyb 🙂

autor
Dnes o 17:12
@anonym_15f331

@anonym_15f331 inak všetko v poriadku? Psychiatra si skúšal/a?

anonym_15f331
Dnes o 17:16
@anonym_autor

@anonym_15f331 inak všetko v poriadku? Psychiatra si skúšal/a?

@anonym_autor to ty si tu ta ktora chce brat mounjaro nie ja, hladaj si psychiatra

zuzanka.zuzu
Dnes o 17:33
@felycity

@anonym_autor autorka, je tu veľa diskusií na tút tému , vid vyššie
@anonym_ecadbd
@anonym_80ccb8 toto nemyslite vážne ! Trafené hus zagágal, ak by ste sa venovali tejto problematike tak by ste vedeli, že nie vždy človek je obézny z lenivosti a nie vždy to funguje športom a môžu tam byť iné príčiny, takže prv než použijete tieto sotré slová, nebuďte lenivé , sadnite si k PC a vyhľadajte si relevantne, overené a odborné články na túto tému.

@felycity veru, nie každý človek je obézny z lenivosti, obvykle za to totiž môže obžerstvo 🤭😀 zaujímavé že v hladomorniach nemal nikto problém s endokrinologickými blbosťami 🤷

autor
Dnes o 17:40
@zuzanka.zuzu

@felycity veru, nie každý človek je obézny z lenivosti, obvykle za to totiž môže obžerstvo 🤭😀 zaujímavé že v hladomorniach nemal nikto problém s endokrinologickými blbosťami 🤷

@zuzanka.zuzu niektorý ľudia majú rôzne životné situácie. Ja som kedysi mala 55 kíl, gym 5x do týždňa. Na vysokej škole som za 5 rokov pribrala 25 kíl. 🙂 niektorí nie sú leniví, ale majú fakt náročné obdobie, kedy sú radi, že sa stihnú s prepačenim vysrať

anonym_e4f244
Dnes o 17:40
@anonym_15f331

@anonym_15f331 čo tu robíš ty v téme o Mounjaro, si si prišla rýpnuť, lebo ty si ideálna? Zvýšilo ti to ego?
Nie vždy to je o lenivosti. Sú ľudia aj rôzne chorí, berúci rôzne lieky napríklad, rôzne životné okolnosti mohli spôsobiť obezitu. Ale to teba nemusí zaujímať.