Skúsenosti s liekom Mounjaro na obezitu
Ahojte, kto používate, vedeli by ste mi zdeliť nejaké skúsenosti, odporúčania? Chcem ísť do obezitologickej ambulancie, robím si research
@anonym_autor ale si lenivá, inak by si nepotrebovala mounjaro
@anonym_80ccb8 😲
@anonym_e93ad8 5-krát do týždňa silový tréning, 1x pilates reformer. K tomu 10000 krokov každý deň. Výživová poradkyňa, každý deň splnené kalorické tabuľky. Neberiem Mounjaro ako “liek” ale ako pomôcku, preto sa na to pýtam 🙂
@anonym_autor odkedy berieš? A žiadne výsledky? Neexistuje, že cvičiš pod dohľadom, máš aj kalorický deficit a nepodarilo sa. Neváž sa, ale meraj. Možno tam uvidíš rozdiel.
@anonym_ed10c1 nie som lenivá
@anonym_autor hej, hej... takže použiť lupu je nad tvoje schopnosti pravda? Radšej si prečítaj tie založené témy doteraz lebo na 99% sa tu nič nové nedozvieš iba urážky aká si neschopná a bububu o rakovine čo tu píšu furt dookola inžinierky školy života 😂
Ja som už vo veľa témach so svojou skúsenosťou prispela, nebaví ma to písať stále dookola ( a ani ostatné evidetne)
@anonym_autor skús podcast "To nerieš moja" - je tam teraz časť s pani, ktorá sa tomu venuje, Vierka Tomášová alebo tak nejako.
Nerob si zo sprostých komentárov nič. Mounjaro je super. Môžem len odporúčať. 5 x do týždňa som cvičila ale strava nebola OK. S mounjarom som sa nastavila na lepšiu stravu, pohyb už bol a mam super postavu. Nebola som obezna ani predtým. Len som chcela krajšie krivky. Uz vysadzujem, cítim sa super, krvné výsledky sa mi zlepšilo, svalová hmota narástla. Spaľovanie naštartovalo. Z ľudí čo to odsudzujú si nerob stres. Je to OK.

@anonym_autor to ty si tu ta ktora chce brat mounjaro nie ja, hladaj si psychiatra
@anonym_15f331 takže každá baba čo chce riešiť obezitu je psycho? 😅😅 daj sa liečiť