icon

SKúsenosti s liposukciou

mishelka2411
4. jan 2021

Ahojte. Hladala som na stanke skupiny s Liposukciou, avšak našla som len z 3-4 rokov dozadu.
Premýšľam nad liposukciou (brucho, stehná, boky a zadok) máte niektorá z Vás skúsenosti ?
Kde ste boli, ako ste spokojne, koľko ste platili?

Ďakujem pekne 🙂

Strana
z2
mat1lda
22. feb 2025

@wladhka ahoj nemas prosim aj dajake foto na porovnanie vysledku ze pred a po? dakujem

mat1lda
22. feb 2025

@pimpa ahoj nemas prosim aj dajake foto na porovnanie vysledku ze pred a po? dakujem

tiezjedna
22. feb 2025

@mishelka2411 akutálne bola moja kamarátka. V novembri. Stálo ju to 55 tisíc Kč (cca 2200 €), oblasť brucho a vnútorné stehná. Ona je spokojná, pretože k sebe bola veľmi kritická. Ja zas tak veľký rozdiel nevidím. Takže asi záleží na stave, v ktorom sa žena rozhodne to podstúpiť. Podľa mňa je veľký rozdiel, pokiaľ si to zaumieni v momente "myslím si, že to potrebujem" alebo v momente "potrebujem to, lebo v tých partiách fakt kypím"...

pimpa
23. feb 2025

@mat1lda fuuha, tak to veru nemám. Ale predtym som mala pás 95 cm a aj s takym previsom kože. Po zakroku 88 cm a ploché bez previsu. Dlho sa mi to hojilo, ale som spokojná

mat1lda
25. feb 2025

@pimpa a mohla by som poprosir kedtak aktualnu fotku? nech viem len pre predstavu ze aky moze byt vysledok kedze ja som celkom chuda len po porode mam take vypukle dole to brucho ako su zenske veci a strasne mi to vadi

pikuli
15. mar 2025

@majushamackova ahoj,ako so na tom teraz?

majushamackova
16. mar 2025

@pikuli bez trpnutia, ale extra rozdiel oproti predošlému stavu nevidno. Nikto v okolí si to ani nevšimol. Mám PCOS a ťažko sa mi chudne, čiže pomaly “naberam” späť na váhe :(

silviach18
15. apr 2025

Dobry den, neviem, ci to niekomu pomoze, ale ak by sa niekto nasiel, som cerstvo po vaser lipo - Envy Klinik, Bratislava a ak by sa niekto chcel opytat na detaily, pribeh, rada poskytnem. Bola som na liposukcii horne, dolne brucho a boky. Mam za sebou dva porody, z toho druhy bol SC, takze mi ostalo take vyraznejsie spodne brucho, ktore som ani po 3r cvicenia nevedela dat dole. Som clovek, pre ktoreho to bolo dost frustrujuce a toto je zasadny faktor asi. Pre niekoho je nejaky ovisnuty tuk, nic, neriesi, pre niekoho to moze sposobovat starosti a problemy so sebadoverou a to je klucove si myslim, citit sa dobre vo vlastnom tele. Kedze mam za sebou sekciu, poznam pocit totalneho prejdenia tankom. Bolo to velmi neprijemne prve dva dni, ale potom som uz zacala normalne fungovat, prechadzky s detmi, nakupy, praca za PC a light domace prace. Odsali mi 1l tuku a zatial vyzeram ako cerstvo po porode, take mierne nafuknute brucho, ale na bokoch vysledok vidim. Tam mam aj modriny. Ale tesim sa na vysledok a slubila som svojmu telu, ze ho odteraz budem uz hyckat 🙂

5katarina5
22. apr 2025

@silviach18 už len aby to malo efekt...dlhšie...
Ale inak životný príbeh ako môj,cez kopirák...

Strana
z2