icon

Skúsenosti s nízkosacharidovu diétou

18. sep 2022

Dá sa to zvládnuť kedy vidieť výsledky? Niekto reálne skúsenosti ďakujem

hilda08
•
18. sep 2022

Niekto to zvládne, niekto nie…musis zistit co ti vyhovuje…my sme tak s mužom fungovali, mne to nesedelo, bolo mi neskutocne zle, jemu to sadlo uz je to vlastne jeho štýl stravovania a nie dieta, funguje tak doteraz
A výsledky vidiet podla mna rychlo ak je to spojené so správnym fyzickým výkonom

dundulica
•
18. sep 2022

fungujem tak vyše 10 rokov, prvé výsledky chudnutia sú rýchlo, cvičenie u mňa brušáky a rýchla chôdza- okrem toho, že do a z práce chodím pešo cca 2 x 2 km, je to nordic walking asi 5 x do týždňa 10 km, ja som mala iba miernu nadváhu, schudla som 10 kíl, plánovala som 6-7, váhu si držím, mám 43 kg, 153 cm

autor
•
18. sep 2022

@hilda08 ďakujem môžem sa opýtať čo také ste jedli čomu ste sa hlavne vyhýbali Dakujem

hilda08
•
18. sep 2022

No tak vyhýbať sa treba sacharidom - zemiaky, ryža, cestoviny, pecivo, mucne jedla….jest tuky - maso, vajcia, orechy, semiacka, maslo.. a vela zeleniny, strukovin

amelia89
•
18. sep 2022

ja som to “nutene” prisne drzala pri tehu cukrovke. Schudla som (resp som neoribrala nic ale dieta rastlo takze ja som chudla).
Bola som prevazne na tukoch- mliecne vyrobky neochutene, maso,vajcia a na zelenine.
Ziadne pecivo okrem povoleneho, prilohy, a ziadne polotovary ktore mali viac ako 5g cukru na 100g. No a logicky nic sladke.

Asi ako komu,ja by som takto dlhodobo nevedela fungovat, lebo to nie je moj styl stravy, ale verim ze vysledky sa dostavia rychlo pri chudnuti

janettdamian
•
18. sep 2022

Ja som sa tak stravovala 8 rokov. Paleo štýl, výsledky sú rýchlo, mne to sadlo úplne.

autor
•
18. sep 2022

@amelia89 ako vyzeral tvoj jedálniček 🙂

zuzi364
•
18. sep 2022

📌