Skúsenosti s peptidmi

Včera o 20:36

Dobrý deň mate skúsenosti z peptidmi Máte s týmto e-shopom a ich produktmi osobnú skúsenosť? Pomohli vám peptidy reálne s tým, čo ste potrebovali, a ako rýchlo ste videli prvé výsledky?

Včera o 20:38

Včera o 21:02

@minenkaa na chudnutie

Včera o 21:03
@rozculena

@minenkaa na chudnutie

Včera o 21:05

@rozculena to ako vies

@minenkaa lebo každý týždeň je tu táto otázka,je to neschválená vec,len vo výskume,kadejaké eshopy to predávajú s poznámkou_len na výskumné účely,keďže to nie je povolené.
Peptidy sú vlastne aj Ozempic a Retatrutide,ale pokiaľ sa niekto pýta na "peptidy" takto,bez konkretizovania,tak to sú tie nelegálne

Včera o 21:08
@rozculena

@rozculena ako viem ,že sú tu tieto otázky stále ,len táto autorka nič nenapisala o chudnutí
A vlastne sú tu aj témy o peptidoch v kozmetike
Takže ,môže ist o oboje

Včera o 21:09

A vlastne sú tu aj témy o peptidoch v kozmetike
Takže ,môže ist o oboje

@minenkaa Pokiaľ to nekonkretizovala,tak si myslím,na 100 % to je na chudnutie....ono vlastne aj ten Retatrutide je nelegálny....

autor
Včera o 22:40

@minenkaa na chudnutie som myslela

autor
Včera o 22:47

@rozculena to ako vies

@minenkaa ano myslela som na chudnutie viem aj ze su zakázané vyskúšala som od Peptidgen.sk ako všetko super aj komunikácia všetko len hľadám niečo lacnejšie účinky su skvelé skôr ma zaujímalo ci nesú aj lacnejšie alternatívy pozerala som viac webové stránky ale ceny boli podobne mnohy dokonca drahší tak som chcela vedieť nejaké skúsenosti

marianne1
Dnes o 00:36