Skúsenosti s peptidom Retatrutide na spaľovanie tuku
Ahojte máte skúsenosti s týmto peptidom? Na podporu spaľovania tuku. Popripadne kde kúpiť
Baby prosim poradte - do rety 10mg treba dat 1ml ci 2ml vody? lebo citala som aj aj, tak neviem co je lepsie..a striekacky ked mam U100 a chcem si natiahnut 0,5ml, natiahnem na 10 ano? 🙏🏼
@anonym_9c46ed nie nič sa neznižuje. Pokiaľ nedosiahneš svoju váhu dotial užívaš.
@anonym_autor takze sa s tym potom len sekne, chute sa vratia a uz nas pan boh ochranuj potom 😁
Baby prosim poradte - do rety 10mg treba dat 1ml ci 2ml vody? lebo citala som aj aj, tak neviem co je lepsie..a striekacky ked mam U100 a chcem si natiahnut 0,5ml, natiahnem na 10 ano? 🙏🏼
@hvezda555 je úplne jedno koľko dáš. Ja dávam do 10Mg 2ml Bac. A riadim sa týmto
@anonym_autor takze sa s tym potom len sekne, chute sa vratia a uz nas pan boh ochranuj potom 😁
@hvezda555 ano vrátiš sa do normálu s tým, že sa máš naučiť v podstate ovládať.
@anonym_autor takze je to tak, super dakujem..a treba to drzat v chladnicke vsak?
@hvezda555 anoo v chladničke a najlepšie do mesiaca cele využívať. Pokiaľ by bola voda už kalná tak vyhodiť
A este otazka - treba menit miesta vpichu?
@hvezda555 ja mením každý týždeň len stranu brucha. Nemalo by sa stále dávať do tej istej
@hvezda555 ano vrátiš sa do normálu s tým, že sa máš naučiť v podstate ovládať.
@anonym_autor dobrý deň odkedy som narazila na tento prispevok stale si zistijem info a mam uz vyrobok aj v košíku..nepotrebujem chudnúť nejake veľké čísla ide hlavne o to dostať avoje chute pod kontrolu..ja som velmi ,,pazrava,, 🫣milujem sladke..chcem aby ma to naucilo ako keby discipline.. cvičiť cvicim už dávno tak by aom to chcela hlavne nato nech sa naucim nejest kazdu blbost co mi pride pod ruku a aby ma to nakoplo olusyna leto ajntych par kil co mam na sebe a zmiznu..padne vhod. Myslite ze je to pre mna vhodna volba? A cca mesiav dva by mi stačili? Ďakujem moc za odpoveď
@anonym_autor dobrý deň odkedy som narazila na tento prispevok stale si zistijem info a mam uz vyrobok aj v košíku..nepotrebujem chudnúť nejake veľké čísla ide hlavne o to dostať avoje chute pod kontrolu..ja som velmi ,,pazrava,, 🫣milujem sladke..chcem aby ma to naucilo ako keby discipline.. cvičiť cvicim už dávno tak by aom to chcela hlavne nato nech sa naucim nejest kazdu blbost co mi pride pod ruku a aby ma to nakoplo olusyna leto ajntych par kil co mam na sebe a zmiznu..padne vhod. Myslite ze je to pre mna vhodna volba? A cca mesiav dva by mi stačili? Ďakujem moc za odpoveď
@ketrin007 nie v tomto pripadne to nieje vhodná voľba. Je to liek pre obéznych ľudí
@anonym_autor a myslite ze sestra by mohla? Bude mat svadbu a chcela by tiez zhodit..ma cca 82kg a asi 165cm..nech jej ked tak poradim
@ketrin007 pokiaľ má bmi v obezite, za mňa môže. No netreba očakávať od rety zázrak, treba vydieraných kalorický deficit a najlepšie zapojiť silový tréning, kardio
@hvezda555 začína sa na 1mg, drzis 4 týždne a potom zvyšuješ na 2mg a tak dokola. 10Mg ampulku stojí okolo 140€
@anonym_autor Ahojte baby, tiež nad tým uvažujem, našla som tuto stranku https://penpeptidesk.com/ a tam je už s perom,ale píše sa tam,že sa začína 2mg-vy píšete, že 1 mg-myslíte,že to niečo spraví,ak sa začne s 2mg?
@anonym_autor Ahojte baby, tiež nad tým uvažujem, našla som tuto stranku https://penpeptidesk.com/ a tam je už s perom,ale píše sa tam,že sa začína 2mg-vy píšete, že 1 mg-myslíte,že to niečo spraví,ak sa začne s 2mg?
@adka_8 ahoj. Bude ti zle, žiadna energia a môže ta prehnať keď začneš s vyššou dávkou. A nebudeš vedeli do seba dostať jedlo. Ja to neodporúčam
@adka_8 ahoj. Bude ti zle, žiadna energia a môže ta prehnať keď začneš s vyššou dávkou. A nebudeš vedeli do seba dostať jedlo. Ja to neodporúčam
@anonym_autor aha,jasne rozumiem-ďakujem krásne za info,potrebujem vela dať dole a sama to nezvládam,práve čítam Vaše diskusie
@anonym_autor aha,jasne rozumiem-ďakujem krásne za info,potrebujem vela dať dole a sama to nezvládam,práve čítam Vaše diskusie
@adka_8 za máličko. Mám s tým už dlhšiu skúsenosť, tak keby niečo nemám problem poradiť.
@adka_8 pri dvoch by som nezacinala vôbec, je to dosť a to do seba nedostaneš nič, potrebuješ sa naučiť stravovať správne a nie nejesť vôbec 😊
Dobrý deň, ovplyvňuje retatruide plodnosť? Neviem či do toho ísť neviem to nájsť nikde na internete. Rozmýšľam že by som do toho šla len sa bojim že mi to nejak zničí telo. Celý zivot bojujem s nadváhou a tak zisťujem si zisťujem o tomto informácie. Ďakujem za odpoved
ak neviete ako miešať odporúčam toto https://particlepeptides.com/sk/content/48-pept...
Zeny aky mate nazor-skusenost rozdelit davku na 2x?
@hvezda555 dáva sa len 1x, má polčas rozpadu 6 dní. 2x sa dávať nemá.
@anonym_autor niekto to berie aj na viac krat, lebo citia po par dnoch, ze sa im apetit zvysuje..alebo aby nemali zaludocne problemy z vacsej davky naraz..
@hvezda555 ale nemá sa to tak brať. Dávka sa má postupne navyšovať tj 4 týždne na tej istej dávke. Pokiaľ ľudia dodržiavajú čo majú nieje im zle
@anonym_autor jasne chapem..uz mam tolko toho napozeraneho a mam pocit ze kazdy si ide svoje 🤷🏼♀️
@hvezda555 väčšinou Američania si všetko upravujú ako chcú 😅 pri rete sú jednoduché pravidlá

@hvezda555 Ja som pred týždňom v utorok večer objednala pero a v piatok ráno mi prišlo zabalené v polystyréne so studenou chladiacou vložkou. V piatok večer som si pichla len 0,25mg rety, no v sobotu som bola strašne hladná a mala som žravý deň, tak som si ešte v nedeľu ráno pripichla ešte 0,25. Nedeľa bola rovnaká ako sobota a v pondelok som ráno som videla mierne zvýšenie váhy. No od toho pondelka sa to zlomilo a aj keď som cítila v pondelok aj v utorok hlad, nepotreboval som toľko jesť. Po tých dvoch dňoch mi išlo kilo dole. V piatok plánujem pichnúť 0,5mg.
@mimihe super..daj info ako ti to pojde dalej 🙂 ja som nakoniec neobjednala pero ale ampulku, akurat je na ceste..takze zacnem aj ja s 0,5 radsej, uvidime co to spravi..ampulka vychadza cenovo lepsie ako pero nie? len bude zabava to spravne namiesat a spravne pichnut..ja tie inzulinky som este v zivote v ruke nemala 🙈