icon

Skúsenosti s peptidom Retatrutide na spaľovanie tuku

25. jan 2026

Ahojte máte skúsenosti s týmto peptidom? Na podporu spaľovania tuku. Popripadne kde kúpiť

Strana
z4
autor
24. mar 2026
@harvanovah

Ahojte ako je to potom s vyradením rety? Treba znižovať dávky?

@harvanovah niekto znižuje a zostáva na udržiavacej dávke, keď boli fakt že morbídne obézny, a niekto len prestane brať.

anonym_09edb7
24. mar 2026

https://www.modrykonik.sk/group/13137/

Môžte sa aj tu pridať a písať tam súkromne ak chcete.

lentak1223
Autor odpoveď zmazal
anonym_b92e31
25. mar 2026
@anonym_09edb7

https://www.modrykonik.sk/group/13137/

Môžte sa aj tu pridať a písať tam súkromne ak chcete.

@anonym_09edb7

abbie138
25. mar 2026

Kto kupujete z penpeptidesk, kolko ihiel davaju k 6ml peru? Na videu su len 3 a ja si to chcem rozdelit do 6 davok.

autor
25. mar 2026
@abbie138

Kto kupujete z penpeptidesk, kolko ihiel davaju k 6ml peru? Na videu su len 3 a ja si to chcem rozdelit do 6 davok.

@abbie138 po 4 týždňoch sa má dávka zvyšovať. Nie byť 6 týždňov na 1mg

mimihe
25. mar 2026

Sú tam len tri ihly, ale tá sa nemusí meniť po každom použití. Dcéra má cukrovku a tiež si nemení ihlu na pere po každom pichnutí, pričom sa pichá trikrát denne.

anonym_d20c52
25. mar 2026

Je tu prosím aj niekto, čo má naozaj osobnú skusenost s penpeptidesk? S perom? Skúsenosť už aj s odstupom nejakého času? Stačí aj mesiac napríklad. Zaberá to? Nie je to nejaký fejk? V poslednej dobe nejak neverím ničomu už 🤦🏻‍♀️

mimihe
25. mar 2026

Ja to užívam ešte len necelé dva týždne a mám už kilo dole, užívam zatiaľ len nízku dávku 0,5mg. Myslím, že to nie je fejk, lebo ja som inač nedokázala schudnúť, ale tiež som tomu neverila.

anonym_d20c52
25. mar 2026
@mimihe

Ja to užívam ešte len necelé dva týždne a mám už kilo dole, užívam zatiaľ len nízku dávku 0,5mg. Myslím, že to nie je fejk, lebo ja som inač nedokázala schudnúť, ale tiež som tomu neverila.

@mimihe ďakujem. ja som už včera vytvorila objednávku a až nakoniec keď mi prišiel potvrdzovaci mail som si všimla nieco, že je to z Bulharska. Zrusila som to🤷‍♀️nechám si to ešte chvíľu prejsť hlavou a objednam znovu😣veľký rešpekt mám pred týmito vecami. A koľko trvá kým to príde?

mimihe
25. mar 2026

Objednala som to v utorok večer a prišlo mi to v piatok ráno o deviatej a bolo to v pohode vychladené.

abbie138
27. mar 2026
@anonym_d20c52

@mimihe ďakujem. ja som už včera vytvorila objednávku a až nakoniec keď mi prišiel potvrdzovaci mail som si všimla nieco, že je to z Bulharska. Zrusila som to🤷‍♀️nechám si to ešte chvíľu prejsť hlavou a objednam znovu😣veľký rešpekt mám pred týmito vecami. A koľko trvá kým to príde?

@anonym_d20c52 to Bulharsko aj mna zarazilo. Ja som to objednala a je to na ceste. Ale tak uvidim, v akom stave to pride.

anonym_d20c52
27. mar 2026
@abbie138

@anonym_d20c52 to Bulharsko aj mna zarazilo. Ja som to objednala a je to na ceste. Ale tak uvidim, v akom stave to pride.

@abbie138 😬nie som sama. Osobne by som sa ani nebála, že ako to príde. Ale čo príde 🤷‍♀️? Ale čím viac čítam, tým som viac v pohode. Po veľkej noci pôjdem asi do toho

hvezda555
29. mar 2026

Babule, ako ste sa citili prve tyzdne? prvy, druhy, treti a stvrty? a pri akych davkach? viem ze na kazdeho to vplyva inak, ale len tak pre zaujimavost..

autor
29. mar 2026
@hvezda555

Babule, ako ste sa citili prve tyzdne? prvy, druhy, treti a stvrty? a pri akych davkach? viem ze na kazdeho to vplyva inak, ale len tak pre zaujimavost..

@hvezda555 úplne v poriadku, možno mierne unaveno. Začína sa na 1mg, ten sa drží 4tyzdne a potom sa až pridáva na 2mg a tak ďalej.

hvezda555
29. mar 2026
@anonym_autor

@hvezda555 úplne v poriadku, možno mierne unaveno. Začína sa na 1mg, ten sa drží 4tyzdne a potom sa až pridáva na 2mg a tak ďalej.

@anonym_autor a co sa tyka jedenia a chudnutia?

leuska1989
30. mar 2026
@anonym_autor

@bibiana1910 ano, práve som na 6mg týždenne

@anonym_autor prosim ta a ty si išla každe 4 tyždne o 1mg? akože1,2,3...a teraz si na 6 alebo si aj preskakovala resp zdvojila davku?

leuska1989
30. mar 2026
@anonym_9c46ed

Baby ahojte, oplati sa to kupiť? Tiež rozmyšlam zo stranky limitless alebo mi vyhodilo aj stranku penpeptidesk.com , pride mi to jednoduchšie tym, že je to už v pere. Len či veriť tej stránke.
Ako pokračujete vy s tymto liekom?
Ďakujem

@anonym_9c46ed ja som objednala z tejto stranky, a ked som pozerala video co mali na ich stranke ako návod tak tam je ýe original ma mať vyrite pen peptid a ja to tam nemam. pozerala som stranku cez kontrolne stranky a mala by byt okej.len enchapem to vyritie ked na videu jasne pisu že to ma mat original a mne to prislo bez.

abbie138
1. apr 2026
@leuska1989

@anonym_9c46ed ja som objednala z tejto stranky, a ked som pozerala video co mali na ich stranke ako návod tak tam je ýe original ma mať vyrite pen peptid a ja to tam nemam. pozerala som stranku cez kontrolne stranky a mala by byt okej.len enchapem to vyritie ked na videu jasne pisu že to ma mat original a mne to prislo bez.

@leuska1989 moje pero prislo dnes. Tiez tam nebol ten original napis. Ale prislo chladene, zabalene v polystyrenovom boxe s chladiacim vrecuskom. Pichla som si 0,5 mg. Uvidim, co sa bude diat. Dari sa mi drzat kaloricky deficit uz vyse tyzdna, tak snad toto pomoze nastartovat ten metabolizmus

anonym_c1b994
1. apr 2026

to ste tak blbe, ze si pichnete bohvieco od bohvie odkial?? Na zaklade toho, ze si tu urobila fiktivny dialog jedna baba sama so sebou ako jej to super pomaha? Neoznaceny sajrajt. Hlavne sa tu zavzdusnujete ako je Ozempic a Saxenda fuj fuj. Ludom uz niet pomoci. Predpokladam, ze ste boli pocas kovidu antivax.

abbie138
1. apr 2026
@abbie138

@leuska1989 moje pero prislo dnes. Tiez tam nebol ten original napis. Ale prislo chladene, zabalene v polystyrenovom boxe s chladiacim vrecuskom. Pichla som si 0,5 mg. Uvidim, co sa bude diat. Dari sa mi drzat kaloricky deficit uz vyse tyzdna, tak snad toto pomoze nastartovat ten metabolizmus

vnutri balenia je napisane, ze maju aktualne nedostatok engraved pen, a mala certifikovana karticka, ktora garantuje, ze ide naozaj o pen peptide

autor
1. apr 2026
@anonym_c1b994

to ste tak blbe, ze si pichnete bohvieco od bohvie odkial?? Na zaklade toho, ze si tu urobila fiktivny dialog jedna baba sama so sebou ako jej to super pomaha? Neoznaceny sajrajt. Hlavne sa tu zavzdusnujete ako je Ozempic a Saxenda fuj fuj. Ludom uz niet pomoci. Predpokladam, ze ste boli pocas kovidu antivax.

@anonym_c1b994 kde je tu fiktívny dialóg? Nekomentuj keď nemáš čo povedať.

mare63
1. apr 2026
@abbie138

@abbie138 začinať na O,5 pri rete je blbosť štandardne sa ma začínať na dávke 1mg, po 4 týždňoch dvojnásobiť dávku 1-2-4-6-8-12mg. 12mg by mal byť strop no často už pri 4-6 človek má svoj "pocitový" strop. Takže netreba nasilu dávky zvyšovať s pocitom že "urýchlyme" účinok. Kaloricky deficit je super, reta dopomôže pri "pocite" hladu a chuti na sladké resp. na tzv. junkies .

abbie138
1. apr 2026
@mare63

@abbie138 začinať na O,5 pri rete je blbosť štandardne sa ma začínať na dávke 1mg, po 4 týždňoch dvojnásobiť dávku 1-2-4-6-8-12mg. 12mg by mal byť strop no často už pri 4-6 človek má svoj "pocitový" strop. Takže netreba nasilu dávky zvyšovať s pocitom že "urýchlyme" účinok. Kaloricky deficit je super, reta dopomôže pri "pocite" hladu a chuti na sladké resp. na tzv. junkies .

@mare63 citala som vela zahranicnych diskusnych for a je bezne zacinat sj na 0,5mg a titrovat dalej. Jasne, ak uz niekto skusal sema alebo tirz, tak zacnu aj na 2mg. Ale zeny, ktore su high responders zacinaju na 0,5mg a niekedy nejdu vyssie ako 2mg.

ketrin007
Autor odpoveď zmazal
ketrin007
Autor odpoveď zmazal
janka288
Včera o 10:12

Ahojte, som na rete takmer rok. Nieco o tom viem resp mam s nou skusenosti. Moja jedina rada, nepichajte si za kazdu cenu vyssie davky je to zbytocne pokial Vam zabera stale nizsia. Za ten takmer rok, som neprekrocila davku 5mg na tyzden a stale to ucinkovalo. Ked citam, niektore komenty ohladom uzivania a zvysovania davky pomyselne sa chytam za hlavu. A davku som vzdy mala rozdelenu na ten tyzden na dvakrat. Napriklad 5mg davku na tyzden som si pichala 2,5mg v Stredu a 2.5mg v Nedelu cize ucinok rety bol za cely tyzden udrzany a neklesal, cize som nemala ani potrebu davku zvysovat lebo som nezaznamenala, ze by uz davka neucinkovala alebo neprinasala vysledky. Vsetko dobre drzte sa a nech sa dari.

lentak1223
Včera o 11:14
@janka288

Ahojte, som na rete takmer rok. Nieco o tom viem resp mam s nou skusenosti. Moja jedina rada, nepichajte si za kazdu cenu vyssie davky je to zbytocne pokial Vam zabera stale nizsia. Za ten takmer rok, som neprekrocila davku 5mg na tyzden a stale to ucinkovalo. Ked citam, niektore komenty ohladom uzivania a zvysovania davky pomyselne sa chytam za hlavu. A davku som vzdy mala rozdelenu na ten tyzden na dvakrat. Napriklad 5mg davku na tyzden som si pichala 2,5mg v Stredu a 2.5mg v Nedelu cize ucinok rety bol za cely tyzden udrzany a neklesal, cize som nemala ani potrebu davku zvysovat lebo som nezaznamenala, ze by uz davka neucinkovala alebo neprinasala vysledky. Vsetko dobre drzte sa a nech sa dari.

@janka288 Ahoj, a môžem sa spýtať, koľko sa ti podarilo schudnúť a za aký čas? Kľudne aj do správy. Ďakujem.

janka288
Včera o 11:28
@lentak1223

@janka288 Ahoj, a môžem sa spýtať, koľko sa ti podarilo schudnúť a za aký čas? Kľudne aj do správy. Ďakujem.

@lentak1223 Ahoj, zacala som presne 9.4.2025 takze o par dni to bude presne rok a schudla som 39 kil. Samozreme treba brat ohlad aj na to, ze tych 39 kil nebol len cisty tuk, ale aj urcite percento vody a na beton aj svalov. Treba pri uzivani rety davat obzvlast pozor na to, aby bol dostatocny prijem bielkovin, kedze je zarucene, ze najprv ide voda potom urcite cast zo svalovej hmoty a nasledne tuk. Aj ked som bola na rete, je to len akasi pomocka pri chudnuti, ze nenastava "pocit" zachvatu hladu, ale ci chceme alebo nechceme ono je to stale len o tej hlave. A samozrejme najdolezitejsi je kaloricky deficit bez neho by to neslo aj keby som pichala neviem ake davky. A ano v tomto smere je reta super, ze s nou sa to lahsie dodrziava. No ja tu nebudem klamat a sirit bludy, ze reta je vyslovene nejaky zazrak, ktory ked pichnem tak schudnem. Totizto nikdy nevieme, kto tieto diskusie cita tak aby si nemyslel, ze to ide len tak bez nejakeho dalsieho pricinenia. 🙂 Nie, tak to proste nie je. 🙂

Strana
z4