Skúsenosti s peptidom Retatrutide na spaľovanie tuku
Ahojte máte skúsenosti s týmto peptidom? Na podporu spaľovania tuku. Popripadne kde kúpiť
vysvetlite mi prosim ako to funguje, kupim si pero napr 2 alevo rovno aj 10 mg ale zacnem s davkou 0,5 cize to pero nejako tocim alebo ako budem vediet, ze to dobre davkujem?
moja znama si dlho davkovala postupne nesla hned na vysiu a vysiu davku lebo jej to stacilo prosto tak nezvysovala
schudla ale za tristvrte roka aj tak cca 25 kg
@anonym_9add4f ano. Ja som si kupila pero 6mg. Je tam ako keby 60davok, takze 10otoceni = 1mg.
a odporúčate tu stránku?
https://penpeptidesk.com/products/semaglutide
mna dnes dr poslala do diabetologickej ambulancie (ibm 35) aby mi nasadili mounjaro ale kamoska bola 3/4 roka na wegovy a krasne schudla s dávkou 0,7 a dlho predtým cca pol rok bola na 0,5. Ona zacala s 0,25 a viac ako 0,7 jej ani netrebalo. Uz postupne aj vysadzuje je zasa na polke a tak. V Kosiciach som nasla jednu dobru diab.ambulanciu ale az zajtra zavolam a ani netusim aka bude cakacka a ci mi to vobec predpisu. Na druhej strane tu si viem objednat hned aj cenovo mi to pride lepsie (ak by v realite stacili davky 0,5 ze si nemusim zvysovat pokial to telo si samo "nepyta" ze to nestaci na chudnutie) ale obavam sa ci je to spolahlive a ci je to to iste akokeby som sla do wegovy alebo mounjaro ci ozempic
Ja z tej stránky používam retatrutide. Za niečo vyše troch týždňov som schudla 3 kilá, ale čisté sadlo väčšinou z brucha. Beriem len 0,5mg a zatiaľ nemám dôvod zvyšovať. Aj tá sema vyzerá byť fajn aspoň to vychádza lacnejšie.
V 6mg pere je na 10 točení 0,5mg rety.
@mimihe mas pravdu. Teraz som to pozrela. Ja teda prvy tyzden idem na rete a zistila som, ze miesto 0,5mg som si dala len 0,25mg . A o 4 dni som opat pichla 0,25mg. Co teda musim povedat, ze mne staci. Uz predtym som bola par dni v kalorickom deficite a s tymto sa mi ovela lahsie dodrziava. Akurat teda v den pichnutia vecer nemozem zaspat. Ale ja som super citliva na lieky, mne vzdy zaberaju silnejsie ako inym. Otazka - je tam nejaka doba exspiracie? Lebo takto ja si viem pichat aj tri mesiace z toho isteho pera (0,5 na tyzden/ 2mg mesiac)
@mimihe mas pravdu. Teraz som to pozrela. Ja teda prvy tyzden idem na rete a zistila som, ze miesto 0,5mg som si dala len 0,25mg . A o 4 dni som opat pichla 0,25mg. Co teda musim povedat, ze mne staci. Uz predtym som bola par dni v kalorickom deficite a s tymto sa mi ovela lahsie dodrziava. Akurat teda v den pichnutia vecer nemozem zaspat. Ale ja som super citliva na lieky, mne vzdy zaberaju silnejsie ako inym. Otazka - je tam nejaka doba exspiracie? Lebo takto ja si viem pichat aj tri mesiace z toho isteho pera (0,5 na tyzden/ 2mg mesiac)
@abbie138 reta sa má minúť maximálne do mesiaca, potom nepoužívať. A pichať sa má ráno. Narušuje spánok.
Čo som čítala, tak vo firme Janoshik, ktorá testuje peptidy z celého sveta nepotvrdili zníženie GLP-1 prípravkov ani po niekoľkých mesiacoch. Neodporúča sa používať prípravok, ktorý stratí čírosť, v pere si myslím sa udrží dosť dlho sterilita.
Baby a máte niekto skúsenosť či to zaberá aj po užívaní mounjaro? Momentálne som na ňom ale aj kvôli cene by som rada prešla na iný peptid… stravu držím podľa kalorických tabuliek a cvičím pravidelne napriek tomu a mounjaro sa mi nedarí chudnúť už ma z toho ide poraziť. Tabuľky skôr nenaplním ako prekročím a netusim kde je problém.
Baby a máte niekto skúsenosť či to zaberá aj po užívaní mounjaro? Momentálne som na ňom ale aj kvôli cene by som rada prešla na iný peptid… stravu držím podľa kalorických tabuliek a cvičím pravidelne napriek tomu a mounjaro sa mi nedarí chudnúť už ma z toho ide poraziť. Tabuľky skôr nenaplním ako prekročím a netusim kde je problém.
@lusinda1989 problem je že tabuľky nenaplnis, ješ málo
@lusinda1989 problem je že tabuľky nenaplnis, ješ málo
@anonym_autor snažím sa ich naplniť som na najnižšej dávke mounjaro a aj tak nemám potrebu jest. Vždy som jedavala malo ale nezdravo. Teraz jem tiež malo ale zdravo a aj tak nist…. Dakujem za odpoved a myslíš že peptidy pomôžu aj keď som už užívala mounjaro? Potrebujem dať dole ešte 15-18kg
@anonym_autor snažím sa ich naplniť som na najnižšej dávke mounjaro a aj tak nemám potrebu jest. Vždy som jedavala malo ale nezdravo. Teraz jem tiež malo ale zdravo a aj tak nist…. Dakujem za odpoved a myslíš že peptidy pomôžu aj keď som už užívala mounjaro? Potrebujem dať dole ešte 15-18kg
@lusinda1989 ty sa máš či už na peptidoch a mounjaro naučiť jest pravidelne, aj keď nemáš pocit hladu. Lebo inak ti to je k ničomu. Mas dobre nadstavený deficit? Ráta bude účinkovať no na vyššej dávke, je to glp3 , mounajro je glp1
Trosku si dovolim poopravit Retatrutid nie je GLP3 je to peptid, ktory je ucinny na 3 receptory GLP-1, GIP a Glucagon, Mounjaro je ucinny na 2 receptory GLP-1 a GIP a Ozempic je cisto GLP-1. Este si dovolim doplnit, nakolko mi dost ludi pisalo sukromne spravy ohladne uzivania a a nejakych vedlajsich ucinkov. Uzivanie si naozaj dobre premyslite myslim to v dobrom, nakolko Retatrutide este nie je oficialne schvaleny na bezne pouzitie, pokial sa nemylim stale je len v 3 stadiu skusania a zatial nikto z nas uzivajucich nevieme ake bude mat a ci bude mat aj nejake neziaduce ucinky na telo z dlhodobeho hladiska.
Trosku si dovolim poopravit Retatrutid nie je GLP3 je to peptid, ktory je ucinny na 3 receptory GLP-1, GIP a Glucagon, Mounjaro je ucinny na 2 receptory GLP-1 a GIP a Ozempic je cisto GLP-1. Este si dovolim doplnit, nakolko mi dost ludi pisalo sukromne spravy ohladne uzivania a a nejakych vedlajsich ucinkov. Uzivanie si naozaj dobre premyslite myslim to v dobrom, nakolko Retatrutide este nie je oficialne schvaleny na bezne pouzitie, pokial sa nemylim stale je len v 3 stadiu skusania a zatial nikto z nas uzivajucich nevieme ake bude mat a ci bude mat aj nejake neziaduce ucinky na telo z dlhodobeho hladiska.
@janka288 nazýva sa glp 3 kvôli tomu čo píšeš. 🙂 presne to že pôsobí na 3 receptory , tak sa nazýva glp3
Ahojte, prosim ako skladujete este nezarobene ampulky? tiez to ma byt v chladnicke? ci netreba…vdaka
Ahojte, prosim ako skladujete este nezarobene ampulky? tiez to ma byt v chladnicke? ci netreba…vdaka
@hvezda555 v chladničke
Ahoj, objednaval som kvoli cene cely kit 10ks. Vsetko si urcite nenecham. Viem nieco posunut za lepsiu cenu. Su to 10mg balenia. Ked tak napiste spravu.
@petergrin Dobrý deň prajem ešte aktuálne
@anonym_9add4f ano. Ja som si kupila pero 6mg. Je tam ako keby 60davok, takze 10otoceni = 1mg.
@abbie138 potrebovala by som radu a pomoc ,prosím môžte sa mi ozvať?budem vďačná,ďakujem
Prosím vas ja mam to pero..a mam zacinat od tej 1?alebo tam tie cisla su inak?
Nemusite zvysovat davky ak vam funguje mesiace rovnaka ako na zaciatku, takze len ak prestane fungovat.
Nemusite zvysovat davky ak vam funguje mesiace rovnaka ako na zaciatku, takze len ak prestane fungovat.
@en4a začínala som jednotkou na pere a necítim nič zatiaľ..uz budem mat piatok tretiu davku
@en4a začínala som jednotkou na pere a necítim nič zatiaľ..uz budem mat piatok tretiu davku
@leuska1989 kde ste kupovala prosim pero,potrebovala by som poradiť😉
@en4a dávky by sa mali zvyšovať každé 4 týždne postupne. Tak tu prosím nešír hlúposti.
@anonym_autor nie sú to hlúposti. Ale fakt. Nemusí sa zvyšovať dávka za každú cenu, keď funguje nižšia.
@panki štúdie hovoria niečo iné, treba si to naštudovať
@en4a dávky by sa mali zvyšovať každé 4 týždne postupne. Tak tu prosím nešír hlúposti.
@anonym_autor ano to aj plánujem že každé 4 týždne..zatial som na jednotke na pere ale necítim akoro nič
@anonym_autor ano to aj plánujem že každé 4 týždne..zatial som na jednotke na pere ale necítim akoro nič
@leuska1989 tak počkaj na tie 4t, inak sa ti môžu dostaviť dosť zle vedľajšie účinky. Ja som už na 4,5mg, len nie perom ale injekčne
Ja to užívam ešte len necelé dva týždne a mám už kilo dole, užívam zatiaľ len nízku dávku 0,5mg. Myslím, že to nie je fejk, lebo ja som inač nedokázala schudnúť, ale tiež som tomu neverila.
@mimihe mate pero?

vysvetlite mi prosim ako to funguje, kupim si pero napr 2 alevo rovno aj 10 mg ale zacnem s davkou 0,5 cize to pero nejako tocim alebo ako budem vediet, ze to dobre davkujem?
moja znama si dlho davkovala postupne nesla hned na vysiu a vysiu davku lebo jej to stacilo prosto tak nezvysovala
schudla ale za tristvrte roka aj tak cca 25 kg