icon

Skúsenosti s peptidom Retatrutide na spaľovanie tuku

25. jan 2026

Ahojte máte skúsenosti s týmto peptidom? Na podporu spaľovania tuku. Popripadne kde kúpiť

leuska1989
13. apr 2026
@anonym_autor

@leuska1989 tak počkaj na tie 4t, inak sa ti môžu dostaviť dosť zle vedľajšie účinky. Ja som už na 4,5mg, len nie perom ale injekčne

@anonym_autor jasne ja nebudem vymýšľať idem presne tak ako píšeš.len je to strasne malinko tekutinky som myslela ze toho bude viac🫣uz sa teším na dvojku stupeň či to bude mať lepší efekt

autor
13. apr 2026
@leuska1989

@anonym_autor jasne ja nebudem vymýšľať idem presne tak ako píšeš.len je to strasne malinko tekutinky som myslela ze toho bude viac🫣uz sa teším na dvojku stupeň či to bude mať lepší efekt

@leuska1989 držím palce 🫶🏻 ja som rozdiel cítila

leuska1989
13. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja zatiaľ nič.. dúfam ze ai to dobre davam..lebo tam su len číslovky na boku tak som logicky isla od 1 ale neviem no..chcela som ten prasok ale bojim sa toho miešania.

leuska1989
13. apr 2026
@anonym_autor

Skúšala som najprv tú stránku čo si dávala ale tam mi to neišlo zaplatiť. Nejake bitcoiny to furt chcelo

kvetinkavkochliku
13. apr 2026
@leuska1989

Prosím vas ja mam to pero..a mam zacinat od tej 1?alebo tam tie cisla su inak?

@leuska1989 odkiaĺ ste objednávali?

autor
13. apr 2026
@leuska1989

@anonym_autor ja zatiaľ nič.. dúfam ze ai to dobre davam..lebo tam su len číslovky na boku tak som logicky isla od 1 ale neviem no..chcela som ten prasok ale bojim sa toho miešania.

@leuska1989 miešanie je jednoduché, to zvládne každý. Ano z limitless je také platenie, je tam potom ešte aj 5% zľava keď platíš prevodom. Kupujem tak stále

leuska1989
13. apr 2026
@kvetinkavkochliku

@leuska1989 odkiaĺ ste objednávali?

leuska1989
13. apr 2026
@anonym_autor

@leuska1989 miešanie je jednoduché, to zvládne každý. Ano z limitless je také platenie, je tam potom ešte aj 5% zľava keď platíš prevodom. Kupujem tak stále

@anonym_autor ja som sa trošku bála keď som to videla prvý krát.a injekcie a ihly si si kupovala sama že

autor
13. apr 2026
@leuska1989

@anonym_autor ja som sa trošku bála keď som to videla prvý krát.a injekcie a ihly si si kupovala sama že

@leuska1989 injekcia a ihla sú v 1, sú to inzulinky. Ani necítim že si ju dávam. A ano kupovala som sama z lekárne

leuska1989
13. apr 2026
@anonym_autor

@leuska1989 injekcia a ihla sú v 1, sú to inzulinky. Ani necítim že si ju dávam. A ano kupovala som sama z lekárne

@anonym_autor ani ja toto.. tiež je to inzulínka malinká.. úplná pohodička.a môžem sa spýtať? Napísala si že si na 4.5mg a nemá sa to dávať že 2,4,6 ..atd?

leuska1989
13. apr 2026
@leuska1989

@anonym_autor ani ja toto.. tiež je to inzulínka malinká.. úplná pohodička.a môžem sa spýtať? Napísala si že si na 4.5mg a nemá sa to dávať že 2,4,6 ..atd?

@leuska1989 a ešte že cez ktorú možnosť si platila? Na tej stránke? Ktorá je najjednoduchšia? A myslíš že po tom pere môžem prejsť na toto čo máš ty?

autor
13. apr 2026
@leuska1989

@leuska1989 ano ja som mierne experimentovala a dala si o tých 0,5 viac. Ďalej už pôjdem normálne na 6mg. A ja vždy platím 1. Metódou, kartou tam máš 5% off. To ti vždy príde takýto mail a ideš podľa inštrukcií. Čiže podľa ich akcii môžeš mať 10% zľavu. ( 5 od nich a 5 za platbu kartou) ja som minula vychytala 30% zľavu, 5 za platbu kartou a 25 mala práve stránka. Čiže som hneď brala viac ampulkek, veľmi výhodné.

leuska1989
13. apr 2026
@anonym_autor

@leuska1989 ano ja som mierne experimentovala a dala si o tých 0,5 viac. Ďalej už pôjdem normálne na 6mg. A ja vždy platím 1. Metódou, kartou tam máš 5% off. To ti vždy príde takýto mail a ideš podľa inštrukcií. Čiže podľa ich akcii môžeš mať 10% zľavu. ( 5 od nich a 5 za platbu kartou) ja som minula vychytala 30% zľavu, 5 za platbu kartou a 25 mala práve stránka. Čiže som hneď brala viac ampulkek, veľmi výhodné.

@anonym_autor aha super.. ďakujem veľmi pekne🙏 skúsim teda teraz toto

mimihe
13. apr 2026
@leuska1989

@en4a začínala som jednotkou na pere a necítim nič zatiaľ..uz budem mat piatok tretiu davku

@leuska1989 Na pere z penpeptide keď otočíte na 10, tak je to 0,5mg. Keď ste si pichli po otočení na číslo 1, tak ste si pichli len 0,05mg, preto nič necítiš.

mimihe
13. apr 2026
@kvetinkavkochliku

@mimihe mate pero?

kvetinkavkochliku
13. apr 2026
@mimihe

@mimihe a ste spokojná?chudnete?lebo potrebujem poradiť od niekoho kto s tym má skúsennost...inak ďakujem za info

mimihe
13. apr 2026
@kvetinkavkochliku

@mimihe a ste spokojná?chudnete?lebo potrebujem poradiť od niekoho kto s tym má skúsennost...inak ďakujem za info

@kvetinkavkochliku ja to používam mesiac a schudla som tri kilá. Začala som na 71kg a rýchlejšie chudnúť nechcem, zatiaľ beriem 0,5mg.

leuska1989
13. apr 2026
@mimihe

@leuska1989 Na pere z penpeptide keď otočíte na 10, tak je to 0,5mg. Keď ste si pichli po otočení na číslo 1, tak ste si pichli len 0,05mg, preto nič necítiš.

@mimihe to naozaj???

leuska1989
13. apr 2026
@mimihe

@kvetinkavkochliku ja to používam mesiac a schudla som tri kilá. Začala som na 71kg a rýchlejšie chudnúť nechcem, zatiaľ beriem 0,5mg.

@mimihe a keď si chcem dat ten 1mg musim si dat dvakrat po 10?

leuska1989
13. apr 2026
@anonym_autor

@mimihe
@anonym_autor dievčatá a myslite že teraz si mám dať normálne ten 1mg(10na pere) alebo mám čakať do piatku kedy si pichavam? Neviem ci taká mala dávka co som ai davala je dôležitá😒

mimihe
13. apr 2026
@leuska1989

@mimihe a keď si chcem dat ten 1mg musim si dat dvakrat po 10?

@leuska1989 na 1mg je 20 otočení, to čo si dávala doteraz je akoby nič, deň si vyber, ktorý tebe vyhovuje na pichanie, ja si dávam tiež v piatky.

leuska1989
13. apr 2026
@mimihe

@leuska1989 na 1mg je 20 otočení, to čo si dávala doteraz je akoby nič, deň si vyber, ktorý tebe vyhovuje na pichanie, ja si dávam tiež v piatky.

@mimihe mne je to v podstate jedno lebo robim aj víkendy takže môžem aj dnes ak to teda nema žiaden vpliv

leuska1989
13. apr 2026
@mimihe

@mimihe uz som si dala dvacku🫣 ďakujem veľmi pekne.. keby mi nenapíšete ja idem po jednotkách jak blbec😒

en4a
14. apr 2026
@anonym_autor

@en4a dávky by sa mali zvyšovať každé 4 týždne postupne. Tak tu prosím nešír hlúposti.

@anonym_autor ja to konzultujem s chalanom, Sabir Aliev je guru na taketo veci pre mna, co sa tomu venuje a povedal mi, ze nemusim, lebo uz teraz nevladzem zjest ani 1300 kcal a ja cvicim a zrychlil sa mi po tyzdni pouzivania mega metabolizmus a vaha ide dole, tak naco si to kto ma zvysovat ked mu to pekne funguje.. mne uz dva mesiace. Zacinala som na 1,5.

en4a
14. apr 2026
@leuska1989

@en4a začínala som jednotkou na pere a necítim nič zatiaľ..uz budem mat piatok tretiu davku

@leuska1989 ja som zacinala na 1,5 a hned druhy den som citila ucinok, cize ti stale chuti jest?

en4a
14. apr 2026
@kvetinkavkochliku

@leuska1989 kde ste kupovala prosim pero,potrebovala by som poradiť😉

@kvetinkavkochliku ja som si kupila tie 1ml inzulinove injekcie v lekarni a tie pouzivam, pri vpichu nic necitis

autor
14. apr 2026
@en4a

@anonym_autor ja to konzultujem s chalanom, Sabir Aliev je guru na taketo veci pre mna, co sa tomu venuje a povedal mi, ze nemusim, lebo uz teraz nevladzem zjest ani 1300 kcal a ja cvicim a zrychlil sa mi po tyzdni pouzivania mega metabolizmus a vaha ide dole, tak naco si to kto ma zvysovat ked mu to pekne funguje.. mne uz dva mesiace. Zacinala som na 1,5.

@en4a ja to tiež konzultujem s niekým kto sa viac rozumie a má cca 10 ročne skúsenosti s peptidmi.

en4a
Autor odpoveď zmazal
en4a
14. apr 2026
@anonym_autor

@en4a ja to tiež konzultujem s niekým kto sa viac rozumie a má cca 10 ročne skúsenosti s peptidmi.

@anonym_autor ok, to uz nech si kazdy zvazi sam, ja zvysovat nebudem, aky je potom prinos toho zvysovania?

autor
14. apr 2026
@en4a

@anonym_autor ok, to uz nech si kazdy zvazi sam, ja zvysovat nebudem, aky je potom prinos toho zvysovania?

@en4a je to všetko v štúdiách. Na vyšších dávkach je úbytok hmotnosti väčší a rýchlejší. O tom to cele je totižto. Je to mounjaro na “steroidoch “